ילדים?

ילדים?

אחרי שמיצינו (אני מקווה) את עניין הרומן עם נשוי,אולי כדאי שנהפוך דף ונחשוב על עוד סוגיה שלפחות אותי העסיקה בעבר בשתיים ממערכות היחסים שהייתי בהן ואיני בטוחה שהשאלה לא תעלה שנית... לרובנו יש ילדים מפרק ראשון,בואו נצעד קדימה ונחשוב - פרק שני עם ילדים משותפים כן או לא?

../images/Emo105.gif

מכדררת
מק
וההודעה

שרון100

New member
כו, אני בעד../images/Emo140.gif

אני בעד ילדים משותפים בפרק ב´, זה קושר את שני בני הזוג.

שרון דבר ראשון ברוכה הבאה

ובזמן שאת לוגמת את ה
וה
שבהם מתכבדים כל החדשים ב
אעלה עוד מעט מהרהורי... אוקי ,זה קושר וזה פרי אהבה נפלא,אבל כאן מתעוררות התהיות... ילדים שלי,ילדים שלך ילדים שלנו מה שמסבך לא מעט את העניין,קנאה ושלא לדבר על תשומת לב וכלכלה (נוצר מצב של משפחה עם ילדים מקיר לקיר...) ???

maof

New member
ניצת

בלי שום קשר לנושא למה האפליה
? כשאני היגעתי קבלתי רק קפה...... ושרון גם עוגה....... לא פייר אני יתלונן
מעוף משועמם שוב

מעוף אתה יודע מה?

אז עכשיו תקבל גם
(שנראה לי שהיא הגיחה רק לשבועות
) וגם
עכשיו זה בסדר?

*יערית

New member
איזו שאלה...שאלת השאלות?לא ממש

לכולם אך אני כן חושבת כל כך הרבה.... יודעת שמשום מה חלום אחד חייבת להגשים בחיים ... זה לא רק הילד..זה עם מי מביאים את הילד לעולם! אז אהבה היתה חסרה לי מאוד בנישואים..למעשה הילדים היו מטעמים אחרים פרט לאהבה..אז הנה אני עדיין אחרי שני ילדים חולמת חלום של ילדה...אהבה..חברות טובה...תקשורת בן זוגית.. כל זה=ילד או ילדה בכדי לסגור מעגל...אבל זה לא בהתנייה תנאים אצלי, יצא מה טוב..לא יצא..חבל!לא מצהירה על כך בראש סולם הזוגיות הבאה שלי אך בהחלט חושבת על כך.. (גם הוא
)

amigor

New member
חזרתי! רגע נשמה! מה עם הנושא

שפתחתי בשרשור למטה, אין תגובות...דממה! כנראה יש משהו בגו... לא, אולי השאלה תמימה מדיי.

עמיגור

עניתי לך כבר שם... השרשור ענק וכבר לא שמים לב וכיוון שזה נושא חדש פשוט העלה אותו שוב בהודעה חדשה...

amigor

New member
נושא חדש!! מעניין !!!

נשואה מבוססת/ממוצעת, מנהלת רומן דיסקרטי עם מאהב בקשר מתמיד, בנוסף לציין שיש להם ילד משותף, הרי אומרים שתמיד יודעים מי האמא, מי האבא...לא בטוח. יאללה..

אויש למה לא הודעה חדשה לגמרי...

לא נורא. אם תשאל אותי כאשה? לשניה לא הייתי עומדת בקשר שכזה... וגם לא מבינה איך אפשר,כמי שחושבת שכנות ויושר הם חלק בסיסי מזוגיות לא יכולה לקבל כאלו דברים,אבל שוב כמו בכל אחת מהפעמים אדגיש שזו דעתי האישית ואיני שופטת מי שנמצא במצב הזה ולו רק בגלל הסיבה שלא הייתי במקומו/ה

amigor

New member
שימי לב! זה OPEN INSTINET

אלה דפוסי התנהגות נסחפת שקיימים, הם רק מתגברים, מאז גילוי התקשורת שפרצה וגרמה לשינוי בחברה, גרוש/ה בקשר עם נשוי, מצב שאשה מחפשת תמיכה ונוצר מצב של בניית קן אצל מינים רבים נקרא להם ציפורים, למען הצניעות אבל כשפני הדברים נכוחה, אנו צופים כביכול במתחסדות שלא להאמין אני מכבד את כנותך ויושרך, הלוואי והיו כולם כמוך. ציירתי ציור בהשראה לתכנים כאן

maof

New member
עמי.........

לפני שאני יתן את דעתי אני מבקש הסבר מעמיק יותר.......... אותה נשואה מבוססת היא מהצד שלי או מהצד השני???
מעוף

פונפון

עוד כמה פעמים תשים את התמונה הזו כאן בפורום? אני מאוד מבקשת ממך לא לפרסם תמונות שאינן שלך...

השאלה שלי היא מה שהשאלה שלך?

אם כדאי? האם עדיף שלא? במה זה טוב? למה זה לא טוב? ??????????. ומה את קשוחה כל כך היום

למעלה