ילד בן 8 מספר

ssami1

New member
ילד בן 8 מספר

פעם היית לי בעיית קשב וריכוז,והיה לי מאוד קשה עם זה, והייתי הולך כל יום שני לרפלקסולוגית, ובמקביל קיבלתי כדורים של אומגה ,וריטלין ורבע,ועכשיו הרבה יותר קל לי.,אגב הכדור פוגע לי בתאבון אבל אחר כך אני אוכל טוב, כשניגמרת ההשפעה של הכדור אני מפסיק להיות מרוכז,ואני לא יכול לעשות שיעורים. וזהו! ושיהיה לכם טוב. ואבא שלי הוא המקליד.

כל הכבוד לך!!

אתה ילד מקסים!! הייתי רוצה לשאול אותך - איך השפיע אליך הטיפול ברפלקסולוגיה? אודה על תשובתך

ssami1

New member
אבא של ילד בן 8

לאחר 12 טיפולים אצל מומחית באמת בוצע סיכום סיום טיפול\והתחושה היא שזה עזר,אבל לדעתי זה מאוד אינדבדואלי. כשרוצים לעזור ויש אפשרות כלכלית אז לא חוסכים,ומנסים מגוון אפשרויות. בקיצור לא יכול לשלול ולא יכול לאשר , לשיקולך.

b a r b a i m a

New member
ילד בן 8 חמוד ואבא של החמוד

אם הילד המקסים הזה מבין עד כמה הריטלין עוזר לו - אבל אומר לך שכשמגיעה שעת אחה"צ והוא צריך להכין שיעורים אבל לא יכול כי השפעת הריטלין פגה - זה צריך להדליק לך
הייתי ממליצה לכם יחד לגשת לרופא המטפל וביחד להחליט האם בשעות אחה"צ להוסיף לילד כדור נוסף כדי שיוכל להכין שיעורים או לתת מראש כדור ארוך טווח - הילד יהיה מרוכז, יכין שיעורים בקלות, ויהיה יותר מאושר. בהצלחה (החופש הגדול זו הזדמנות מצויינת להתאמת מינונים)

למעלה