ילדתי...

ילדתי...

אתמול ילדתי תינוקת חייכנית ויפה, הנחתי אותה במיטה והלכתי לשאוב חלב לתת לה... אחרי ששאבתי שכחתי שאני צריכה להאכיל אותה אז הכנתי מהחלב קפה (כן, בתוך הבקבוק) ואחרי שניזכרתי ש..... החלב הזה שייך לבת שלי! שפכתי את הקפה, והתינוקת היפה שלי לא אכלה כלום (אבל גם לא בכתה, ילדה טובה!) יום למחרת שאבתי וזכרתי לתת לה את החלב ויום אחרי (היא תינוקת נוחה, אוכלת פעם ביום) ניסיתי כבר לתת לה לינוק ישר ממני בלי לשאוב... הנחתי אותה על הברכיים שלי, היה לה קצת לא נוח והיא שיחררה בכי קטן (הפעם הראשונה ששמעתי אותה בוכה) וזהו...... לא רציתי להתעורר לעבודה כדי להשאר עוד קצת עם החלום המתוק של התינוקת שלי
היום חלמתי על הקולונוסקופיה שהולכת להיות לי עוד חודש וחצי... לקולונוסקופיה הזאת לא צריך לצום, לא צריך להתרוקן, אבל כל התהליך נעשה כשהחולה נמצא בתוך קופסא מפלסטיק עם "חורים" לידיים של הרופאים, כדי שהם לא יחטפו את תכולת המעיים על הפרצוף שלהם שמו אותי על המיטה (אחרי שהלכתי לשוטט בכל המחלקה וגיליתי שיש שם גם סוויטות לחולים אם כמה בני משפחה מאושפזים), וחיכיתי.. ראו אותי 3 רופאים, כולם אמרו לי שהקולונו' תהיה בהרדמה, אחד מהם גם השבעתי שיוודא שאני רדומה ובסוף דחו לי את הקולונו' שוב כי נכנס ניתוח דחוף וארוך...
ודבר אחרון- תודה לכל מי שחיבקה שבוע שעבר! למרות שרשמית סיימו את האבל ביום שישי, עדיין זה לא נתפס אצל אף אחד וכולם מדברים עליו
מאחלת לכולנו יום מקסים! (כמו התינוקת שהיתה לי אתמול!)

ניקוש...

יום יבוא וזה יהיה אמיתי ואת תניקי ואת תשאבי ואת תטפלי ולא תשני בלילות....זה יקרה לכולנו, רק לפעמים הדרך היא קצת קשה וכניראה שזה לא סתם וזה בא ללמד אותנו משהו, אולי להעריך מאוד ולהבין ששום דבר הוא לא מובן מאליו כמו שהרבה אנשים חושבים... גם לי היה חלום כזה וממש ראיתי את פניה וגם היא בכתה והיינו בחופשה וחיבקתי אותה חזק חזק..וזה היה אמיתי כ"כ ומוחשי כ"כ, אבל לבסוף המציאות ניצחה כי היא עדיין לא כאן והיא עדיין לא אמיתית , אבל אני יודעת שיום אחד היא תהיה מאוד אמיתית והיא לא תיתן לנו לישון בלילות ואני מניחה שבינתיים צריך להנות ממה שיש, מהזוגיות, מהשינה הטובה, לבינתיים לנסות לשאוב את הטוב ולחכות ולקבל גם את הרע באהבה..כי..זה מה יש...לבינתיים. נשיקות וחיבוקים.

../images/Emo201.gif מקוה שהחלום

מבשר את העתיד להתרחש בקרוב
מחזיקה אצבעות למימושו

somay

New member
אני רוצה להגיד לך שפשוט בכיתי...

התרגשתי ובכיתי איתך. אבל אני מאחלת לך ובטוחה שבקרוב תתגשם משאלתך! על אף שאינך מכירה אותי, שולחת לך כוחות מכל הלב.

תודה בנות

בתקופה האחרונה אני פחות נכנסת (ולא רק לכאן...) מרגישה שאני דורכת על המקום, הרבה דברים לא הולכים כמו שהייתי רוצה (הדוגמא האחרונה היא מאתמול, קבענו תור בפעם המי יודע כמה לבדיקת זרע, בעלי כבר נתן זרע, ואז הסתבר שהם לא קיבלו ממני את הפקס של תוצאת ה-HIV שלו ורופא המשפחה שלי היה בחופש אז גם לא היה איך להשיג את זה... ובכרמל לא עושים בדיקת זרע בלי תוצאות של סרולוגיה) השכנה צריכה ללדת עוד שבועיים (שמענו את החדר של התינוק נכנס לבית, שמענו את הקדיחות...... והם התחתנו הרבה אחרינו! פתאום אני מרגישה את ה"תחרות" הבלתי רשמית הזאת, והיא "ניצחה" אותי החיים מעייפים.... (לפני כמעט שנה היה לי עוד חלום, גם על תינוקת, חייכנית ויפה, קצת יותר גדולה מזאת אבל מאד דומה לה! היו לה עיניים שחורות עגולות וגדולות והיא היתה צריכה לעבור ניתוח ביד, שמתי אותה כל כך קטנה על המיטה של הבי"ח שהיתה כל כך גדולה, וכשלקחו אותה לחדר ניתוח היא חייכה אלי.... כשהיא יצאה מהניתוח היא היתה מכוסה בשמיכה של הבי"ח ורדומה, היא התעוררה, אני ובעלי היינו לידה, ואז היא נתנה לנו חיוך, הוציאה מתחת לשמיכה את היד החבושה והורידה לעצמה את התחבושת עם הפה הקטן שלה...) באותו בוקר התעוררתי עם חיוך ומסרתי לבעלי ד"ש מהתינוקת היפה והחייכנית שלנו... תודה בנות על החיזוקים!
אני עוברת עוד כמה דברים בלי קשר למצב הפוריות [?] שלנו בתקופה האחרונה אני ישנה המון, מרגישה ממש עייפה רק מהמחשבות והמלחמות והדברים שנוחתים אחד אחרי השני
נראה לי שבקרוב אני אצטרך פסיכיאטר טוב, אני דיי בדרך לצאת מדעתי

למעלה