ילדים

לידורי

New member
ילדים

רציתי שתסבירו לי איך אתם יודעים מה הפוטנציאל שיש לאדם לגבי מספר ילדים שיהיו לו הרי אנשים מתחתנים לעיתים פעמים רבות או מתחתנים עם אנשים שיש להם כבר ילדים אז איך זה שכתוב הולדה ו- 3 ילדים?

עינת

New member
לידורי

צר לי לומר לך אבל מספר ילדים שיהיו לאדם נוגע בניבוי, זה תחום שקיים בנומרולוגיה הקבלית שאיני מסכימה איתה וכפי שכבר אמרתי עשרות פעמים כאן בפורום - הנבואה ניתנה לשוטים ועל כן אולי יש מי שלא יאהב את תשובתי אבל להדם.

לעינת

עינת לידיעתך גם הנומרולוגיה הקבלית אינה עוסקת בנבואה. ואחזק את ידך,שהנבואה אכן ניתנה לשוטים גם לפי הקבלה. ירון.

עינת

New member
ירון

צר לי אם אמרתי דבר שאינו נכון אך לצערי הרב נתקלתי בהרבה נומרולוגים קבליים שפשוט עסקו בניבוי לשמו (ותמיד גיחכתי על מה שאמרו לי,כדי להרשים אותי). גם יצא לי ללמד בוגר לימודי נומרולוגיה קבלית והייתי די המומה מהחומרים שאיתם עבד. עוד פעם , איני מבקרת, רק אומרת את דעתי מתוך ההיכרות שלי. לפחות שנינו מסכימים בנוגע לנבואה וזה בעצם מה שחשוב

לעינת

עינת אין לך על מה להצטער,כוון שלא אמרת דבר שהוא לא נכון. ולגבי הנושא הנבואי יש הסכמה בינינו,כך שהכל בא על מקומו בשלום. ירון.

לידורי

שאלתך בקשר לילדים, יש תאריכי לידה שאפשר ליראות מס´ ילדים לא חייב רק מהולדה,כמה שידוע לי יש רק אחד שרואה את זה ויש לו קבלות בנידון. אילן.

למעלה