ילדתי שלשום

sexy nine

New member
ילדתי שלשום ../images/Emo13.gif

היתה לידה טובה, מאחלת לכל אחת מכן לידה כזו בדיוק. פרטים בהמשך... אסנת

sexy nine

New member
../images/Emo51.gifעוד מוקדם לדעת...

הסלון מלא בילדים פתאום. נראה איך יהיה

pumikili

New member
כמה כיף לשמוע! המון מזל טוב../images/Emo65.gif

מחכה לשמוע את הסיפור ותמונות

מזל טוב

הרבה שמחה ואושר עם הקטנים..... אני התחלתי לשמור על תינוק בן תישעה חודשים ויש לי תינוקת בת 11 וחצי חודשים.... אני כמעט משתגעת...אני לא מבינה איך עושים את זה ואני מאוד רוצה עוד כמה קטנטנים..... כל הכבוד לך!!!!! באמת הרבה מזל טוב

באיחור קל(יש לי תירוץ-הייתי בחו"ל)

הרבה מזל טוב!!! ואיך הילדים מקבלים את התוספת למשפחה? מחכה לקרוא סיפור לידה... אני.

sexy nine

New member
התירוץ מתקבל ../images/Emo8.gif+ סיפור לידה

הילדים קינאו בהתחלה מאד ועכשיו נראה שהם מתחילים להתרגל לרעיון (יש להם ברירה?) סיפור הלידה שלי קצר במיוחד, צירים לא סדירים בכל יום שבת ויום ראשון (לא בעוצמה רצינית), ביום ראשון בערב הגיע ציר חזק מאד וארוך שידעתי שהגיע הזמן לנסוע לבי"ח. נסענו, התקבלנו אחרי כעשרים דקות שנדמו כמו נצח כי בינתיים התחילו להגיע צירים אחד אחרי השני. בבדיקה הראשונה ראו פתיחה של חמש אצבעות מיד התחננתי לאפידורל אבל הסבירו לי שקודם צריך מוניטור ואחרי זה נוזלים ורק אחרי זה אפידורל. כמעט הרגתי מישהו. אחרי כחצי שעה- שעה קעבלתי את האפידורל ומשם הכל היה ורוד. ארבע לחיצות לא רציניות והילדה היתה בחוץ. אפילו לא הייתי בטוחה שאני לוחצת מרוב שהכל היה רדום. היא יצאה ומיד בכתה שזה סימן טוב, אחרי עשר דקות אולי יותר יצאה השיליה וזהו. אני ממש מאחלת לכל אחת מכן לידה כזו.

וואו!!! איזה כיף!!!

באמת הלואי עלי הלידה הזו שתהיה ככה!!! (טוב, אני מקוה להצליחה הפעם בלי אפידורל-אבל זה גם מה שאמרתי בלידה הקודמת...) שמחה לשמוע שהגדולים שלך מקבלים אותה באהבה... מזל טוב ובהצלחה עם השלושה!!! אני.

sexy nine

New member
אני לא מוותרת על אפידורל

לא רואה סיבה לוותר על לידה כזו... תודה על האיחולים, באמת מאחלת לך ולכולן לידה קלה והתאוששות מהירה.

dekelדקל

New member
איזה יופי אסנת!../images/Emo24.gif המון

מזל טוב!!
טוב לשמוע שהלידה עברה מהר ובקלות... ברוכה השבה לפורום!

למעלה