שמלת תחרה1
Well-known member
שמחה
תמימים
אכזרים
ילדה בת 11 בוכה, כי ילדים מחרימים אותה בגלל חוסר כסף
.
תמימים
אכזרים
ילדה בת 11 בוכה, כי ילדים מחרימים אותה בגלל חוסר כסף
שמחה
תמימים
אכזרים
ילדה בת 11 בוכה, כי ילדים מחרימים אותה בגלל חוסר כסף.
לא קראתי את הכתבה כך שאינני יודע אם באמת לאם אין כסף, או שמא מדובר באחד מאותם מקרים רבים בהם הבעיה היא בסדר העדיפויות ולא שבאמת אין כסף. אולם בגדול, טרם זכיתי לפגוש משפחה שבאמת ובתמים לא מסוגלת לכלכל את ילדיה. כמובן שאם הורי הילד האחד קונים לו סמרטפון חדש דנדש והורי הילד השני משיבים לבקשתו שאין לכך כסף, הילד השני ייצא בתחושה שזה המצב. אבל זה כלל לא אומר שזה באמת המצב. אולי זה רק אומר שבאמת להוריו יש דווקא סדר עדיפויות נכון יותר? אולי זה באמת אומר שלהוריו יש מעט פחות כסף למותרות מאשר להורי חברו. אז מה? אם הם יכולים להעמיד אוכל עבורו על השולחן, לדאוג לגג מעל ראשו, ובגדים לגופו, אזי יש להם די כסף לגדלו.ושוב השאלה, האם נכון םהביא ילדים כשאין באשפרות ההורה לכלכל את הילד?
לא קראתי את הכתבה כך שאינני יודע אם באמת לאם אין כסף, או שמא מדובר באחד מאותם מקרים רבים בהם הבעיה היא בסדר העדיפויות ולא שבאמת אין כסף. אולם בגדול, טרם זכיתי לפגוש משפחה שבאמת ובתמים לא מסוגלת לכלכל את ילדיה. כמובן שאם הורי הילד האחד קונים לו סמרטפון חדש דנדש והורי הילד השני משיבים לבקשתו שאין לכך כסף, הילד השני ייצא בתחושה שזה המצב. אבל זה כלל לא אומר שזה באמת המצב. אולי זה רק אומר שבאמת להוריו יש דווקא סדר עדיפויות נכון יותר? אולי זה באמת אומר שלהוריו יש מעט פחות כסף למותרות מאשר להורי חברו. אז מה? אם הם יכולים להעמיד אוכל עבורו על השולחן, לדאוג לגג מעל ראשו, ובגדים לגופו, אזי יש להם די כסף לגדלו.
לא ידעתי שיש בגמרא מסכת "סלולר".
הילדים הם השתקפות המראה של ההורים שלהם.שמחה
תמימים
אכזרים
לפי זה , מיכאל מלאך , ובכל זאת יש לו הסעהאז הילד אינו זקוק להסעה לבית ספרו, כי הוא יכול לנפנף בכנפיו ולהגיע לשם בכוחות עצמו.
יש לו הסעה כי הבית ספר מאד רחוק מהבית, רציתי בית ספר מאד ספציפי ויש אחד שאינו בסביבה הקרובה.לפי זה , מיכאל מלאך , ובכל זאת יש לו הסעה
וסבא שומר שומר שומר ויורד איתו להסעה![]()
שאלה.יש לו הסעה כי הבית ספר מאד רחוק מהבית, רציתי בית ספר מאד ספציפי ויש אחד שאינו בסביבה הקרובה.
אז כן, אני יורד איתו מדי בוקר להסעה כי במילא אני משם קופץ לפארק הקרוב להליכת הבוקר שלי.
בעצם זה סתם תירוץ, אני יותר דואג לו מאשר להליכה שלי.![]()
לא הבנתי את השאלה.שאלה.
איך מיכאל מקבל את הליווי לרכב?
אני פהלא הבנתי את השאלה.
איפה גולדן כשצריך אותו?![]()
לא, התכוונתי.אני פה
אני מנחש , ששמלה בשאלתה התכוונה "איך אתה מקבל את ההסעה" כי לא כל אחד מקבל הסעה לבית ספר
נכוןלא, התכוונתי.
ילדים גדולים לא כ"כ אוהבים שהורים מלווים אותם לבית הספר או להסעה.
אענה גם כאן, ירשם לזכותי עוד תגובהלא הבנתי את השאלה.
איפה גולדן כשצריך אותו?![]()
לזה בדיוק התכוונתיאני יותר דואג לו מאשר להליכה שלי.
לזה בדיוק התכוונתי
הסעה לבית ספר מרוחק , בסדר
מסכימה חלקית.הילדים הם השתקפות המראה של ההורים שלהם.
כשילד מקבל בבית חינוך ונימוסים גרועים, אז מובטח שאלה יגיעו איתו לבית הספר שבו הוא לומד.
ולעומת זה כשיש בבית זוג הורים מסוג מלאכים.
אז הילד אינו זקוק להסעה לבית ספרו, כי הוא יכול לנפנף בכנפיו ולהגיע לשם בכוחות עצמו.![]()
החרם בגלל מצב כלכלי מתפשט לאט אך בטוח.שמחה
תמימים
אכזרים
ילדים הם שמחה. אבל ילדים גם יכולים להיות אכזרים. זה לא ממש חדש. תפקידם של ההורים הוא למנוע זאת ככל שניתן ואם וכאשר זה כבר קורה (וזה לעולם יקרה מתישהו בצורה כלשהי), לטפל בזה בצורה הנכונה.שמחה
תמימים
אכזרים
משפט מחץ.ילדים הם שמחה. אבל ילדים גם יכולים להיות אכזרים. זה לא ממש חדש. תפקידם של ההורים הוא למנוע זאת ככל שניתן ואם וכאשר זה כבר קורה (וזה לעולם יקרה מתישהו בצורה כלשהי), לטפל בזה בצורה הנכונה.
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.