ילדי אור ירח יקרים

ילדי אור ירח יקרים

בתור מעריצה ענקית של אביב גפן שאוהבת את היצירה שלו ואת כל השיים הרגשתי צורך להגן על אביבוש במהלך ויכוח שהתקיים היום בין אוהבי מזרחית, השאלה שהועלתה כמה דיסקים יש כבר לאביב (או בזלזול "מה הוא כבר עשה") לא עניתי להם על זה.. כי אני יודעת שמלבד לדיסקים המפורסמים יש עוד רבים.. יש אלבומים, אוספים, סינגלים, דיסקים שבהם השתתף... כמה דיסקים יש לו?

9 דיסקים ו..

חוץ מזה יצאו סינגליםנ פרדים על גביי דיסק של שיר התקווה וחוץ מזה אביב גם כותב לזמרים אחרים..ותשאלי אותם "את לבכות לך" אתם לא מכירים?

darksideonline

New member
סינגלים

בנוסף לאלבומים יש אוסף כפול ויש סינגלים שלא נמצאו גם באוספים שהם: רוקנרול אוהב להיות עצוב השיר עם קרן הכט ששכחתי את שמו "שיר עצוב"(שיצא עוד שבועיים לרדיו) גשם כבד כבד עומד ליפול דשא שיר המטפחת ועוד..

גשם כבד עומד ליפול נמצא ביומן..

מסע..סתם שתדע לפני שאתה רושם שקרים.. וחוץ מזה יש גם את החידוש של שוב לא שקט..שממש מדהים

יש לו עוד מלא שירים נדירים

כמו אלוהים שיכור רציתי לאהוב אותך מחוץ לתחרות ועוד הרבה והשיר החדש של אביב יצא ביום ראשון [תקראו את הכתבה ב 7 לילות]

KoKolita

New member
אה, ויש עוד הרבה...

"זאת אהבה" "אם מתים עדיף למות בסתיו" "שדה פרוס" "עובדיה יוסף" "מה הם רוצים מאביב" וכן הלאה...

הינה יש את זה בקאזאא

טוב אני יוריד והורדתי עכשיו את אוהב ליהיות עצוב שיר מדהים אם למישהו יש גירסא של כל השיר...בבקשה שישלח לי...

דיסקים של אביב גפן

יש לאביב גפן שש דיסקים שאני יודעת עליהם: עכשיו מעונן, יומן מסע, שומקום, אביב גפן III, לילות לבנים, ורק אור הירח. וגם אוסף שירים. יכול להיות אבל שיש לו עוד, ובטח יש לו כל מיני סינגלים ובלאגנים. מקווה שעזרתי!

Shadow Of Death

New member
יש גם את ירח מלא

ואני חושב שהם באים בסדר הזה זה רק אור הירח עכשיו מעונן אביב גפן III שומקום ירח מלא המכתב חלולים לילות לבנים יומן מסע

Shadow Of Death

New member
אבל ירח מלא הוא לא רק אוסף

יש בו גם שירים שלא היו בדיסקים אחרים כמו סוף העולם אבא תרנגול שיר התקווה עניין חבר

למעלה