ילד גיי - אבא דוס :-\

• פותח הנושא el80
  • פורסם בתאריך

dkey

New member
יודי'לה

הפעם אנחנו לא באותה דעה. את השאר שלחתי לך במסר. אם תרצה נמשיך את זה כאן. אני רק יכול לומר לגבי שאני עשיתי המון הנחות לקרובים שלי על חשבוני במשך השנים, רק כדי לגלות שבכך המשכתי להיות קורבן שלהם. ומיום שעמדתי על דעתי ודרשתי הכרה בבן זוגי, גיליתי עד כמה בעצם הייתי צריך וחייב לעשות את זה הרבה קודם. רק אז ירד לי האסימון שזה שהם קיבלו אותי זה היה על תנאי, כל עוד אני לא ממש חי לידם כהומוסקסואל (בא עם בן זוג לארועים וכו'). רק אז הבנתי שהם ממש הומופובים.

אילת89

New member
לילד גיי

לא יזיק אם תשתמש בשפה קצת יותר יפה- ניסוח יותר עדין ופחות תוקפני. בחו"ל רב התושבים לא אוהבים אותנו בגלל המנטליות הישראלית. ככל שאני מסתובבת בפורמים אני מבינה אותם יותר. מקווה שתשים לב ברצינות לזה.

אילת89

New member
לילד גיי

לא יזיק אם תשתמש בשפה יותר יפה-ניסוח יותר עדין ופחות תוקפני. מקווה שתיקח את זה ברצינות. בקשר לעניין- נסה לדבר איתו. תגיד לאבא שלך שאתה צריך לערוך שיחה. אולי זה נשמע פלצני אבל שיחה אמיתית ולא "חילופי דברים" תביא יותר תוצאות (ולא לשכוח שצעקות לא עוזרות). נ.ב. אל תשכח שהפנאט הזה הוא אבא שלך- אז תכבד אותו. גם סתם רציתי לדעת אם אתה הומו מטבעך או שזה רק בגלל האופנה שחצי מהאנשים הופכים ללסביות ולהומואים. מאחלת שתצליח לפתור את הבעיה. יום טוב ורק חיים מאושרים!

SmartToyBoy

New member
אם אינך יודעת...

בבקשה אל תתקפי! ראשית, אני לא מבין מה לא בסדר במה שילד גיי. הוא התנסח יפה מאוד ובכנות, ובטח שלא בתוקפנות!!! שנית, המשפט "גם סתם רציתי לדעת... או שזה בגלל האופנה שחצי מהאנשים הופכים ללסביות ולהומואים" - לא רוצה לאכזב אותך, אבל חסר לך ידע מאוד בסיסי בעניין הזה. בקצרה אומר שאנשים לא "הופכים להיות הומואים" וזו בוודאי לא "אופנה" או משהו שכזה [למרות שייתכן שזה נראה כך מהעיניים שלך, כי באמת אחוז האנשים שבוחרים להיות אמיתיים עם עצמם הוא גבוה יותר...]. את מוזמנת לשאול שאלות, ואולי יוכלו פה קצת להאיר את עיניך. כל טוב [:

לספר או להתחמק

שלום. אני חיולני אבל עם זיקה לדת ולכן מבר פה בפעם הראשונה. אולי אף אכיר בן זוג דתי או רוחני בדרך זו. אז כך, כאחד שיצא מהארון כבר בשנות ה- 20 שלו, ועברו מאד 10 שנים, אוכל לומר שאמנם הוקל לי על הלב ואין סיפורי כיסוי. מצד שני, אני לא משתף אף אחד מבני משפחתי חוץ מבני דודים קרובים במשברים, שפוקדים אותי או באהבות, שפורחות בחיי. לא בטוח שאם היתה בידיי זכות הבחירה בין משפחה ושושלת לבין חיי אדם, לבד כל חייו, אז הייתי בוחר בשני. אבל..אם יש בחירה היא ביחס לדבר. צריך לבוא ממקום של אומץ, ממקום של שלמות פנימית בדבר ולהראות לקרובים ביותר שמה שאני טוב לי וכך הוא! לא הולך עם דגלים ולא משתף מדי אבל מביט במראה ויודע שזה מה שיש ואם אני רוצה שקט פנימי והתעלות רוחנית אז רק השלמה טוטאלית תקדם אותי. מקווה שמה שתחליט יוקל לך.

el80

New member
גם אני לא הבנתי איפה הייתי תוקפני

אם את מתכוונת רק לשימוש במילה "פנאט", אז שתדעי לך שממש הייתי עדין בניסוח. אם היית מכירה את אבא שלי היית מבינה. ואני ממש לא דוגל בכך ש*רק* בגלל שהוא אבא שלי עלי לכבד אותו. הוא לא מרוויח את הכבוד שלי רק בגלל תרומת הזרע שלו. צריך לעשות קצת יותר מזה. אולי אלוהים סולח לו על כל הדברים שעשה בעברו, אבל אני ממש לא. ולשאלתך בענייני אופנה - בדיוק ב89 (כנראה שנת לידתך) הייתה לי התאהבות ראשונה במישהו מכיתתי. ולפני שנגמלת מהבקבוק, כבר היה לי נסיון מיני. אז את הביקורת ההומופובית שלך תשמרי לעצמך.

dkey

New member
הסיבה מדוע רואים יותר לסביות

והומואים לא נובעת מאופנה אלא מהעובדה שאנשים מעיזים היום לחיות בלי מסיכות וללא צורך להסתיר יותר מי הם. תמיד היו הומואים אלא שהם נרדפו. הומוסקסואליות אינה מחלה ולא הופכים. היום בגיל ההתבגרות צריכה פשוט להשאל השאלה אם כבר גילית אם אתה או את סטרייט או גיי ולשנות את כל מערך החינוך בהתאם. תוכלי למצוא תשובות לנושא אם תקליקי למעלה על "דתיים גאים" ושם תכנסי למאמר "תשובות לשאלות שלך על נטיה מינית והומוסקסואליות". הוא חובר על ידי אגודת הפסיכולוגים האמריקאית והוא חשוב מאין כמוהו להבנת הנושא.

