ילדתי!

דבורי

New member
ילדתי!

ביום רביעי בלילה, בשבוע שעבר, בדרך לרופא, פתאום התחילה ירידת מים. לרופא לא נותר אלא לשלוח אותי ישירות לבית החולים, ואחרי כמה שעות התפתחו צירים. נעמה נולדה ראשונה, ב-4:29 ביום חמישי בבוקר - 1647 ג´ בלבד. כ-50 דקות אחריה (5:19) הופיע בצלאל, 2345 ג´. אני השתחררתי מבית החולים אתמול, בצלאל ככל הנראה ישתחרר במשך השבוע, ומקווים שנעמה תגיע הביתה לקראת ליל הסדר. ואני בינתיים מתמרנת בין הבית (עם אביחי בן ה-3.5), התינוקיה בקומה 6 בהדסה הר-הצופים (בצלאל), והפגיה בקומה 5 (נעמה)

../images/Emo49.gifאיזו הודעה מרגשת

ומה שלומך את? אני מקווה שאת מסתדרת ושיש לך עזרה . באיזה שבוע היית? שיהיה לך המון המון המון מזל טוב, אושר ובריאות

zimes

New member
מזל טוב ../images/Emo48.gif

את צריכה עזרה? את רוצה כרית הנקה לתאומים? בגדים לפגים? אנחנו נהיה בליל הסדר בירושליים, ולפני כן חמותי תבקר אותנו ותחזור לעיה"ק, אז אם את צריכה משהו - תרגישי חופשי (באמת!)

keren1

New member
דבורי, איזה חדשות נהדרות.../images/Emo24.gif../images/Emo23.gif

מזל טוב. המון אושר ונחת. ואני מקווה שנעמה ובצלאל (שמות יפים, אהבתי) יגיעו הביתה מהר. גם כשאני ילדתי את שני ומתן הייתי צריכה לתמרן בין בי"ח לבין דניאל שהיתה אז בת שנתים. עצה לי - בבוקר שהילד בגן תהיי בבי"ח ברגע שהוא מגיע הביתה ועד שהוא הולך לישון להיות איתו. אני גם לקחתי פעם אחת את דניאל להראות לה אותם (האמת שהראתי לה רק את שני - מתן היה בטיפול נמרץ ולא רציתי להבהיל אותה). המון אושר ואני מקווה שאת מרגישה טוב. שוב מזל טוב. קרן

keren1

New member
דבורי שאלה נעמה בפגיה בגלל

סיבוכים מסוימים או שמחכים שהיא תעלה במשקל?? מקווה שרק מחכים שהיא תעלה במשקל. קרן

ענתינה

New member
לדבורי ,המון מזל טוב ../images/Emo24.gif

איזו מתנה יפה לקראת חג הפסח אנחנו פה לשאלות ותמיכה!

טל של 4

New member
../images/Emo49.gif../images/Emo65.gif../images/Emo23.gif../images/Emo25.gif../images/Emo24.gif../images/Emo49.gif

המון מזל טוב והלוואי שנעמה תשתחרר מהר!!!!! איך היתה הלידה, איך את מרגישה, רק בריאות ונשיקות!!!!

*שיר

New member
../images/Emo65.gif המון ../images/Emo49.gif ושהפגית תהפוך

מהר מהר לתינוקת רגילה! נעמה זה שם מקסים!

nonana

New member
יו מזל טוב איזה יופי ../images/Emo24.gif../images/Emo77.gif../images/Emo65.gif

נעמה זה שם מקסים (חחחחחחחח). תהני מכל רגע- ושוב מזל טוב ובהצלחה.

rotrot

New member
מזל טוב ובהצלחה ../images/Emo42.gif../images/Emo65.gif../images/Emo141.gif

נונינה

New member
../images/Emo39.gif../images/Emo142.gif../images/Emo141.gif../images/Emo20.gif מזל טוב

ובשעה טובה, ושהכל ילך חלק, ושתוכלי לישון באופן מפתיע יותר ממה שחשבת...

חיבנוקי

New member
הרבה מזל טוב../images/Emo142.gif../images/Emo20.gif../images/Emo141.gif../images/Emo39.gif../images/Emo77.gif

מצטרפת לאחולי מזל טוב,ומקווה שבקרוב בצלאל ונעמה יהיו בבית. גם לי היו שניים בפגיה ותאומים בני שנתיים בבית, ופשוט בבוקר הייתי בפגיה חזרתי ב4 הביתה לקבל את הקטנים מהפעוטון וב9 כשהלכו לישון חזרתי לפגיה להנקה אחרונה זה מתיש אבל ככה את מצליחה להגיע לכולם.

קרנושה

New member
שיוווווווווו מזל-טוב../images/Emo39.gif../images/Emo77.gif../images/Emo140.gif

דבורי איזה כייף.......המוןןןןןן מזל טוב ומאחלת לך שתמצאי את הזמן לנוח כי.....נו את בטח יודעת.....:) קרן

מזל טובבבבבבב ../images/Emo140.gif../images/Emo65.gif../images/Emo49.gif../images/Emo77.gif../images/Emo141.gif

המון מזל טוב שכולם יגיעו הביתה מהר ועם חיוכיםםםםםםםם
מקווה שהם לא יפריעו לך להמשיך להיות כאן איתנו

רז2

New member
מזל טוב ../images/Emo140.gif

איזה יופי, נראה שהכל עבר בשלום. איך היתה הלידה??? איך את מרגישה?? מחכים שהקטנים ישמינו קצת לפני שיגיעו הביתה? נדמה לי שלפני שני קילו לא משחררים נכון? אני מקווה שהם יגיעו הביתה במהרה. ורק בריאות לכולכם!

sdratler

New member
המון המון מזל טוב../images/Emo6.gif

מקווה שעד ערב ליחל הסדר תוכלי לשבת בבית עם התאומים. איך הייתה הלידה?

למעלה