ילדים משחקים ברצינות
ע עטרה ב ט New member 24/2/02 #2 מקסים ! גם הצבעים וגם הצורות וגם המשחק בין ערפול לבהירות. שיחקת אותה.
י יעל שאין לה שם לבחור New member 24/2/02 #3 מצטרפת לעטרה שוב פעם שחקת אותה זוהי ממש עבודה בסגנון שלי- תמשיך ככה.
E eranoz New member 25/2/02 #4 את מוזמנת... להדפיס את התמונה ולתלות אותה בחדר שלך ליד הרישומים של דאלי סתםםםםםם
S SC New member 25/2/02 #5 יפה, אתה משתמש בכמה טכניקות ויוצאת עבודה מעניינת אם כי צעקנית מידי לטעמי. אני אוהב את התנועה של הדמויות.
יפה, אתה משתמש בכמה טכניקות ויוצאת עבודה מעניינת אם כי צעקנית מידי לטעמי. אני אוהב את התנועה של הדמויות.
א אפרת@הבית New member 25/2/02 #6 מאוד מסכימה עם SC התנועה בציור מצויינת, מאוד כוחני, ומאוד מושך לעשות השוואה בין שם העבודה לבי התוכן...ילדים נתפסים תמיד כמשהו טוב וטהור ותמים, אבל המשחקים שלהם גובלים באכזריות טהורה...יופי של עבודה. אפרת
מאוד מסכימה עם SC התנועה בציור מצויינת, מאוד כוחני, ומאוד מושך לעשות השוואה בין שם העבודה לבי התוכן...ילדים נתפסים תמיד כמשהו טוב וטהור ותמים, אבל המשחקים שלהם גובלים באכזריות טהורה...יופי של עבודה. אפרת