ילדים פרק ב

סיגל62

New member
ילדים פרק ב

חזרנו מאילת אני עם 2 ילדי וחבר שלי עם ביתו אני חייבת לספר על מה שעבר עלי הגענו לשם וביתו החליטה שהיא ישנה איתו בחדר (לקחנו 2 חדרים אחד לנו אחד לילדים) לא הסכמתי בשום פנים ואופן ולבסוף אחרי פרצופים מהצד שלי "הוא שכנע אותה לעבור חדר". יום למחרת הוא החליט שנלך לקניון כי היא צריכה לקנות מתנה והוא צריך לקנות מכנסים. הגענו לקניון ואני לא רציתי לבזבז מפאת חוסר תקציב והוא קנה לבת שלו כל מיני דברים בקניון החליט שנתפצל ונפגש לאחר שעה. לאחר מכן נסענו לעיר המלכים וכשהגענו לאטרקציה הרביעית הבת שלו לא רצתה לחכות בתור היה דוחק . אז כמובן שנאלצנו ללכת התברר לי פתאום שהוא בערב רוצה ללכת לשוק באילת לעשות קניות ביריד למרות שהוא יודע שהגעתי לא לבזבוזים אבל הבת שלו ביקשה אז.....איך יסרב.. היום היה השיא הבת שלי בת 12 והבת שלו רבו כמעט מכות. הבת שלו קיללה את הבת שלי קללות שהבת שלי בחיים לא קיללה והוא היה לידה ואמר לה להפסיק וזהו לא התאמץ יותר מידי. אני יודעת שלטנגו צריך שניים אבל איך הוא מסוגל לראות את הבת שלו מקללת את הבת שלי ולא לעשות כלום. נמאס לי .

תשמעי סיגל

אני חושבת שאת צריכה לקיים שיחה עם מר בחור, זה לא עיניינך אם הוא שם גבולות לבת שלו או לא אבל זה כן עיניינך שזו חופשה משותפת ופה כבר הכללים משתנים ויש פה שני מבוגרים שמחליטים ולא נערה מתבגרת. כאשר הוא לבד איתה שיבר לו ספר חוקים וגבולות כאוות נפשו אבל כשאת והילדים שלך מצטרפים אז מחברי הספר יהיו את והוא!!! וביחד תחליטו איך אתם נוהגים במצבי חוסר הסכמה, במצבים בהם הרצונות של הילדים שונים, הרצונות שלכם שונים, התקציב שלכם שונה וכו'. מקווה שתגיעו לעמק שווה. בהצלחה.

Lonely In Blue

New member
נמאס לך... תיזרקי אותו.

זה ממש לא משנה, מי לא ראוי למי, הוא לך, או את לו. עצם העובדה שאת חשה רגשות כאלה, אומרת שאין לכם מה לעשות ביחד. ( אני, למשל, לא הייתי רוצה אותך כבת-זוג. אבל, זה לא צריך להיות שיקול עבורך. )

t o t a l

New member
האמת ? גם אני לא !

איך אפשר לאהוב אישה שמלכלכת על הבת שלי? יאק

חחחח, ענק הרגת אותי

מזמן לא קראתי הודעה שכל-כך מושכת אש. לא יודע אם בכוונה בשביל להרגיז את הגברים שכאן או מתוך טמטום מוחלט כתבת את מה שכתבת, אך כן אומר לך זאת אם הגבר הזה ימשיך להפגש איתך הוא סמרטוט ואם את לא תביני למה הוא הפסיק להתקשר אליך אחרי חוויה הזאת, המממ איך לנסח זאת משהו כמו "תגשי לבית מרקחת ותקני מנת שכל". את עשית לו פרצופים, כי הבת שלו מתגעגעת לאבא ורוצה לישון איתו!!! מי את בכלל אני היתי מעלה אותך באותו הרגע למטוס חזרה ודואג שהנ"ל יתרסק. סגול(בפרק ב' אף אחד ושום דבר לא יעמוד ביני לילדי)

bb היחיד

New member
גילוי בזמן

ראי את הדבר החיובי במצב שאפשר לך לגלות מערכת יחסים חולה בין אב לביתו .זוהי צרה שאין לך סיבה להכנס אליה.

my sunshine

New member
WOW מה אומר לך,

את פשוט מגזימה... נסי לשים את עצמך במקומו, והבת שלך במקום שלו. ביתך רוצה לקנות/ לטייל בקניון והוא לא.. מה רע למצוא את עמק השווה ["החליט שנתפצל ונפגש לאחר שעה..."] תעני לי לשאלה אחת פשוטה - אם יקרה ותצטרכי להחליט הבת שלך או הוא. מה תחליטי? נכון, אין להיות קיצוניים, אבל תמיד תמיד, הילדים הם במקום הראשון בפרק ב'. ונוסף על כך, ממה שאת מספרת, "לא הסכמתי בשום פנים ואופן..." "אחרי פרצופים מהצד שלי..." לא בטוחה שהייתי רוצה להיות אחד מהצדדים שם. רק יודעת שאם איזה גבר שלי היה עושה לי "פרצופים..." .... חושבת שכבר אמרתי לך בעבר, לא בטוחה.. אבל נסי לשים את עצמך במקום הילדה: אביה יוצא עם מישהי, מקלקל לה את כל הפנטזיות על אמא-אבא... יש מישהי חדשה בחייו שבזמן הפנוי היחידי שלה איתו, הוא לא לגמרי לבד... ולא ממש איתה. ועוד ה"מישהי" הזו עושה פרצופים, קובעת לו דברים, מתי יצא איתה אם יבזבז או לא... תסתכלי בעצמך במראה ותאמרי בהגינות - את באמת חושבת שהילדה היתה כאן לא בסדר

