ילדים

• פותח הנושא ELA02
  • פורסם בתאריך

*יערית

New member
רק אתמול......

הוא חזר מסוף שבוע עם אביו ואחותו בבית מלון וכנראה שהיה להם כ"כ כייף שלא רצה לעזוב אותו, והבכי קורע הלב..והידיים הקטנות שמושטות לאבא לעזרה ושרק ייקח אותו קרע אותי מבפנים אך אני יודעת שאני צריכה להיות שם עבורו באהדה רבה כלפיי מה שהוא מרגיש כאשר אבא עוזב אותו.... כששאלתי אותו למה היה קשה לו להיפרד מאבא הפעם טען הקטן גדולצ´יק הזה שאצל אבא הם ישנים באותה מיטה וכך הוא לא מפחד ואילו אצלנו בבית הוא ישן במיטה משלו.... אז הבנתי את הבעיה כי הוא באמת חושש בלילות למרות האור שדולק במיזדרון אולי צריך לקחת זאת בחשבון ולא לדחוק בו להיות לבד לבד כל הלילה... את האמת שאני לא יודעת איך לפרש דברים לפעמים כי הוא חכם כזה שיודע ומכיר אותי ויודע מתיי אני רגישה אליו..ולכן אולי לפעמים הוא נוגע לי בדיוק בנקודות האלו. אבל....הוא יודע שאבא לא יחזור הביתה לעולם,הוא יודע שזוהי המציאות שאליה הוא צריך לגדול וכמה שיותר להנות ממנה.

שחף 1

New member
יערית תרשי לי ../images/Emo23.gif

מה שכתבת מאוד דומה אצלי רק שאצלי הבנים חיים אצלי (הגדולה בצבא) ואצלי הבן הקטן ישן במיטתו וכאשר הוא מבקר אצל אימו הוא ישן במיטתה למרות שאני אומר שזה מקלקל לי ולמרות זאת הוא מעדיף להיות אצלי גם בימים שהוא אמור להיות אצלה

למעלה