ילדים צועקים

נעה גל

New member
צועק תמיד? צועק שהוא מתעצבן?

צועק ברחוב? אפשר רק עוד כמה פרטים? בכל מקרה, אם הוא צועק תמיד אפשר להתחיל בבדיקת שמיעה. ברגע שבעית שמיעה נשללה, אפשר לבדוק גורמים אחרים.

אתיש

New member
אצלינו היא כל הזמן בוכה

תוך 5 שניות היא בוכה. לא מקבלת צעצוע - בוכה לא מצליחה בציור או במשחק מסויים - בכי כל דבר הכי קטן מלווה בבכי והתפרצות - כלפינו גם אצלינו היא בגיל שנתיים - אנחנו מתוסכלים מאוד מהנושא הזה יש רעיונות למישהו?

לאה_מ

New member
אני חושבת שזה מאד אפייני לגיל.

בגיל הזה סף התסכול שלהם עדיין נמוך מאד, וכאילו להרגיז, גם היכולות שלהם עדיין לא מאד מפותחות, וכך יוצא, שלא רק שקל לתסכל אותם, אלא גם יש להם הרבה סיבות לתסכול... אני חושבת שהפתרון הוא אמפתיה והכלה, וגם תמלול של הרגש. כלומר, אם היא לא מצליחה להשחיל את החרוז ופורצת בבכי, את יכולה לזהות את הרגש שלה (זה באמת מתסכל שלא מצליחים להשחיל), לעודד אותה (אני בטוחה שתצליחי. את זוכרת שאתמול השחלת מחרוזת ארוכה של חרוזים כאלה?), להיות אמפתית (באמת מרגיז שהחוט כל הזמן בורח מהחרוז). הבשורות הטובות הן שזה עובר עם הזמן, אז יש תקווה

נעה גל

New member
והנה קישור לרוב ההודעות בפורום

שנכתבו בנושא ילדים צועקים. תוכלי לקרוא שם את התגובות של כולם.

דליה.ד

New member
הילד צועק?

אולי כדאי לעשות בדיקת שמיעה? לילד, לא לכם. אולי יש לו "פקק" באוזן שמקשה עליו? אפשר לפנות לרופא אף אוזן גרון.

אשאל אותך שאלה גם,,,

האם את צועקת? האם אתם מדברים בטונים גבוהים בבית? מנסיון אישי, אני צווחנית לא קטנה
לכן הילדה שלי גם הולכת לצערי בדרכי. אני משתדלת לדבר כמה שיותר בשקט, אבל באתי מבית ששם מדברים וצועקים די הרבה (אולי בגלל שהבית כ"כ גדול
) אם כן, אולי זאת הסיבה,,או שכפי שכתבו לך יתכן ויש לו בעיית שמיעה,,האפשרות האחרונה שעולה כרגע היא שאולי זאת תקופה...

למעלה