ילדים

Trinity0

New member
הכי פשוט

2 בנים ושתי בנות

m14590

New member
3 ילדים...

בסדר הזה.. בן ...הבדל של שנה וחצי.. בת ...הבדל של שנתיים.. בת

קטרפי

New member
בת אחת ../images/Emo110.gif

אין לי עצבים ליותר מזה. בת עדיף כי יותר קל להיסתדר איתה בדרך כלל. וגם שתהייה דומה לאימא שלה (איזה מסכנים הילדים שלי יהיו אם הם יהיו דומים לי
)

TheWhiteTigris

New member
עם בת יותר קל להסתדר?!

הבנם בד"כ הם אלה שיותר קל להסתדר איתם (כמובן שיש יוצאים מן הלל)

pain is MY love

New member
איזה שאלה קשה!

מצד אחד אני רואה את עצמי בתור בן אדם מאוד אגואיסטי ומםונק. לא מסוגלת לתת את החיים שלי למישהו אחר... אני לא רוצה ילדים לא רוצה חיתולים ולא רוצה בכי באמצע הלילה. טוב לי לחיות את הוידה לוקה שלי לבד... אבל מה שבטוח זה שאני לא ארצה להזדקן לבד כמו איזה זקנה ממורמרת... אז יבוא היום (בעוד 8-10 שנים לפחות...) ואני אוליד לי 3 ילדים. שתי בנות ובן, אפילו שמות כבר יש לי... נשאר רק למצוא בעל כדורגלן...

המממ...

מישהוא פה סיים לטחון קצין תורן שבועיים רצוף... יותר נכון מישהיא... והכוונה שהיא לא טחנה את הקצין התורן שבועיים רצוף.... כאילו לא את הקצין עצמו.... אוף עזבו אני עייף קצת... נלך לראות אן בי איי... המממ אני מהמר שסן אנטוניו מנצחים ושימו לב שרשמתי הודעה זו בשעה הנקובה שלעיל... ותראו שצדקתי...

pain is MY love

New member
איזה קצין תורן?!?!?!?

יש לי עוד זמן עד אז.... ב"ה עוד 3 ימים מהיום... כן סגרתי לי איזה 21 חמוד כזה עם שני אפטרים באמצע. אבל זאת הפעם האחרונה שאני נמצאת בבית עם התגיות הכחולות.... ב"ה יום חמישי מתחילה הסג"מת...

יספיקו לי בן (בכור) ושתי בנות

ואולי אחר כך עוד בן (אהההה בדיוק כמו אצלי במשפחה... חח לא שמתי לב לזה)

אני מאד רוצה בת ...

לא בן בת קטנה מתוקית עם תלתלים וקוקיות ליידי קטנה הכי רוצה בעולם ... כמובן שמעדיפה שיבוא קודם בן זוג מתאים ואז ... במתיים זורמים

למעלה