ילד אהוב שלי

פוריה3

New member
ילד אהוב שלי

לפעמים זה כל כך קשה ,אני יושבת מול התמונות של ליאם ובוכה ובוכה,אני כל כך מתגעגעת אליו,אני כל כך כועסת על המוות המיותר שלו,אני רוצה לחבק אותו-הוא היחיד שידע לתת לי את החיבוק והאהבה בזמן המתאים,כשהייתי צריכה חיבוק חם ותומך,היום אני מרגישה כל כך לבד ורק נעלמת למיטה ובוכה בלי שירגישו,כשהתמונות בשומר מסך של המחשב מתחלפות ,הלב שלי נחתך ,נקרע,הילד שלי זה שמחייך בתמונות עכשיו מת... לא רציתי להיפרד ממני לעולם,אך זה לא היה תלוי בי... 8 חודשים של אובדן ושל עצב גדול (דרך אגב רציתי לומר לכולם ,אני בהריון בחודש שביעי) אך הכל עובר בעצב... הכל מליאם שלי כל כך טרי... מקווה למצוא נחמה וקצת שלוות נפש ,אולי באחד הימים..

יפית מן

New member
פוריה-לה שבוע טוב,כל כך מזדה איתך../images/Emo7.gif

ראיתי את ליאם ילד חמד מלא שמחה ,וחיות ,איך אפשר להבין שאנחנו כל כך שומרים על ילדינו ,ובא השטן ואין רחמים ולוקח את היקר על אפינו וחמתינו,באכזריות שכזאת ,לקחת מהורים אהובים,ואוהבים אין יותר רוע מזה . גם אני בכיתי השבת ,כשהילדים באו ואמרו תהילים על אהוב ליבי ,מאורי היקר לי מכל ,ואמרו לעילוי נשמתו הדמעות זלגו ללא שליטה ,והלב התרסק לרסיסים ,אני בזמן האחרון בוכה כמה פעמים ביום,ונזכרת איך בחופש עשינו בריכה ומאורי היה מאושר , יחד עם אחיו שיבדלו לחיים טובים והשמחה היתה גדולה בזמן האחרון כל כך הרבה ילדים נחטפים מכל מני אסונות ואני חושבת אוי מה מצפה להורים איזה חיים יש בלעדיהם,הגעגועים מטריפים והזמן רק מקשה ,איך אפשר להגיד שהזמן מרפא????ההיפך הוא הנכון פוריה-לה ברכה והצלחה בהמשך ההריון שיהיה בשעה טובה ומוצלחת..שבוע מבורך ממני יפית

דליה ח

New member
בשורה טובה מתוך ים הדמעות...

פוריה יקרה, זו באמת בשורה טובה, וצדקת לגמרי שהכל עובר בעצב. אבל אני מצטרפת לתקווה שלך, שבאחד הימים תמצאי מרגוע לנפש. אחרי הלידה, ולא משנה מה ייולד, תצא עם התינק קרן אור שתתן לך חמצן חדש לחיים . שום ילד לא יהיה תחליף לליאם, הוא או היא יהיו האחים שלו גם אם לא זכו להכירו .

שרון123

New member
ברכות להריון../images/Emo57.gif

עם כל השמחה שבהריון, זה בטח גם מבלבל, התחושה שהילד שיוולד לא יכיר את אחיו
התערובת הזאת של שמחה ועצב... מאחלת המשך הריון קל ומוצלח

