ילדים

ילדים

אוקי. בזמן האחרון אני מסתובבת הרבה בצאטים בתפוז. אני רואה שם הרבה ילדים. לא נוער או מתבגרים. אלא ילדים בני 13 וחלק אפילו פחות. עכשיו חלק מהמנהלים ניתקו אותם וחלק לא. מה אתם חושבים?

יש חוק ברור בעניין הזה

אלא שמאד קשה לאכוף אותו. טכנית כל אחד (גם ילד בן 9) יכול לפתוח לעצמו ניק ולכתוב תאריך לידה מפוברק והנה יש לנו בחור בן 29. או בחורה, או מה שלא יהיה. אי אפשר להילחם בתופעה. הרשת מאפשרת את זה בגלל האנונימיות. הדרך היחידה להילחם בזה לדעתי היא באמצעות חינוך, הסברה, ולא בחסימות וכאלה. בעצם כשאני חושבת על זה, אילו הילד שלי היה גולש למקומות לא רצויים, הייתי רוצה שמישהו יעצור בעדו. אז אולי צריך לשלב גם חסימת משתמשים צעירים בפני תכנים מסוימים (מה שלעולם לא יוכל להיות חסימה מוחלטת) אבל לא לוותר על חינוך והסברה.

Master Eagle

New member
כנסי לפורום סקס ונוער בתפוז

ותראי על מה מדברים ואיך מדברים שם ילדים בגילים 13-15 על סקס ועל הנסיון המיני שלהם....וחלק מזכירים אפילו שהם אוהבים קשירות, שליטה וכו'...

princeOFdream

New member
אני קראתי בעיתון,

על קבוצת נערים שאומנו במיוחד כדי לתפוס פדופילים באינטרנט (אם הייתי בגילם הייתי מת להצטרף לדבר כזה!) תתפלאי מה בני נוער יכולים לעשות בתקופתנו.

אייבורי

New member
דעה

אכן בצאטים בתפוז ובכלל ישנם המון ילדים. במיוחד בתקופות חגים וחופש גדול. הסקרנות המינית שלהם קיימת, מכאן הדרך לגהנום קלה. חלק מהיתרונות של הרשת הינו זרימת מידע חופשית, מכאן שחסימה של ילדים הנה מיותרת לדעתי,הילדים מתעניינים סקרניים, דווקא מבוגרים תפקידם להסביר לתת אינפורמציה וגם לשמור על המגבלות. חושב שווקא בפורום הזה ישנה הקפדה על זהירות. ישנו צד נוסף חשוב פי כמה, הוא נקרא הורים, להם התפקיד הכי חשוב. בסופו של דבר הילד הוא שלהם בחזקתם ובאחריותם.

Master Gi

New member
הבעיה היא

הבעיה שיש חוק אך מנהלי תפוז טומנים את ראשם בחול עבור ריטינג כמו כן אנשים שלא יודעים להתנהג וממשיכים לשוחח עם אותם ילדים

מה כבר מנהלי הפורום יכולים לעשות?

כמו שכבר נאמר פה קשה לחסום ילדים דווקה פה בתפוז עוד איך שהוא יש פחות ילדים אבל עדיין יש והמון אני חושב שהפיתרון הוא צריך להיות אצלנו אנחנו צריכים לזהות ולהוציא אותם או לפחות להזהיר אחרים לא לפנות אליהם בקיצור איין לי פיתרון מושלם כל אחד צריך להיזהר לעצמו אם למישהוא יש רעיון ? נשמח לשמוע

Master Gi

New member
כמה אפשרויות

הקדמה - כאשר אני מזהה ילד/ילדה אשר מתחת לגיל ההסכמה אני אומר לו כי ברגע זה הסתימה השיחה עקב היותך קטין והדבר גובל בפלילים , התגובה האופינית של אותו חצקון היא לצרוח כי אתה פדופיל , ואו אז מה אם אני רק בן ..... אז לא מותר לי ?? פתרונות מוצעות : א'- העברת שמות (כינויים ) למנהלי הפורומים וחסימת כתןבת ה IP שלהם , ניתן מבחינה טכנית ב'- פתחית חדר עבורם בלבד בו יוכלו הם לדבר עם עצמם ועם מטפל מקצועי , לזאת יש צורך בשיתוף הנהלת האתר . ג'- ניתוק מגע והתעלמות והקמת מאגר של כינויים החשודים כקטינים ואו הידועים כקטינים כדי שאף אחד לא יפגע . אלו המלצות בלבד ולא שום חומר משפטי כל שהוא .

למעלה