ילדת נצחחחחחחחחחח

לונה..

New member
ילדת נצחחחחחחחחחח

אם את במקרה עוברת פה בפורום... כדאי לך מאוד מאוד להתקשר... כי הוויקנד לא עובר עליי בטוב מרוב שאני דואגת לך!!! ואני כבר עצבנית עוד רגע... יא אללה איתך... יו אנד דה ט´ינגז יו דו... בסוף תהרגי אותי... אז תתקשרי או משהו... תודיעי שאת חיה סימן חיים פצפון!!!!!!!!!! טוב ממי? אוהבת.. מאמלעונה
(שבי כבר מתעלף מרוב דאגה)

לונה..

New member
אני סתם

אני סתם מגיבה פה לעצמי כדי שההודעה תעלה למעלה או משו... לא יודעת מה... העיקר שתראי אותה... יו כמה צעקות את תקבלי... ובוביט כועסת עליי שצחקתי עלייך עם העכבר... נו תחזרי... אני מצטערת שעבדתי עלייך וגם על העכבר.. למרות שאני בטוחה שאין לזה קשררררר.. כי את צחקת עד דמעות בפעם האחרונה שדיברנו על זההההה נו תחזרי ילדה יפה שלי.. אני מתגעגעת אוהבת

לונה..

New member
אוקיי

אז עכשיו יש קריפ ורדיו הד ברקע...שרים איי וויש איי וואז ספיישל... איזה באסה שאת לא פה.. ושתמותי... איפה את לעזאזל???? גלגל"צ משחקים לרעתי... יאללה מתוקה שלי... תצוצי מאיפה שאת אוהבת

לונה..

New member
עוד אוקיי

אז למה כל פעם שאני באה לכתוב לך נהיה פה שיר אחר? כן... אז ברקע מתנגן "דט ט´ינג יו דו"... ובאמת איי ג´אסט קאנט טייק איט אנימוררררררררררררררררררררררר את משגעעעעעעעעעת אותי... די ילדת נצח יפה שלי... איפה את?

למעלה