ילדים

רויטל ג

New member
ילדים

האמת זה זמן רב רציתי לכתוב פה אבל קשה לי מאוד.. אז ככה.. לפני 4 וחצי שנים אמי נפטרה מדום לב. לפני שנה נפטר אבי ואני חשה שחיי ריקים לחלוטין. זה אולי קצת פתטי לכתוב את זה.. במיוחד לאור העובדה, שאחרי שאבי נפטר הכרתי בחור ונשאנו לפני חודשיים. הכל הלך מהר מאוד.. ואני כל הזמן אומרת שאבי שלח לי אותו משמיים. אני לא ממש צעירה.. עוד מעט בת 38 ובעלי המקסים בן 41. אני מאוד אוהבת אותו.. אבל......................................... הוריי נפטרו צעירים מאוד, אמי הייתה בת 62 ואבי בן 68. אמי נפטרה מדום לב, מוות שמשנה את החיים, מוות ממנו אני לא בטוחה מתאוששים. יש לי פחד שאני לא מסוגלת להשתחרר ממנו, אם כי כנראה הבסיס היה קיים עוד קודם לכן. אני לא רוצה להביא ילדים, אני חוששת שמא יישארו לבד, שמא בעלי ימות ( הוא לא עושה כושר, עישן עד לפני חודשיים, משמין כתוצאה מהפסקת העישון) ואני חוששת שמא אני אמות ואז אשאיר בעולם מנוכר ומגעיל יתומים... קשה לי עם זה. למצב ניתן להוסיף שאני לא עובדת שנה, החברה שעבדתי פשטה את הרגל ואני לא מוצאת עבודה, יש לי גרסאות שונות של קו"ח ואני מוכנה להתפשר.. אבל בגלל שיש לי 2 תארים ועסקתי בתפקידים שונים.. אז אפילו לא מזמנים אותי לראיון עבודה. בעלי עבר ניתוחים בגב ומסיבות שונות גם הוא עדיין לא עובד. אני עובדת בעבודה זמנית מזה 4 חודשים וחיה בקמצנות רבה.. ואפילו לא יצאתי לירח דבש... מה שמגיע לכל אישה. אני לא מסוגלת ולא מצליחה לעכל את החוסר של הוריי... הפחד מהמוות, מה"לבד" מתסכל אותי מאוד. אני מרגישה לא הוגנת כלפי בעלי שכן הוא רוצה להיות אבא, זהו החלום שלו ואני בטוחה שהוא יהיה אבא מדהים. מה עושים ? איך קמים ? איך מתקדמים ? מיואשת מצטערת על הבכיינות

ברוכה הבאה לפורום../images/Emo24.gif

צר לי על אובדנך
עצוב לקרוא את סיפורך אבל ילדים הם שמחה בחיים וזה ממלא את החלל החסר את מוזמנת תמיד לבוא ולכתוב וגם עם זה בכיינות הרי לשם כך הוא הפורום

קודם כל משתתפת בצערך...

מי ייתן ולא תדעי עוד צער אמן! אספר לך משהו אישי במקצת אני בת 27 נשואה ואם לשתי בנות מקסימות לפני כ11 שנים איבדתי את אחיין שלי ז"ל האובדן היה מאד קשה והיה לי קשה מאד לקבל את העובדה שהאחיין שלי נפטר אז המחשבות שלי היו שלעולם לא אביא ילדים ומאד פחדתי ממוות של היקרים לי (שלא נדע) בזמנו עליתי לשידור ברדיו זה היה אחרי שנה בערך ודיברתי שם על הפחד האמיתי שלי לאבד מישהו קרוב והחיים שלי היו מלאי פחד שמישהו חלילה ימות לי שוב ואני זוכרת במעורפל שהתשובה שלו היתה שאם אמשיך כך בחיי אאבד את טעם החיים או משהו כזה ויש כ"כ הרבה דברים יפים בחיים ושלא אעסיק את עצמי במחשבות מסוג אלו לכן ממי עצתי לי אליך עם כל הכאב והפחד שאת מרגישה אל תפספסי את ההזדמנות שלך להיות מאושרת יותר ילדים הם הדבר הכי יפה ויקר בעולם ואני מאמינה שהם יוסיפו לך המון טעם הנאה וסיפוק בחיים הם יגרמו לך לאושר אין סופי אני מבטיחה לך! התחושות שלך נורא טבעיות הן באות בעקבות האובדן שחווית ואכן זה לא קל או פשוט מאחלת לך המון מזל אושר והצלחה תזכרי שכולנו ילדים של ה' בסופו של דבר אל תימנעי מהילדים שלך לאבד אמא עוד בכלל לפני שהם נולדו מאמינה לפי דברייך שתהיי אמא נפלאה פי כמה... תני להורייך לחייך מלמעלה ולראות את נכדיהם ולשמוח בזה שהצלחת בכל זאת למרות כל הפחד והכאב. בשורות טובות שיהיו אמן!

שמנת מתוקה יקרה../images/Emo24.gif

שולחת לך
ענק ריגשת אותי מאוד מאחלת לך רק אושר והנאה מהנסיכות שלך ושמחה לראותך כאן

תודה מתוקה...

מוזר שהחיים של כולנו תמיד יהיו מלאי רגעי אושר וצחוק ובעת ובעונה אחת גם קשים ועצובים מודה לה' על כל יום שהעניק לי אמא כמו שלי ושתי בנות מתוקות שיהיו בריאות אמן כואב לי על אבי היקר שלא יזכה לראות את בנותיי גדלות עד יומי האחרון יחרטו בליבי המילים האחרונות שלו(כזכור אני האחרונה שראיתי את אבי) תמסרי ד"ש לכולם נשיקות לאמא ולקריוקה(הילדה הגדולה שלי זה היה השם חיבה שהוא נתן לה) ושוב הדמעות עולות והכאב לא מרפה אך אבא יקר לו ידעתי באמת שאלו היו מילותייך האחרונות לא הייתי עוזבת אותך! אבא יקר שלי אני אוהבת אותך המון עם לכתך השארת חוסר עמוק בנשמתי הלוואי ואחלום עליך...

למעלה