ילדים קטנים

ילדים קטנים

היום, כשהלכתי למכולת, ראיתי חבורת זעטוטים (בכיתה א' או ב') מצחקקים כשהם פוזלים אליי. חשדתי טיפה, אבל המשכתי בדרכי. בדרך חזרה אני שומעת חד מהם אומר "הנה היא". הסיבה לצחוק הייתה די ברורה. קורה לכם? איך אתם מרגישים לגבי זה? אתם מעירים לילדים כאלה? ובכלל, מה כל כך רע בשמנים?

אז מה קנית במכולת?

"בדרך חזרה אני שומעת חד מהם אומר "הנה היא". הסיבה לצחוק הייתה די ברורה." את סלב?

Cobe Anan

New member
עזבי אותם, בחייך..

בדיוק עכשיו חזרתי הביתה, וחבורה של זוועטוטים (אולי יש להם 15) הסתכלו עלי והתלחששו "תראו את המתלהב הזה!" (אני רוכב על אופניים ודואג למיגון מלא). אז מה? אז מי עדיין חוטף צעקות מההורים ומי חי בדירה משלו? מי משחק עם עצמו, ולמי יש חברה? מי יכול להרשות לעצמו לעמוד עם החברים ברחוב, ולמי היה כסף לקנות אופניים באלפי שקלים? נראה לך ששמתי עליהם? עצתי אלייך- קחי זין, אבל לא סתם זין- זין גדול-גדול; תעצמי את העיניים- ותזרקי את הזין הענק הזה על כל מי שיש לו משהו להעיר לך. זהו. (מצטער, אני לא קשור לפה, פשוט הגעת לראשי..)

ivg

New member
תוספת

מה שחשוב זה מה שאומרים לך ולא מה שמדברים עלייך.

eti m

New member
אני חייבת להודות...אני מסוגלת להעלב גם מילד

בן 6... היו מקרים מעולם ... מבחינתי זה לא העניין שזה מגיע בצורה של ,"וואו תראו איזו שמנה?!?!",אלא יותר בקטע של אפילו ילד קטן שזה אמור להיות דבר תמים שעדיין לא שופט לפי מראה מוצא בי את הדבר שאני הכי מתכסחת איתו במשך שנים וחושב שמדובר במשהו שהוא לא בגדר הנורמל... זה מה שמציק לי לפחות...

האמת, עם הקטע הזה אין לי בעיה

כבר למדתי לענות לילדים שאומרים את זה את התשובה הקולעת "אז מה?". פשוט לא הבנתי מה כל כך מצחיק. וזה גם מעצבן אותי שלאנשים מסויימים-וילדים בפרט-יש בדיחות בסיגנון "הא הא, אתה שונה".

שמשון 2

New member
את לא מבינה!? זה לא עניין של שונה, או לא מוכר

לא משהו שלא מבינים ומפחדים ממנו, מנסים להתרחק, לועגים בגלל חוסר הבנה. מדובר בלעג שנובע מזלזול באדם בעל מראה לא בריא, פגום ונחות, פחות טוב מאדם בריא עם גנים טובים. כיום כמובן הסלקציה הטבעית לא משפיעה עלינו, אבל כשגרנו במערות ונאלצנו לברוח מטורפים לא יכלו בני האדם להרשות לעצמם להשמין ולא להיות בכושר, אלו שהיו בעלי גנים נחותים - פחות חזקים, פחות מהירים, פחות חטובים, מתו. אינסטינקטים שונים התפתחו אצלינו, אנחנו יודעים להתרחק מזיהום, מריקבון ומרעל, כך גם טבוע בנו הדחף להתרחק מאנשים לא בריאים, כמובן כדי לא להוליד ילדים פגומים ולהבטיח את הצאצאים הטובים ביותר. לדעתי הדבר הגרוע ביותר שאת יכולה לעשות זה להשלים עם מצבך, בעוד כמה מאות שנים לא יהיה שום זכר לנכים, שמנים וחולים... בעזרת מאמץ גדול, תוכלי לקבל חיים מדהימים שנמנעו ממך, תוכלי להיות באמת מאושרת ולנצל את הפוטנציאל שלך.

XD

א. אני די בטוחה שהילדים האלה לא חשבו משהו בסיגנון. ב. אולי להיות שמן לא בריא במיוחד, אבל זה בהחלט בריא להיות שמנמן. אם תלך למוזיאון טבע ותסתכל על בובות האדם הקדמון, שים לב שהם לא נראים כמו מייקל לואיס (בלשון המעטה). ג. דיאטה היא להגיד לעצמך מדי יום שאתה שונא את מי שאתה כרגע, ושאם תשנה את המראה החיצוני שלך כל בעיותך ייעלמו. חוץ מזה, אחוזים מאוד נמוכים מאלה שמתחילים דיאטה גם מסיימים אותה בהצלחה ושומרים על ההצלחה לאורך זמן. ד. אז מה הפונטציאל שלי, לפי דעתך?

שמשון 2

New member
: \ לא ממש...