גל213

New member
פוריה

ברכות להריון,אני ילדתי לפני שבועיים בת מתוקה ,חבל שמור לא זכה להכיר אותה מור נהרג בחודש 1/5/2008 וליה נולדה 18/6/2009.עומר בני כתב ברכה בראש השנה שהלוואי ותהיה לו אחות,והתגשם חלומו. זה לא תחליף למור אבל זה מכניס אור בבית.השמחה מהולה בעצב כל דבר מזכיר את מור,היא דומה לו ,נולדה באותו משקל כמו מור.עומר אמר לי זה לא אותו דבר ההפרש בגיל 10 שנים.אבל הוא מאוד עוזר, מרים אותה עוזר לי לרחוץ אותה יש לו גם תעסוקה. מור היה גדול מעומר בשנה וחצי וכל הזמן הם היו ביחד רבו ושיחקו. עדיין קשה לי להסתובב עם העגלה בשכונה שאני גרה ולראות את החברים של מור. אני מקווה שליה תיתן לי כח להמשיך גלית

eaz1514

New member
../images/Emo95.gif מזל טוב, תינוקת חדשה בבית סיבה לשמחה

שרון123

New member
וואו גלית, חדשות נהדרות../images/Emo57.gif../images/Emo95.gif

ושמחה גדולה גדולה גדולה, שכמובן מהולה גם בעצב. אם זה מתאים לך, נשמח לראות תמונה של הנסיכה.

שרון123

New member
את פותחת הודעה חדשה

מכניסה נושא, ואם את רוצה, גם תוכן, ואז לוחצת על "הוספת קובץ". נפתחת חלונית שם את לוחצת על BROWSE ובוחרת בקובת הרצוי, בתנאי שהוא בגודל עד 2048KB. לוחצת על "שלח קובץ" ואז על "שלח/י" אם הקובץ גדול מידי אפשר להשתמש במספר תוכנות ע"מ להקטין אותו. אם תצטרכי עזרה, תכתבי ואני אשמח להפנות אותך לתוכנה המתאימה

גל213

New member
לשרון

שרון הצלחתי לשמור את התמונה של ליה בפרופיל השם שלי

חיה אש

New member
כיף לשמוע בשורות טובות

ראיתי את ליה המקסימה בפרופיל ...שיהיה במזל טוב.

יפית מן

New member
גליתי היקרה ראיתי את התנוקת בובונת ,../images/Emo68.gif

מתוקה בלי עיין הרע יפהפונת תגדלי אותה יחד עם כל המשפחה לתורה,חופה,ומעשים טובים בבריאות איתנה ,ונכונה לאורך ימים ושנים טובות ממני יפית סבתא של מאור ילד של אור והכל בטוב,הנראה והנגלה

raanan1953

New member
שיהיה במזל טוב

מי יתן והשמחה תגבר על העצב בביתך בעתיד לבוא !

ariane

New member
כל כך מזדהה עם מה שאת כותבת

גם אני רואה את התמונות של רפאל ולא מאמינה שהוא כבר לא איתנו ולעולם לא אוכל לחבק אותו. ברכות על ההריון כל כך מקווה שעיסוק עם תינוק חדש יביא קצת אור בכל החושך הזה. אני כל כך רוצה גם להביא עוד ילד כדי להביא טוב בכל הרע הזה אבל בעלי לא מוכן לשמוע על זה וכך כרגע זה מחייב אותי להתאבל גם התקווה להיות אמא לשניים בנוסף לאבל על בני היקר כל כך. הגעגוע גדך מיום ליום ואין שום אור בקצה המנהרה.

חיה אש

New member
פוריה ../images/Emo24.gifמזל טוב ומאחלת

לך אכן שלוות נפש והרבה בריאות.

koval10

New member
המון מזל טוב../images/Emo140.gif

אני רוצה לאחל לאמא המיועדת ולאמא שזה עתה ילדה מזל טוב והרבה ימים שמחים ומאושרים! פוריה, שיהיה המשך הריון קל ונעים, לידה קלה. גלית, מזל טוב להולדת תנוקת חדשה, איזו שמחה בבית! תהנו, בנות, זה כיף, כיף, כיף!!! יש גם בשורות טובות בפורום הזה, שירבו!

דנדוש2009

New member
מזל טוב לגל ושיהיה במזל לפוריה

כמו שכבר כתבו שמחה מהולה בעצב... אבל מקווה שעבור שתיכן השמחה גוברת!!!! שיהיו רק בשורות משמחות

למעלה