ילדת מזלג - ילדת כף

ילדת מזלג - ילדת כף

רעיון מלהיב - התמונה והסיפור. אך לפני התמסרות למורך הרוח, משהו קטן שהגיעני ואהבתי, אך אינני יודעת מקורו (מישהו יכול להביא גאולה לעולם?) ושבוע טוב לכולכם, שאהבתי להסתופף בקרבכם. ילדת מזלג היתה דוקרת תמיד כמו היתה עוברת. ילדת מזלג היתה נועצת בכל אחד מילה עוקצת. תפסו אותה אנשים באף והפכו אותה לילדת כף. וכולם מחאו כף. אך התברר אחר הכל, שעכשיו אין להם במה לאכול, לא עוגות, לא בשר,לא דגים ולא ירק. ובקר, ערב וצהריים הם אוכלים אך ורק מרק.

NAVVAN1

New member
סכו"ם??? מישהו אמר סכו"ם???

סכו"ם יושב לשלחן הערוך, מרים את הכף, משתקף בה כמו בראי של יד. בצד הקמור ממצמץ מולו פרצוף נפוח של גומי. ממהר להפוך. בצד הקעור מגחך מולו גמד העומד על הראש. לא אני, הוא צוחק לעצמו, לא אני. מרים את הסכין, משתקף בה, רואה בלהב הישר את פניו, את פיו, והוא פיו. ממהר להפוך. עדין פניו הם פניו, פיו הוא פיו. לא, הוא מוחה, לא אני. מי יודע מה יעלה המזלג. דן פגיס- כל השירים.

ועוד משהו מחורז להנאתכם...

שאלתי את הזברה,את שחורה עם פסים לבנים? או לבנה עם פסים שחורים? אז הזברה שאלה אותי: אתה רע עם תכונות טובות,? או טוב עם תכונות רעות? אתה רעשן עם עם רגעים שקטים? או שקט עם רגעים רועשים?, אתה שמח עם ימים עצובים ? או עצוב עם רגעים שמחים? אתה ממסודר עם עבודות מרושלות? או מרושל עם עבודות מסודרות? ועוד, ועוד, ועוד, המשיכה לטרטר. אף פעם לא אשאל את הזברה על פסים יותר.

למעלה