ילדים מהפריזר

ינסון

New member
ילדים מהפריזר

הי לכולן, אתמול הייתי כבר בפגישה אצל הרופא שלנו. שעבר שוב ושוב על התיק וניסה שוב ושוב לחשוב על מה עוד אפשר לעשות. לבסוף הוא נאנח ואמר, בקול לא מעודד בכלל: " אנחנו פשוט לא מבינים למה את לא נכנסת להריון?". הוא הציע שננסה החודש להחזיר מוקפאים והיה וזה לא ילך (וכי למה שזה ילך..) אז הוא מנסה שיטה..עליה לא שמעתי לפני כן, ואלי פה אתן פנות יקרות תוכלנה לעזור לי. נוא מבקש לבצע החזרה למעטפת רירית הרחם. ההחזרה הזו נעשית בהרדמה, אבל בניגוד לזיפט לא מבוצעת עם חתכים אלא עם מחט דקיקה. שמעתן???? אם כן, אני רוצה לדעת על זה יותר. במקביל, ואני מקווה שבעצם נקיטת הצעד אני לא אנטוש כליל את הניסיונות להביא ילד ביולוגי משלנו, קבנו פגישה עם עמותת אימוץ. אני אישית עוד לא ממש שלמה עם הצעד, היקר שלי יותר שלם עם הרעיון. אפילו אזרתי אומץ ובדקתי את אופצית הפונדקאות.... אבל הכי הכי הכי חשוב שעשינו השבוע היה ללכת ליעוץ, ואני חייבת לומר לכן שכל הפחדים היו מיותרים. היה לי מאוד נעים. ואנחנו נעשה את זה בזוג, מה שהופך את כל העיניין למהנה אפילו יותר. זהו, זה תקציר יומי.. אני מקווה שאולי אחת מכן שמעה על צורת הטיפול שממליצי הרופא היקר שלי... יצא לי ארוך, אבל היה לי הרבה מה להגיד הפעם.... יום טוב לכולן ןלכולן! יונת

עמית@

New member
היתה פה פעם שאלה על

השיטה הזו- לא זוכרת מה היו המסקנות פרט ל:כואב/יקר צריך לברר יותר לעומק- שושי מהפורום השני יודעת יותר (עד כמה שזכור לי..) בהצלחה שיהיה כבר- כמה שיותר מהר

היה פה מזמן דיון על זה בפורום

אני יודעת שפרופ´ משיח עושה את זה באסותא, זה באמת טיפול חדשני ואולי אף נסיוני. מעבר לזה אני לא יכולה לומר לך כלום, אולי נועם יכולה למצוא את הדיון שהיה על זה. בהצלחה גדולה זוהרה

vegas10

New member
הי ינסון

שמעתי על זה מאחת האחיות בבי"ח שבו אני מטפלת. היא הציעה לי על החזרה לרירית משום שסבלתי מאוד בהחזרות והחזרה זו מבוצעת בהרדמה, מה גם שלטענתה הסיכויים גבוהים יותר מהחזרה לחלל הרחם. השיטה חדשה ולא שמעתי עוד דברים.בכל אופן התכוונתי לפנות לרופא שלי בעניין, אז שיהיו לי עוד פרטים אעדכן.

בדיוק אתמול שמעתי על זה.

אתמול שמעתי על משהי שנקלטה רק אחרי החזרה למעטפת הרירית. היא שמעה על זה בדרך כלשהי. שמעה שיש ספר על הנושא. דרשה מאבא שלי שיקנה לה את הספר בחו"ל, ואחרי שלמדה את העניין טוב טוב היא דרשה מהרופא שלה להשתמש בשיטה. פעמים היא נקחטה בשיטה הזאת. בפעם הראשונה היה לה תאומים שאחד לא שרד את הלידה. בפעם השניה נולדו לה תאומים בריאים. אם את רוצהאני יכולה לבקש ממנה את הספר בהלוואה, אני מאזור ירושלים. אם אפשר להעביר לך אותו בשמחה. רק קחי בחשבון שהספר באנגלית. בכל אופן אני אנסה לברר מה שם הספר. בהצלחה שרה.

לא מכיר את השיטה האמורה

אבל בטוח בדבר אחד לא מבין את ההשוואה בין זיפט לשיטה שתארת זיפט זו החזרה לחצוצרות ואת מדברת על החדרה לרירית על מנת לעגן את העובר שם נשמע בעל פוטנציאל מה גם שמעריך כל רופא שלא דוגל רק בלנסות שוב ושוב את אותו מתכון אלא מנסה לשנות ולתקוף כל פעם משתנה אחר באי-שיוויון המורכב הזה שהיה בהצלחה ליאור ותעדכני כמובן על יותר פרטים על השיטה

למעלה