למה לא???? ../images/Emo12.gif
אתחיל בהסתייגות קלה
אמנם צעיר
אנוכי וימים רבים עוד לא ראיתי אך אני מניח שמטרת המקום היא לשתף את הדעות ה"מקצועיות"
פחות או יותר בנושאים הרציניים והפחות רציניים שעוברים בשורות אלו
. מנקודת מבט אישית והתבוננות פנימית
אני רואה את עצמי מקקים מסגרת משפחתית
כשלהי בעתיד (הרחוק או הקרוב...
). לסוגיה האם הפרטנר
שיהיה לצידי יהיה גבר
או אישה
- אין לי תשובה כרגע. אבל אני יודע שבמי שאבחר בעתיד - לא יהווה שיקול מבחינתי בהקמת המשפחה
. אני רואה את עצמי בעתיד כאבא
, הורה
, שאוהב
ותומך
ונותן את האהבה שחבויה בי לצאצאיי לעתיד. לגבי הסוגיה מהן ההשלכות לכך שההורים יהיו חד מיניים (הומוסקסואלים או לסביות) או משני המינים (הטרוסקסואלים) קיימות השלכות לכך ללא ספק. שני הדברים אינם זהים. אבל....
נקרתה בדרכי תוכנית טלויזיה שסוקרת את חייהם של זוגות חד מיניים (הומוסקסואלים ולסביות) וילדיהם. התוכנית בחרה להציג את מגוון האופציות שמתקיימות (ובטל שיש עוד שלא הוצגו...). היו זוג גברים שגידלו ילד שנולד ואומץ על ידיהם. שתי נשים לסביות שהורים לנערה בוגרת שנולדה מהפריית זרע אצל חבר כאשר שם קיימת התעקשות על אי קישור לאב הביולוגי. משפחה נוספת מאוד מגוונת היא משפחה שמורכבת מזוג לסביות שמגדל ילד צעיר אשר נולד מהפריית זרע של בחור הומוסקסואל שגם נמצא במע´ יחסים ארוכה. שם דווקא קיימת התעקשות על הורות משותפת של כל ארבעת ההורים. והיו עוד ועוד....
+
+
+
+
... אבל אני חושב שאחד הדברים המשותפים לכל סוגי ההורות השונה היה דבר מדהים: דור ההמשך.
כל הילדים שרואיינו שם החל מגילאי 7 ועד 20+ עמדו תחת דעה אחת מוצקה: אני אוהב
את הוריי ומאמין שקיבלתי מהם את כל האהבה שיכולתי לקבל ללא סייגים. אותם ילדים עברו תהליך גדילה
, בגרות
והלאה עם נתונים שונים ומשונים אך עדיין הצליחו להשתלב בחברה, לתפקד בה ברמה גבוהה ולהיות אנשים מאושרים בחייהם - והרי לא זה מה שנרצה עבור ילדנו??? בנימה אופטימית זו....
אני.