א. אני גם די בטוח שהילדים לא חשבו על זה, זה הוא ההבדל בין אינסטינקטים (דחפים מולדים בלתי נשלטים (בחלק האחורי של המוח) לבין מחשבות והחלטות מודעות אינטליגנטיות (בחלק הקדמי של המוח). ב. כן, כן, אולי... אבל זה לא העניין. ג. נכון מאוד, אדם שמן (שיכול לשנות את המצב) צריך לשנוא את הגוף שלו או לפחות להיות מודע לחומרת המצב, רק כך הוא יוכל להשתנות. גם לאדם רזה שרירי וחטוב יש לא מעט בעיות, אבל מה שיש לו אין לך - חופש אמיתי, בטחון עצמי ואמון ואמון ביכולות שלו. לא סתם אמרתי ''מאמץ גדול'' בעולם הקלוריות שלנו רק בעלי כוח הרצון הגדול ביותר מצליחים, בחלק השני את טועה, רוב האנשים המוחלט נשארים במצבם משום שלא יכולים לחזור לחיים הנוראים מהם ברחו. ד. הפוטנציאל שלך הוא איכות חיים גבוה הרבה יותר, הידיעה שאת יכולה להשיג את הגבר שאת רוצה בלי הפחד שהוא ידחה אותך, חיים רגועים משום שאת יודעת שמנעת המון מחלות קשות כמו סוכרת, הידעה שתוכלי לשחק ולרוץ עם הילדים שלך, שתוכלי לרוץ ולברוח במקרה של סכנה, תוכלי ללבוש מה שאת רוצה ולהראות טוב ועד אין סוף אפשרויות. (אף על פי ה''פרצוף הצוחק'' שאת מראה פה, אני מתאר לעצמי את הפרצוף האמיתי שלך מאחורי המסך בהתעמתות עם האמת...)

אז ככה

א. אז הדחף הזה צריך דווקא להתגבר בגיל ההתבגרות, ולא להחלש. ב. בטח שזה כן. שמנמן הוא לא שיא האתלטיות. ג. אני לא מתכוונת לנהל מלחמה כזאת. היא מיותרת. ולא תמיד ישנה "חומרת מצב". ויכול להיות לי חופש, ביטחון עצמי ואמון בעצמי גם בלי להיות רזה. ד. אני לא רוצה להיות עם מישהו שירצה אותי רק בגלל המראה שלי. ואגב, אם תעיין בעמודים האחרונים של הפורום תראה שרשור לכבוד חתונה של חברת פורום ושרשור לגבי מציאת שמלת כלה. הסיכויי למחלות האלה טיפה יותר גבוה מבחינה סטיסטית. וזהו. גם עם עודף משקל אפשר להשתולל עם ילדים וללבוש בגדים יפים. מאוד קשה לשכנע אותי דרך מחשב.

שמשון 2

New member
אני מבין, טוב העיקר שאת קראת והפנמת

את המחשבה, ואת תדעי לבד מה לעשות... אבל אני יודע שבכל פעם שאת מודדת בגדים את חולמת שתוכלי ללבוש את החולצה הזאת, שהחצאית הזאת תעלה עליך...

כן, כולנו חולמות שיפסיקו לעצב בגדים לשלד

הפלסטיק שיש במעבדות בבית הספר ויתחילו לעצב לפי אנשים אמיתיים.

סוף סוף יש בך שימוש טוב

Frozen cat

New member
חחחחח איזה אידיוט "בעולם הקלוריות שלנו"

מצחיק שאתה מוצא "אינסטינקטים" וכוחות סופר-דופר-אולטרה על טבעיים לאנשים רזים, כיאלו יש לנו פה עסק בגזע אנושי שמעבר לכוחותיו הבלתי מנוצחים להריח זיהומים ולרוץ מהר, הוא גם יותר אינטילגנטי ובעל יותר בטחון. אתה קורא את מה שאתה כותב? אתה טוען שבחורה רזה מעולם לא נדחתה?(למרות שדייי ברוררר שבחור יקח את ערך הBMI של הבחורה לשיקול...) ובחורה שמנה אין סיכוי עם בחורים? גם אם בחורים נמשכים אליה? ומה דעתך בנוגע לרזים-מכוערים? האם הבורא יצר אותם בשביל לשרת את הגזע העליון, הרזים היפים? אני מתארת לעצמי שזקנים ונכים בטח כבר ברשימה השחורה שלך..מוזר שהאבולוציהה לא השמידה אותם גם.. ואני מתארת לי פה ילד קטן וטיפש שאין לו שום מטרה לחיים חוץ משיתוף השמנים בסגולותיו בעולם הקלוריות שלו(גם משהו.)

stacys mom

New member
כמה שטויות

א.להיות שמן זה לא בריא בכלל. ב.מאיפה הבאת את זה שדיאטה זה לשנוא את עצמך ושאר החרטות שכתבת שם? לעשות דיאטה זה בדיוק להפך. זה להשקיע ולהתאמץ בשביל הבריאות שלך ובשביל החיצוניות שלך,בשביל להרגיש טוב עם עצמך. ומה לעזאזל קשורים האחוזים הנמוכים של האנשים שהתחילו דיאטה והצליחו לשמור עליה? מה זה עוזר ומה זה קשור למה ששמונוש אמר? מה שזה אומר זה שהם לא מספיק חשובים לעצמם. סבבה. גם את כזאת. את בסך הכל מחפשת סיבות למה להישאר שמנה ולא לעשות דיאטה.

למעלה