° זואי °

New member
מסכימה עם סאני ומוסיפה

דחיל רבק, את רוצה לנסוע איתו ולישון איתו ושהילדים לא יפריעו? תסעי בלי ילדים! אם את נוסעת עם ילדים וזה בכלל לא משנה אם זה הילדים שלו או שלך את צרכה להבין שהטיול הוא טיול משפחה, לא טיול רוטמנטי. grow up

צודקת

הסיומת שלך אומרת הכל. התבגרות היא ההיפך מהתלהמות ומכעס מוקצן שמזין את עצמו ומתנפח עוד ועוד ועוד ועוד. התבגרות היא ההיפך מחיפוש אחר אשמים במקום הנסיון ליזום ולעשות היכן שיש לך השפעה והיכן שאחריותך יכולה לחולל את הרצוי לך. ובאופן הפשוט והבסיסי ביותר, היכן שהציפייה לא ריאלית, צפויה אכזבה.

בסך הכל רצית ממנו זיון בלילה../images/Emo13.gif

נכון !!!! והוא העדיף את הבת שלו !!! נכון ??? אז כמו שאחד מלמעלה עונה לך אם היית ממריאה במטוס אני הייתי יורה במטוס טיל ע"מ להפיל אותך עם המטוס. לילדים בסיבוב שני קיימת חשיבות הקשר הרבה יותר מאשר בסיבוב ראשון . אז לכי לקורס להבנת הנקרא בחיי גברים נשים. ושבת שלום לך

allar

New member
קשה

לדעתי קודם היחסים בין כולכם צריכים להתיצב ואחר כך נוסעים לטייל ביחד. זו עבודה עצמית והרבה סבלנות והבנה של אחר. כמו שכתבו כאן.

מנסיון

כשהולכים נגד הכל זורם לא נכון. אני חושבת שבגלל שאתן לא מסתדרות לא היית צריכה לצאת לסופ"ש הנל מכאן הטעות שלך. דבר שני את אישה בוגרת קחי אותה לשיחה חברית תבירי לה מי את תקני לה מתנה יפה של אישה לאישה תהיי קשובה לה תבהירי לה שאת שם בכדי שיהיה טוב . תביני שההתנהגות שלה הינה צומת לב מהאבא והמלחמות שלך איתה רק יגרמו לפרידה . אם בגבר שלך יצטרך לבחור הוא יבחר בילדה את תפסידי ותשארי עם שברון לב. את חייבת לשוחח איתה ולהבהיר לה שהיא אהובה ויפה ומתוקה וכמה שאבא גאה בה. תני לה את הביטחון שהיא צריכה ולאט לאט תדברי איתה שאתן חייבות להסתדר כי אתן רוצות משהו משותף האושר של אבא.

כשתרגעי

אפשר יהיה להניח שגם תקשיבי. בינתיים, חבל על המילים. קחי לימונדה קרה. העולם עדיין סב.

LEONARDO33

New member
סיגל דלגי בבקשה לפורום פרק ג'

כנראה שלא למדת שום דבר מפרק א אז את יכולה לקפוץ כיתה ישר לפרק ג'. רשימת ה..אויאוי אוי שלך ארוכה מנשא ומלאה בכעס , תסכול , תלונות , חוסר סבלנות וסובלנות , השגות , אי הבנות ראיה צרה אנוכית ובלתי מתחשבת בעליל בסיטואציה. עד כדי כך שכגבר זה מפחיד לקרא את מה שכתבת גם מבלי לשמוע את הצד השני.... עכשיו בינך לבינך תחשבי האם היו לך תלונות דומות בפרק א?

aviavram

New member
עכשיו נותר לשאול - מילה של

תתבגרי או של תזרקי אותו אהבתי את הניק שלך עפיפון ?

א ש לי

New member
אז אחרי שקטלתם אותה ואחרי שפה אחד

כולנו נגד תגובה ילדותית ואגואיסטית שכזו מדוע אף אחד מכם לא נתן לה עיצה,הסבר? מה היא אמורה לעשות? איפה היא צריכה לעבוד על עצמה?, לשנות? גישה ומחשבה כדי שמתישהו הזוגיות שלה תצליח? כי ללא ספק, גם אני לא הייתירוצה להיות הגבר, או האישה שלא מבינה שיש זוגיות, יש יחד, יש מורכבות של ילדים, יש וויתורים ויש למען, יש לתת יש להבין יש לקבל גם כשלא תמיד מבינים גם כשלא תמיד זה מתאים. בוקר טוב לכולם.

my sunshine

New member
העצה הכי טובה,

שכבר נאמרה כאן במלים כאלה או אחרות, היא לשים את עצמה במקום הילדה ולנסות לחשוב איך היתה רוצה שבן זוגה יתנהג אל ילדתה שלה. אם תעשה את זה, זה יהיה הצעד הראשון בדרך.

למעלה