ילדי שלי, בכורי

תכלת 30

New member
ילדי שלי, בכורי

כותבת לך עכשיו מתוך הכאב כדי להתמודד עם הטיפול הבא. נפרדת ממך עכשיו בפעם ה- 33 אחרי שהרגשתי שאתה מתקרב לזרעותיי כי הרי לפני שלושה שבועות אפילו חלמתי עליך בלילה. היה לך שם, קראנו לך יובל ואני מעולם לא חשבתי על השם יובל כאופציה.. בחלום החזקתי אותך בזרעותיי ובן זוגי ומשפחתי עמדו בעיגול מסביבי וראיתי אותך אמיתי ומוחשי ובמיוחד הרגשתי את כובד גופך עליי. נראת כמו מלאך עם עיניים גדולות ועור חלק ורך ואני.. אני הייתי מאושרת חייכתי וצחקתי והייתי תכלת "של פעם" כזאת שמחה וחיובית ובעיקר שלווה. החלום אמנם נגמר בבוקר אבל המשיך במחשבותי כי הרי ראיתי אותך ידעתי שאתה קיים ואתה רק מחכה שאני אקרא לך לבוא. עכשיו אני עייפה מרגישה כמו בת 1000 מלאת רבדים של כאב ותחושות שבמקום לצאת במילים יוצאות בדמעות וכל דמעה רוצה להגיד משהו אבל לא יכולה. אני מסתכלת על אבא שלך והוא מחבק אותי ורוצה לדעת איך אני מרגישה ובעיקר לעזור לי עם הכאב ואני מודה לו ויודעת שהוא בן זוג אמיתי ואוהב אבל הסיטואציה רק כואבת יותר. עכשיו צריך לאסוף כוחות ולהמשיך הלאה כי הרי לשבור את הכלים אני לא יכולה להרשות לעצמי כי אני מוכרחה להגיע אליך , להביא אותך הביתה אלינו כי אתה לבד יושב ומחכה, מחכה לאמא ואבא שיבואו לקחת אותך. אנחנו בדרך מתוק, רק קצת סבלנות, למרות שהדרך קצת ארוכה וקשה אבא ואמא לעולם לא יוותרו עליך!!!!

צוקה1

New member
תכלת חמודה הצפת אותי ברגשות

בוחרת לתמצט זאת במילים בודדות. ראה לי הטבת לתאר את תחושת כולנו.כול כך עצובה בשבילך,בשבילי,בשבילנו והלוואי שהסיוט הזה כבר יעלם ונוותר רק עם החלום המתוק המציאותי -צוקה .

hyb

New member
תכלת, זה מדהים!

הצפת אותי ברגשות, כי בטאת כל-כך טוב על הכתב את מה שאני חשה כבר המון זמן. תודה שכתבת מתוך ליבי ממש.....

פליאה 4

New member
מרגש מאוד וכולנו תקוה שכולנו נאחז

את בנינו או בתנו בכורינו במהרה בידינו אמן כן יהי רצון

נועם@בת

New member
../images/Emo24.gif תכלת ../images/Emo14.gif

למרות הכאב העצום זאת לא פרידה מילד, זה רק איחור בפגישה איתו. את נפרדת מהחלום שהתנפץ ומתחילה לרקום חלום חדש. את נפרדת מהקן הרך שבנית לו ברחמך, והשחלות כבר דואגות להתחיל ולבנות את הקן החדש. הדרך לא קלה, ארוכה ומייסרת, אבל אי שם באחד מעיקולי הנהר הסוחף הזה מחכה לך הילד שלכם. תקראי לו בכל שם שתרצי אבל הוא קורא לך משם באהבה.
נועם

h i l a l

New member
הדמעות זולגות../images/Emo7.gif

מדהים,והדמעות זולגות ...לאט לאט

טיפטיפ29

New member
אין מה להגיד רק ../images/Emo24.gif

כל כך מבינה אותך, כל מילה ומילה. מרגישה בדיוק כמוך ולדאבוני הרב, עשיתי כמה צעדים דרסטיים כמו גרידות, שזה כאב שלא ניתן לשאת בכלל. אני יודעת בדיוק מה את מרגישה, אבל כמו שאמרת, אמא ואבא לא יוותרו - לא לוותר, כי זה יגיע וכשזה יגיע זה יהיה שווה את כל הכאב והצער, אבל אין לי ספק שזה יגיע, העיקר לא להשבר, לא לוותר. יש לך ממני הרבה הרבה
מכל הלב.

נרי כ

New member
תכלת יקרה, אל תוותרו.

אף פעם לא חשבתי שאנחנו מתעכבים, תמיד חשבתי שזה הוא, שעסוק שם בכל מיני דברים... אני לא יודעת איך את יכולה להרשות לעצמך לראות שם ילד מוחשי. זה כל כך כואב. אצלי זה מקסימום זקיקים וריריות, E2 ופרוגסטרון. אפילו לא בטא. צריך כוחות למסע הזה, וצריך אופטימיות, וצריך מישהו שיילך איתנו בכל זה - ונראה לי שאת כל אלו יש לך, בכמויות. אז גם אם תעשו הפסקה קצרה, או תמשיכו בשיא המרץ יש לכם את מה שצריך בשביל הילד הזה, גם אם הוא מתעכב (או אתם, בגרסה שלך). החלום יתגשם, וכל המשפחה תעמוד סביב שלושתכם (אולי אפילו קרוב מדי) , ותרגישי את כובד משקלו על חזך. השאלה היא איך תהיה הדרך - קלה או קשה, קצרה או ארוכה. ועם זה אפשר להתמודד, כל דבר בזמנו. שולחת לך חיבוק וכתף, ותקווה בבקבוק קטן, לשעת הצורך

הדמעות לא מפסיקות ../images/Emo7.gif

השבוע אני רגישה מאוד אז כל דבר הכי קטן מכניס אותי לדיכאון ובכי אין סוף האמת שאני מרגישה שאני חייבת לשחרר את הדמעות והלחצים ומה שכתבת נגע לליבי מאוד ושחרר הרבה דמעות. ואכן אנחנו זקוקות לסבלנות. כל דבר יגיע בעיתו ובזמנו. "תחזיק חזקעלה קטן שלי כן, לא תמיד הכל בחוץ בהיר ברוח סער וסופה קרה תזכור ותתחזק אני איתך"

bapi

New member
לא יודעת איך לתאר...

את מה שאני מרגישה כשאני קוראת את דברייך העלית בי זכרונות של חלומות שחלמתי על הילד שלי. והיו כמה כאלה בכל מיני ורייאציות ומעניין איך עם הזמן נעלמו החלומות האלו אולי זו הדחקה של התת מודע? היום המחשבות האלו הן כבר לא נחלת חלומות הלילה אלא מנת חלקן של כל דקה ודקה במהלך חיי החלומות שמורים וארוזים היטב עמוק בתוך ראשי וגופי שיודע שלא רחוק היום שיהפכו הם למציאות.

סנונית 1

New member
תכלת ../images/Emo39.gif

גם אני רציתי לשבת ולכתוב לילד שלו אני מצפה ופשוט שיקפת את מה שאני מרגישה. כתבת כל כך יפה וכל כך אמיתי עד כאב אבל עם המון המון אופטימיות אני בטוחה שהכמיהה תהפוך להריון וההריון יהפוך לילד ממש מהר. לפעמים אני שואלת את עצמי האם הילד שלי בוחן אותי ואת בעלי האם אנחנו ראויים לו? וכמה נתאמץ בשבילו? סתם מחשבות שעולות לי.

חיזוקים

אני קוראת את מה שרשמת פעם אחר פעם וזה כל-כך מוכר וכואב.אבל אסור לכם להישבר להיות חזקים ולהמשיך הלאה ומאחלת לך מכל הלב להצליח .ויש הצלחות וניסים אני מאמינה כי אני העדות לכך.אז בהמון הצלחה

לתכלת

ריגשת אותי עד דמעות, ולא יודעת בדיוק מה לכתוב לך, כי אין בעצם מה להגיד. הדמעות ממשיכות וקרוב לוודאי שנחווה עוד הרבה רגעי כאב, אבל המסע הזה שווה, שווה את המשפחה שנקים בעתיד, המושלמת הזו "טפו טפו". המשפחה הזו שנלחמנו עליה כל כך....עם בן זוג שהתגלה כגיבור. עכשיו מאוחר בלילה, וכל מה שבא לי זה לתת לאהובי חיבוק גדול ולחייך אל בוקר חדש שמביא איתו תקוות חדשות - אמן אמן אמן לילה טוב

Big Mama 1

New member
כל הלילה חשבתי על מה שכתבת......

ולא ידעתי אם יש לי את האומץ לספר לך ולכל החברות החדשות שלי פה. אבל הבוקר תמיד מביא איתו זווית ראיה חדשה על הדברים, ולכן החלטתי לשתף. גם אני ראיתי את הבת שתיוולד לי. גם אני יודעת איך קוראים לה ואיך היא נראית. גם אני יודעת שזה רק ענין של זמן. את כל זה ראיתי במסגרת סדנאת הרפיות שעברתי (שלוש פעמים - זה מדהים אותי כל פעם מחדש). הרבה זמן שאלתי את עצמי אם מה שראיתי הוא פרי דמיוני ורצונותי, או שבאמת ראיתי חזיון נבואי. מעצם היותי בן אדם מאוד מציאותי מצד אחד, ומאוד אמוציונאלי מצד שני, לא היתה לי תשובה הרבה מאוד זמן. את האמת? מה זה משנה? זה עוזר לי לעבור את כל הסבל (לא מקטרת!). למי שלא מבין, ולמי שלא עבר, ולכל הנשמות הטובות מסביב שטרחו, רק מתוך דאגה לי ולשלום נפשי, להגיד לי ש"אל לי לחיות באשליות", וש"כגודל הציפיות כך גודל האכזבה", והכי מגעיל זה "מה את רוצה, כבר יש לך אחד..." אני פשוט לא עונה. תכלת, מתוקה שלי, אני איתך. תתרכזי בתחושה שהיתה לך בחלום, תשחזרי אותה כל דקה ודקה. התחושה הזאת תביא לך את השלווה הדרושה לך כדי להמשיך. המראה שראית צריך להיות מול עינייך כל הזמן. תתרכזי בזה! זה חשוב! אם את יכולה, ואת מספיק סומכת על עצמך, אל תפחדי לדמיין, אל תפחדי ללכת הכי רחוק בחלומות ובדמיון שלך. אני פה בשבילך.

זקיקית

New member
אני לא מדמייינת

כנראה שזה איזשהו מנגנון הגנה. כלומר, יוצא לי לחשוב אם זה יהיה בן או בת, או איזה מין אמא אהיה או איזה אבא יהיה בן הזוג שלי, וגם יש לשנינו לפעמים שיחות על שמות וגם מריצים קטעים על זה, אבל לא ממש דמיינתי איך הוא או היא ייראו. אני כנראה מדחיקה.

פּוֹנְג

New member
אני אפילו לא חולמת על זה.

זה די מפחיד אותי שאפילו בתת מודע אין לי את זה.

בבוצי

New member
תכלת יקרה

אין לך מושג כמה את מרגשת אותי, ובעצם אני מזדהה עם כל מילה שלך, ומוצאת במכתבך תחושות ומחשבות, שעולות בי מדי פעם. אני מאחלת לך שבקרוב מאד תיקלטי ותשאי הריון של 9 חודשים ותלדי תינוק מהמם, כמו שאת מדמיינת לך,

ayoosh

New member
וואו!

קצת באיחור, אבל אפשוט לא יכולתי לא להתייחס... תודה ששיתפת אותנו! וזה יקרה, יובל יבוא, הוא אולי קצת איטי, אבל הוא יהיה שווה כל רגע של המתנה...
גדול

למעלה