ילד ומזונות

• פותח הנושא gz20
  • פורסם בתאריך
מצב
הנושא נעול.

gz20

New member
ילד ומזונות

ילד ומזונות
שלום... שאלה בנוגע לדין בילד משותף.... אין דרך קלה לספר את זה.... אני וחברתי מקיימים יחסים...היא נוטלת גלולות.... עכשיו היו מספר ימים שהנטילה של הגלולות לא הייתה סדירה, וכנראה שהיא נכנסה להריון...ואינה מעוניינת לעשות הפלה. האם הילד הוא מאה אחוז שלי?! השאלה נובעת מכך שהאחריות על נטילת הגלולות עליה והיא מילאה אותה?!

תשובה

ילד ומזונות
שלום... שאלה בנוגע לדין בילד משותף.... אין דרך קלה לספר את זה.... אני וחברתי מקיימים יחסים...היא נוטלת גלולות.... עכשיו היו מספר ימים שהנטילה של הגלולות לא הייתה סדירה, וכנראה שהיא נכנסה להריון...ואינה מעוניינת לעשות הפלה. האם הילד הוא מאה אחוז שלי?! השאלה נובעת מכך שהאחריות על נטילת הגלולות עליה והיא מילאה אותה?!
תשובה
כדי לדעת אם אתה אביו של הילד יהיה עליך לערוך בדיקת רקמות. לגבי האחריות - האחריות מוטלת עליך באופן מלא, ויהיה עליך לשלם לילד מזונות. קרא את הקישור המצורף בענין גניבת זרע.

אין "אחריות" לנטילת גלולות

ילד ומזונות
אין "אחריות" לנטילת גלולות
יש חובת זהירות על הגבר לא לקיים יחסי מין שאינם מוגנים עם מי שעלולה לגנוב את זרעו. אם היא תלד את הילד תהיה זכאי לבקש בדיקת רקמות. אם תוצאת הבדיקה תהיה חיובית, תחול עליך חובת מזונות לילד.

מצב
הנושא נעול.
למעלה