ילדי..

ילדי..

במבט קפוא שלא ראיתי קודם פנית אלי ללא ניע גופך הקטון שברירי הפך לפתע וגופי התפורר אל מולך זעקת שבר חדה שהחרידה אותם הותירה אותי מאחור ואותך הם הפכו וניסו והיכו בתקווה על גבך וניסיתי להושיט את ידי לאחוז רק בבני הקטן להעביר מכוחי שאזל אל גופך וליבך ,להחדיר נשמתי אל שלך יד האל אז הושטה אל כולנו ודממה אחזה בסלון אז היית ,עודך,ותהיה עוד חי נפשי את ליבי לכך אתן.

טאקילה~*

New member
שקט../images/Emo24.gif

להתרגש כך על הבוקר זה יותר מידי...

חברים שלי...

חוויתי חוויה קשה כלכך שארכה בדיוק 20 שניות הפעוט שלי נחשד כמי שפסקה נשימתו זה הותיר בי עוצמות של כעס ותסכול וכאב והמון פחד והכתיבה משחררת גם את גדול המכחישים... וראו יכולתי רק לצידכם זה אומר עליכם משהו אוהבת אתכם אנשים יקרים את כולכם ברכותיכם וחיבוקכם עשו לי את היום שקט

טליה34

New member
שקט

לו רק היית רואה את קצהו של החיוך שעל זוית פי כאשר אני פוגשת אותך כאן..... והפעוטות האלה שלנו..... כל-כך הרבה פחד, דאגה, כאב הם גורמים לנו ויחד עם זאת מעניקים לנו את כמות האושר, האהבה, הכח שאין למדוד......

נקיטה...

New member
בדיוק אותו חיוך...

יש גם אצלי כשאני רואה אותה, את שקט...
מכל הלב לך אישה מקסימה. שבת שלום ענת

נשית~37

New member
שקט..../images/Emo20.gif

לא ידעתי איך להתייחס להודעה המקורית שלך, חשבתי שאולי אני לא מבינה נכון אבל מסתבר שאכן הבנתי. מאחלת לכם בריאות וכוחות והנאות וים של אהבה... סופ"ש רגוע..

חתולון*

New member
שקט(ה)

מאחל לכם בריאות ואריכות ימים שנה טובה שנת בריאות ואושר חתולון

../images/Emo20.gifבריאות ושלווה.....

זו ילדותי השניה מה שתתני לי אקח. זו ילדותי השניה, איתך. זו ילדותי השניה, עול השנים כבר נשכח. זו ילדותי השניה, ליבי נפתח. דרך עינייך, בת, אני רואה ומגלה שוב עולם. דרך ידייך אלמד, לגעת שוב בגלי הים. דרך שפתייך, בת, טעם חדש למילים, ואיתך שוב אגדל בלי לחשוש - אנחנו כבר בני שלוש. דרך שירייך, בת, אני אלמד שוב להקשיב לבריאה. בפסיעותייך אצעד בדרך אל הפלאים שבעה. בחיוכייך, בת, בוקר חדש ללילות ואיתך לחיים יש סיבה - אנחנו כבר בני ארבע. במבטייך, בת, אני אלמד שוב לאהוב בלי לחשוב. בדמעותייך ארעד כאילו סוף העולם קרוב. בחיבוקייך, בת, רטט עובר בגופי ואיתך יום נוסף אבקש - ואנו כבר בני חמש. זו ילדותי השניה, מה שתתני לי אקח. זו ילדותי השניה איתך <> אהוד מנור-כתב את השיר הזה לילדתו ...> ואני מקדישה אותו לך שקט , ילדותנו השניה , עם הפעוטות שלנו... בריאות ושלווה

../images/Emo20.gifבריאות ושלווה.....

זו ילדותי השניה מה שתתני לי אקח. זו ילדותי השניה, איתך. זו ילדותי השניה, עול השנים כבר נשכח. זו ילדותי השניה, ליבי נפתח. דרך עינייך, בת, אני רואה ומגלה שוב עולם. דרך ידייך אלמד, לגעת שוב בגלי הים. דרך שפתייך, בת, טעם חדש למילים, ואיתך שוב אגדל בלי לחשוש - אנחנו כבר בני שלוש. דרך שירייך, בת, אני אלמד שוב להקשיב לבריאה. בפסיעותייך אצעד בדרך אל הפלאים שבעה. בחיוכייך, בת, בוקר חדש ללילות ואיתך לחיים יש סיבה - אנחנו כבר בני ארבע. במבטייך, בת, אני אלמד שוב לאהוב בלי לחשוב. בדמעותייך ארעד כאילו סוף העולם קרוב. בחיבוקייך, בת, רטט עובר בגופי ואיתך יום נוסף אבקש - ואנו כבר בני חמש. זו ילדותי השניה, מה שתתני לי אקח. זו ילדותי השניה איתך <> אהוד מנור-כתב את השיר הזה לילדתו ...> ואני מקדישה אותו לך שקט , ילדותנו השניה , עם הפעוטות שלנו... בריאות ושלווה

מתוקית.

New member
../images/Emo23.gif../images/Emo24.gif

הילדים שלנו הם הפעימה הכי חזקה של החיים בריאות וצחוקם של ילדים אוהבת אותך ג´ול

ק-ס-ו-מ-ה

New member
כמו תמיד../images/Emo23.gif

את מזדחלת הנה בנעלי העקב השקטים שלך........נותנת לנו רגע של עונג ונעלמת........ פיקדי אותנו לעיתים תכופות יותר.... ילדינו, הם הטעם של חיינו הם הסיבה לחיוך והסיפוק שפוקדים אותנו יום יום..... שישמור אותם האל. המון בריאות.

למעלה