נולה24

New member
אולי אני אוכל לעזור .

תראה - הוא לא חייב לדעת - אבל אולי אם כן תספר לו יירד משא כלשהו מעליך. כיי כל יום שאתה סוחב את זה בסוד ולא מספר לו אתה נשאר בטווח "ההצקות " שלו לגבי חתונה - באיזה שהוא שלב הוא בכל מיקרה יתחיל לתהות לבדו על הסוגיה הזאת ,ככל שיעבור הזמן . אולי כן כדאי לספר לו .. ולהיות כנים לגמרי - אולי הוא יקבל אותך. כמו שאתה :) אולי ?

HyperBlasT

New member
לדעתי...

הוא אבא שלך, יש לו את הזכות לדעת מה קורה איתך אתה לא אמור להסתיר ממנו דברים. מה שכן אני מבין את הבעיה, ואני יודע שזה ייקח זמן. אבל אתה חייב לאגור אומץ ולספר לו בסופו של דבר. בהצלחה

לדעתי

אין לא זכות מה אם אבא יגד לך לך תעשן בנגאים הוא במקרה שלך לך תתחתן אתה עדיין חושב שאתה לא צריך את זה כי חתונה צריך לתחנן בחורה שאתה אהב

tinkerbelly

New member
הי. תקרא את זה

הי. אתה הולך להתחתן עם אשה? לא. אתה הולך להיות דוס? לא תסתכל על עצמך בשני מצבים עתידיים: 1. אתה מבוגר, נשוי לאשה 2. אתה מבוגר, חי לבד ואבא שלך עוד מציק לך או שהוא כבר הבין מזמן לבד (מן הסתם הוא יתייעץ עם אנשים אחרים והם יגידו לו מה קורה לדעתם) אפשרות שלישית- אתה חי כמו שאתה רוצה לחיות!!!!!!!!! הייתי רוצה לדעת שהאפשררות השלישית היא היחידה שנראית לך אפשרית. נכון שיש סגירות נוראית בחברה ובמיוחד בחברה הדתיתת כלפי גייז. אל תיתן לזה למנוע ממך לחיות! אני דתיה ואני מכירה את הסגירות הזאת. אני התחלתי ללכת עם מכנסיים וכולם מציקים לי ואני צריכה להסביר את עצמי כל הזמן וכמה שאני נשמעת לאנשים יותר הגיונית בדעות שלי, ככה הם מתבצרים בדעות הקדומות שלהם. זה מה שמגן עליהם מלחשוב בעצמם, הרי זה נורא קשה. היום אני הרבה יותר שמחה ומרגישה אני אחרי שנים-שנים שהרגשתי לא שייכת כי היו לי דעות משל עצמי (ואני כן מאמינה ושומרת וכל זה) די!!!!!!! אפילו שזה אבא, וגם אם אתה אוהב אותו אתה לא יכול לחיות את חייו אלא את חייך, אחרת כאילו לא היית בעולם, מעולם. אל תסביר את עצמך כל עוד אתה בדרך הנכונה לך. אני הייתי בעד לספר לאבא אבל אני לא מכירה אותו ואת טיב היחסים ביניכם. לכן אני רק אומרת לך- תחשוב איך תזכור את ההחלטות שאתה עושה, זה יעזור לך להחליט נכון. בהצלחה, דהאנית

goanin

New member
תגיד לו שאתה ה-ו-מ-ו

ושיתבשל עם האינפורמציה הזאת. אם בא לו - שישלח את עצמו לפסיכולוג. וזהו. זה הבן שלו. זה מה יש. והוא לא יתחתן עם אשה.

שורטי22

New member
חתונה כדת משה וישראל

אני מציע לך להיסתכל באמת לתוך עצמך וליראות את אתה עצמך עומד מול אביך ומראה לו את האמת כי יותר מהכל הוא אבא שלך והנתק הזה שאתה יוצר והשקר שרודף אחריך חסר טעם... חשוב על זה ואת האמת אני מציע לך ליראות את עצמך בתור גבר ולא גבר בדמות אישה ,מבטיח לך שאישה לא תזיק לך ...סתכל לתוך הנפש שמתחבאת בך....

JONE BOY בת

New member
אז מה אם אישה לא תזיק לו?

גם גבר לא יזיק לי ויש לי הרבה חברים טובים שהם גברים , אז מה? זה עדיין לא אומר שאני רוצה לנהל איתם מערכת יחסים זוגית. למה הוא צריך לחיות עם אישה אם זה משהו שהוא לא רוצה , לא אוהב ולא נמשך? בשביל מה לענות את עצמו?

למעלה