ילדתי חזרי אליי

daniel771

New member
ילדתי חזרי אליי

מה אומר לך ילדה ומה עוד אספר את טעם הרע נשכח לא נזכור יותר. בלעדייך הכל כאילו אין מאום שאת רק איתי עולמי קסום. ילדתי חזרי, בואי רק איתי ,את חיי אתן לך, ואת נשמתי. כל שיריי הם לך, כל חיי איתך. יד ביד נצעד ,נחיה תמיד לעד. עוד סיפור חדש בטרם זה נגמר נזכרת בעבר פתאום הכל כבר מר. החיים הם רק ילדה והכל חולף. נדבר על המחר, יהיה לנו רק כיף. אז בואי רק נדבר עם יש עוד תקוה. את טעם המר נשפוך בלבד האהבה. ילדתי חזרי, בואי רק איתי ,את חיי אתן לך, ואת נשמתי. כל שיריי הם לך, כל חיי איתך. יד ביד נצעד ,נחיה תמיד לעד. אם ככה העולם אז למה למהר. אם זה הגורל לא נרוץ יותר. ואם לא אני ילדה איתך אחר ילך. רק ההד בליבי ישמיע את קולך ועכשיו הכל נגמר והכל חולף, אך הגורל חזק ממני וממך. ילדתי חזרי, בואי רק איתי ,את חיי אתן לך, ואת נשמתי. כל שיריי הם לך, כל חיי איתך. יד ביד נצעד ,נחיה תמיד לעד

daniel771

New member
מה אף אחד לא מגיבה לשיר היפה הזה?

איפה אתן? דרך אגב, השיר הזה מוקדש לאחת בפורום שהיה לי איתה התכתבות אישית במשך חודשים והיא במילה אחת הקסימה אותי כל פעם מחדש. ופתאום ופתאום היא נעלמה ולא יוצרת איתי קשר לא יודע למה. אבל אני מאד מתגעגע אליה.
....ולהתכתבות היפה שלנו...

reko

New member
דניאל שיחקת אותה

שיר מהמם ומקסים אתה כישרון גדול צור איתי קשר בפרטי אם אתה מעוניין בעבודה בתחום תודה ריקו

למעלה