ילד בן 3 מכה בצהרון

itzik_z

New member
ילד בן 3 מכה בצהרון

שלום. אני פעם ראשונה שמדבר בפורם זה ובכלל לגבי הפשפחה. אני ואישתי בני 30 ויש לנו ילד בן 3 וחודשיים. בזמן האחרון הגננת בצהרון (13.30 עד 17.00) אומרת לנו שהוא מכה ילדים אחרים, ובגן (7.30 עד 13.30) לעיטים מאוד רחוקת. אנחנו לא יודעים מה לעשות. לפנות לטיפול או שזה נורמלי וזה יעבור מה עלינו לעשות?????.. תודה מראש איציק

ליאת +

New member
מה קורה בצהרון?

אם הבנתי נכון- אז עיקר הבעיה היא שם, לא? הוא עם אותם ילדים מהגן? או ילדים אחרים? הוא בן הגדולים ממנו או בן הקטנים? נקודה למחשבה שאני זורקת כהשערה בלבד- הוא ישן בצהרון? כי אם לא, ואם הוא עדיין צריך את מנוחת הצהריים שלו, אז יתכן שהוא עייף והעיפות גורמות לו להיות חסר סבלנות ומכאן ועד למכות הדרך קצרה. יש ילדים שלא יודעים לנוח, וצריכים שיזכירו להם ויעזרו להם לנוח.

itzik_z

New member
תגובה

הוא בן הגדולים בשנה שעברה הוא היה באותו צהרון אבל בפעוטון זה אותו מבנה בין שתי קומות למטיב דעתי הוא ישן שם

ליאת +

New member
אז באיזה שלב הוא מרביץ

כשאוכלים? כשמשחקים? מרביץ תמיד לאותו ילד או לילדים שונים?

לאה_מ

New member
ועוד שאלה -

הקבוצה השנה גדולה יותר? אולי הוא לא מוצא את מקומו עדיין בחברת הילדים בקבוצה הזו.

נעה גל

New member
יפה, זו בדיוק השאלה שעמדתי לשאול

כמה ילדים יש בצהרון? יכול להיות שכמות גדולה של ילדים (בניגוד לגן) גורמת לו להגיב בדרך הזו. ולגבי טיפול - הרבה ילדים עוברים פאזות של מכות (כלומר, הוא נורמלי). מכיוון שאתה מתאר התנהגות שלא מאפיינת את הבן שלך, סביר להניח שהוא מנסה לומר לכם שהוא במצוקה. הטיפול היחידי שהוא צריך הוא שלכם, במובן הזה, שתנסו למצוא מה מקור המצוקה שלו ולפתור אותה.

למעלה