ילדי האור

ליוויתן

New member
ילדי האור

מישהו שמע על ילדי האור, מכירים חומר בנושא? אני אשמח לכל תגובה תודה

Pixy led

New member
אני יודעת רק על ילדי האינדיגו...

אולי המשמעות זהה?

אננדה

New member
ילדי האור../images/Emo42.gif

סיפור משבט המאיה:´הקריאה המיתית` . וזה הסיפור: ``אתם מוזמנים להוולד מחדש, בעולם אשר שינויים גדולים יתרחשו בו``. כך פתחה האהבה של הגלקסיות המסתובבות. הרוח הגדולה נכנסה, מברכת את כולם באור שמימי, במעמד, בו התכנסה המועצה הגלקטית. אל הכינוס הגיעו אינספור ישויות של אור: ילדי השמש, המלאכים המכונפים, מלאכי השמש הזהובים, לוחמי הקשת בענן, ועוד מוארים נוספים מהרבה מערכות כוכביות. אלו מביניכם``, המשיכה האהבה של הגלקסיות המסתובבות, ``שיענו לקריאה הזאת, ילכו אל מקום, שם התפתחות פלנטרית. מקום, שם אשליה פחד ונפרדות, הם מורים עצמתיים. אני קוראת לבעלי הכישורים הנדרשים והמחוננים במתנות, לפעול כשליחי שם.`` ``לשנות ולהעלות את תדירויותיה של ארץ. בעזרת הנוכחות הבלתי שגרתית של אהבה שם, תהפכו לשותפים יוצרים של מציאות חדשה. מציאות של העידן המוזהב.`` האהבה של הגלקסיות המשיכה: ``במסעות אחרים, כל אחד מכם, הוכיח יכולת לנווט רגשות. יכולת לעורר את התודעה ולכוננן את לבכם לפעימות של האהבה הטהורה ושל השירות המלא חמלה.`` ``כמלאכי השמש הזהובים וכנושאי הלפיד, כבר הוכחתם שתאחזו גבוה באור``. ``ככאלה, אני מזמינה אתכם להוולד שוב ושוב ביחד עם גדודי חיילי על ארץ. על מנת לעזור לגאיה וילדיה בתהליך השינוי שלה.`` כך דברה האהבה של הגלקסיות המסתובבות והסבירה, שההצטרפות היא התנדבותית טהורה ושמי אשר יבחר בשינוי זה, וזה בהחלט נתון לבחירה, יזכה בהזדמנות יקרה ונדירה לקפיצת דרך מאד בלתי שגרתית בתודעה. אולם אחד התנאים, הוא צעיף השכחה. על מנת שתוך כדי החוויה של התום הילדותי תיושם האמת, יהפכו המתנדבים לחלק אינטגרלי בהרמוניה של טכס החניכה לאמת של ארץ. על כן, יש צורך שהם יולדו אסטרטגית, לעתים תכופות בחלק מהמקומות היותר תנודתיים של הפלנטה. וכך קרה, שישויות מוארות מאינספור פדרציות וקונסוליות של נאמנות לכוכבים, בחרו להוולד שוב, על כוכב ארץ. על מנת לעזור למאורע מיוחד להתרחש: ההתעוררות מן החלום הפלנטרי. נבנתה אפילו תכנית חומש. על מנת לעורר את הישויות הללו מאשליית הנפרדות ולהרים את צעיף השכחה העוטף אותם. המוארים, שהיו אמורים לצאת למסע לעזרת גיאה, הסכימו לעורר ולהקפיץ איש את זכרונו של רעהו. על כן קודדה האנרגיה הקוסמית, המצויה בתוכם, המכוונת להגשמת היעוד, בדרכים רבות. באמצעות קול, צבע, צליל, אורות, תמונות, מילים וסימנים. אלו תהודות תנודתיות, שיוכלו לעזור להם להיזכר במחוייבותם לאור. הוסכם שרמזים מקודדים אלו, יופיעו בכל מקום. באומנות ויזואלית, במוסיקה, במבט חודר, ברגשות. כל אלו, ייצרו געגועים עמוקים להתעורר ולהכיל אהבה. ``על ידי שימוש בכלים של צחוק, שירים, ריקודים, ההומור, עליצות, שמחת חיים, אמון ואהבה, אתם יוצרים גל עצמתי של טרנספורמציה, שישנה את המגבלות של המיתוס הישן. של הפירוד. של השניות ויביא את נס האיחוד והשלום על ארץ``. כך הטעימה האהבה של הגלקסיות המסתובבות. ועתה, החל החיפוש הגדול. התעוררו, ילדי השמש האלוהיים, מלאכי השמש הזהובים! לכו באשר מוליך אתכם לבבכם, לחלוק את מתנותיכם הגדולות. התמסרו לקסם ולאור. הנס יתרחש על ארץ. זכרו, אנו רוקדים ושרים כאן, למען האיחוד של הלב הקוסמי. ותודה לטליה טל מנהלת פורום רוחני

ליוויתן

New member
זה פשוט יפיפה../images/Emo41.gif

תודה רבה, הסיפור נתן לי המון. שייהי שבוע טוב ומלא אהבה

למעלה