ילדי שלי..

ילדי שלי..

שלום לך ילד יקר. אני חולמת הרבה שנים על איך שאתה נראה, האם האף שלך כמו של אבא, האם האצבעות הן ארוכות כמו של אמא. חושבת עליך כנער, כגבר, תוהה מה תעשה כשתגדל, והאם תבין שאהבתי. האם תדע שעשיתי כל שביכולתי לאהוב אותך. ושלפעמים כשבכיתי זה היה כי מקווה שתהיה מאושר. האם ברגע של בדידות תמצא דרכך אליי ולידיי המחבקות? עדיין לא נולדת ילד מתוק. עדיין לא חייכת בפעם הראשונה או עשית את הצעד הראשון. עדיין לא ראית את העולם הרחב שאמא לפעמים נפגעה ממנו ולפעמים חיבקה אותו כל כך חזק. האם תדע שפחדתי, ועדיין תאמין שאוהבת? האם יהיה רגע שתחשוב שלא רציתי. כל כך חוששת שתשאל. ולא תאהב את התשובה. רוצה לעשות איתך הסכם, ילד עתידי, אתה מסכים? האם אתה. העתיד שלי. מרגיש? אני אקבל אותך איך שאתה. אני אקבל כל דבר שתהיה. כל אדם תגדל להיות. אוהב אותך בגלל החסרונות ולא למרות.. אבל תבטיח לי זאת. תבטיח ותקיים. תבטיח להרגיש שאתה יודע. עוצמת עיניים חזק חזק. סבא שלך אמר לי שהוא פחד שנולדתי. סבתא שלך, שניתקה קצת את הקשר. אני לא אנתק. לא משנה כמה יכאב לך. אני אנסה שלא לפחד. אני אוהב. ואקווה. ואלמד. .. עוצמת עיניים.. קצת בוכה.. תוהה.. אתה.. תדע? אמא.

זהרי

New member
קיפודה

אני קורא וחושב לעצמי האם זו כמיהא או משאלה או הגיגי שעבר וחלף. דומה שיודע אני את התשובה.. זהרי

פחד..

פחד שיבוא כשיגיע הזמן להביא את הדור הבא.. פחד... כאב.. האם הוא או היא יידעו שההתלבטויות שלי בעצם לא היו בגללו?..

זהרי

New member
לך קיפודה

ניסיתי לדעת ולהבין חש את כאבך.. חבל שאי אפשר לדבר בצט היום ..אני בעבודה..חבל... בוקר נפלא לך זהרי

גיל גיל

New member
קיפ...

זה כל כך יפה... את יודעת? זה היה הפחד שלי כל כך הרבה שנים... הפחד שהילד שלי יגיע לעולם, יגדל, ומה אז? הפחד הזה עדיין קיים... ומה שאני יכול להבטיח לך, הוא שלא משנה מה יהיה, כל מה שכתבת כאן, כנראה, בצורה זו או אחרת, יתגשם... הילד שלך לא יהיה כל מה שציפית, את לא תהיי האמא המושלמת... ובכל זאת, מתוך הידיעה הזו, האהבה ביניכם תהיה הדבר הכי מושלם עלי אדמות... ריגשת אותי... מאוד... גיל

סיון b

New member
יווו, קיפודית! ../images/Emo49.gif

מזל טוב על הודעה נבחרת! ובאמת מגיע לך! זה היה מקסים! (אני יודעת שלא הגבתי קודם...). סיון

Mאיה

New member
יווו, גם ממני!! גם ממני!!

מזל טוב, תיאור מדהים! לי אישית היה קצת קשה להגיב עליו... אבל, מדהים!
, Mאיה.

אתה חושב שתבין, ילד?

יושבת, חולמת לפעמים, ותוהה.. אם תבין למה האהבה שלי לאבא שלך הייתה מלאה פחדים.. פוחדת שתשאל האם זו הייתה אהבה ממבט ראשון.. פוחדת שאענה , כן ילדי, אבל פחדתי מהמבטים שאחרי.. ילד שלי.. תבין.. אמא שלך כואבת משקרים.. היא לא תשקר.. האם אספר לך שלפעמים מרגישה שאני הסיבה שהדוד שלך התרחק מהמשפחה? האם לפני שאספר לך כמה מילים הן חשובות וכמה התגעגעתי לאח שלא היה אח , אספר לך שזה בגללי.. בגלל שהוא קינא.. ואני לא הייתי בבית.. וסבא וסבתא היו איתי.. האם אספר לך שדודך הקטן ממני זוכר את הפעמים שבא לבית ריק. בגלל שאני לא בבית.. וסבא וסבתא איתי.. בוכה עכשיו.. בוכה כי לא יודעת מה יהיה כשאביך יסתכל עליי וירצה יותר.. בוכה כי לפעמים מסתכלת במראה ורואה מעבר לבגדים.. אוי, ילד יקר, האם אספר לך על האהבה? האם על הפחד? האם על חוסר ההבנה? מסיימת מכתבי עכשיו, ילד שלי,.. יודעת שאדע את התשובות כשאראה את אביך. כשאראה אותך. חולמת שגם אתם. אוהבת אותך. אמא

סיון b

New member
וואוו שני,

אני מנסה לחשוב מה ניסית להגיד כאן. מקווה שזה לא מה שהבנתי. הסיפור שלך עשה לי צמרמורת עד דמעות... התרגשתי באמת, ואני חייבת להודות שכתבת נפלא! יחד עם זאת - תקני אותי אם אני טועה.... (לגבי מה שחשבתי...) סיון

גם לי נדמה מקריאה עכשיו

שקיפודה יקרה זה לא רק הודעה וסיפרת לנו משהו כואב על חייך
קיפודת-ים

זהרי

New member
קיפ

שתיקתך היא דמעתך כאבך הוא זעקתך כל מילה שאומר כעת הינה פחות ממה שהרגשתי זהרי

למעלה