ילדים...

principeza

New member
ילדים...

היום הייתי בייביסיטר. אמא שלהם הביאה אותם לבית הורי כבר בשעה 8 בבוקר! ואני לתומי חשבתי שהם יגיעו בסביבות 10 ויהיה לי זמן לעצמי. אבל לא, מהרגע שהם הגיעו עד 7 בערב לא היתה לי דקה מנוחה! אכלנו ארוחת בוקר ואת הגדולה שלחתי לאינטרנט בזמן שהקטן שיחק לו בצעצועים (שאמי מתעקשת לשמור!),ובסביבות 12 הלענו לקניון .טעות חיי... והיא כל רגע תקני לי ואני רוצה את זה ואת זה ואיך שנכנסים לקניות היא פתאום צמאה ורעבה ונורא נורא מתחשק לה מקדולנד'ס. ואיך אפשר לסרב לה?אז קונים לה וגם קונים לה מתנות כמובן..והקטנצ'יק שאין לו הרבה דרישות חוץ מלאכול את האוכל שלו ולשתות מחליט שנמאס לו בשלב כלשהו ומתחיל לבכות וכמה שאני לא בנויה לזה...אז אחרי 3 שעות בקניון חזרנו הביתה , ושוב היא השתלטה על המחשב (ולא נתנה לי להתקרב לאינטנרנט בכלל!).והמלאך הקטן הלך לנוח איתי צהרים. וכמה שהוא אוהב שוקולד, וכשלוקחים את זה ממנו הוא בוכה!! אבל אין פשוט למות עליו, וכמובן שהם חזרו הביתה מקולחים ואחרי ארוחת ערב (איזה דודה למופת אני..
). ואמא שלי (אני אצל הורי לאחרונה בשל הנסיבות), הסתכלה עלי ואמרה : נו בוב'לה את לא רוצה לעשות ממני סבתא?... החלטתי שאם הכל ילך טוב באיטליה , אני אתחיל לחשוב על זה ברצינות,
ילדים עם כל הקושי בגידולם ובטיפולם הם הדבר הכי יפה בחיינו!ואני רוצה לפחות 3 ...

וכל מילה נוספת מיותרת ....

עם כל הקושי בגידולם ובטיפולם הם הדבר הכי יפה בחיינו !!!

למעלה