ילד "חייל"
שאלה לי אליכם בעקבות המעבר לגן עירוני. ערן מספר לי סיפורים על הגן, שאותי לעיתים מוציאים מדעתי, אבל הוא מספר עליהם בכזו השלמה שזה כאילו שגרת יומו ואין לו שום בעיה עם זה. אותי זה משגע ! למשל:
אסור לרוץ בגן, לא בפנים ולא בחצר. לדעתי זה נורא (במיוחד שאני יודעת כמה אקטיבי ערן אוהב להיות) אבל כשהוא אמר לי את זה זה ברור לו שזה החוק בגן וזהו. משלים עם זה.
חייבים לסיים את ארוחת הבוקר. למה? ואם הוא לא רעב? מבחינתו זה בסדר וזה החוק. ואלו רק דוגמאות... ובכלל הילד הבין את השימוש בחוקים, ואפילו מרוב "עודף חוקים" מדי פעם כשהולכים למקום מסויים הוא שואל אם יהיו שם חוקים? (אוף רע לי) ההרגשה שלי היא שהוא הופך להיות yes men , כזה שמקובלים עליו החוקים ולא מפעיל מחשבה אם זה טוב או לא... לא יודעת איך לאכול את זה זה בסדר לגיל הזה? אופי נורמלי או שצריך עבודה על אסרטיביות? אינטואיטיבית אני לא אוהבת את זה.... מה דעתכם? אני הצלחתי להתבלבל.
שאלה לי אליכם בעקבות המעבר לגן עירוני. ערן מספר לי סיפורים על הגן, שאותי לעיתים מוציאים מדעתי, אבל הוא מספר עליהם בכזו השלמה שזה כאילו שגרת יומו ואין לו שום בעיה עם זה. אותי זה משגע ! למשל: