ילדי מלחמה

אא ניר

New member
ילדי מלחמה

מה אמרתם לילדים במרכז ? הרי הם רואים את התמונות ושואלים האם זה יגיע לכאן.. להגיד "לא", זה מטופש.. להגיד "אולי" זה די מפחיד... הסברתם מה לעשות "במקרה ש.." ?

שלי גדולים קצת...

אז הסברתי ש... אולי. ואם תשמע אזעקה עולה ויורדת...זו שקצת דומה לצפירה של יום הזכרון מבחינת הצליל... הופ הופ...לדלג לממ"ד...ולא לשכוח ת'כלב. הכנו ת'ממ"ד ביחד. לא פשוט...אבל זה מה שיש...וגם את זה נעבור ביחד. והלוואי שלא

ליאהה

New member
בתכלס

לא רואה את עצמי מחזיקה מעמד..... אסע איתם לים המלח/אילת/באר שבע וואט אבר... אבל בכל זאת מקווה שלירושלים לא יגיעו טילים...

n o g a1

New member
רק אמת

והאמת היא - אולי. קצת מלחיץ , כן. אני חושבת שצריך להכין אותם מעט לאפשרות שתיהיה אזעקה. ביקשו שאבטיח שלא נמות, ואפילו בסוגיה זו לא יכולתי לשקר כמובן שלא אמרתי "כן , יכול להיות שנמות" וגם לא יכולתי להגיד "אלוהים שומר עלינו" (כי אין בי אמונה). אמרתי "יתכן ונצטרך להכנס למקום מוגן , כי החזבללה מאיים גם על מרכז הארץ". (הבן הקטן הבין "המזבלה מאיים על מרכז הארץ"). ממעיטה בחדשות ליידם כדי לא לפתח חרדה וממשיכים בשגרת החיים . ואני... מקוה בליבי שאם חלילה תיהיה אזעקה , יהיו שלושתם ליידי או ליד אביהם ולא כל אחד במקום אחר.

קטי30

New member
הסבָרָה נכונה לפי גילאים.

לא לשקר הרי הם רואים וחשים בכל מה שקורה להסביר בסבלנות מרובה מה קורה כאן במדינה לא צריך להתעקב על אולמרט או פרץ רק להסביר בכללי על המצב הביטחוני אני חושבת שזה חלק שהכי קשה בהיותנו ישראלים להסביר לילדים באיזה מדינה אנחנו חיים. עד לכשהם יגדלו ומן הסתם יתרגלו למציאות היום יומית או שסוף סוף היונה תמצא את מבוקשה ותביא שלום על פני האדמה.

מייקי31

New member
לא הייתי צריכה לאמר כלום הבוקר

המבט אמר מספיק. אחרי חמישה ימי הפגזות בחיפה, ארזתי את הילדים הבוקר ולקחתי אותם לאבא שלהם. חושבת שקושי הטילים הקטיושות האעזקות הפאניקה, הקושי הגדול ביותר שחווינו היה הפרידה הבוקר מהילדים. הבת שלי אמרה (כיאה לילדה הזו), אם אמות אני רוצה לראות את פנייך כשאני עוצמת עיניים. המשך יום שקט לנו... מיכל

יערית

New member
לא הסברתי דבר

לגבי התארגנות אישית שלנו במיקרה ש... המצב הכללי דיי מוסבר,כשאני מרותקת לחדשות הם יחד איתי,שואלים שאלות ונענים בתשובות. לא מלחיצה את עצמי,כואבת מספיק את סיבלם של בני עמי הצפוניים, כשיגיע אם נגיע בתקווה שלא יגיע,נעבור את הגשר. כרגע צריכה שיעברו את החופש הגדול בנועם ובביטחון גדול.

למעלה