ילדים מהממים...

21להי

New member
ילדים מהממים...

למה אפחד לא פה? עד שאני באה בשעות הנכונות.. השעות האלו שתמיד אני רואה אח"כ שכתבו בהם טונה של הודעות מעניינות.. עד שאני פה קצת אז אתם לא פה? איפה החברים הישנים שלי? כולם אותו דבר? אתם חושבים שזה נכון מה שהוא אומר? אנחנו נשארים אותו דבר? כי אח"כ הוא סותר את עצמו, ואומר שכל אחד גדל ונהיה ההיפך.. "זה שחשב שטוב לו עכשיו הוא מתפלל.." וכו'... בכל אופן איפה אתם..? :) ונכון שכל הזמן אתם אומרים שיש אנשים גדולים כמוני בפורום..? אז מי הם בדיוק? ובני כמה..? תשובה למי ששאל.. מה השיר הכי אהוב? ואיפה הפסקתי לחשוב.. נתתי לרגש לברוח כי ככה חשבתי זה טוב. שללטף זה מקצוע. וכל היום אני... מתוך חלום.. 2 ליטר גשם ובא לי איך בא לי פתאום שהקיץ יבוא ויחד איתו יבוא האושר הזה שאני כל כך מחכה!!!!!!!!!!!!! אלבום אהוב: את האמת כולם.. אבל במיוחד את אלבום מס' 2!!! עיר מגורי: בת ים... לא להיבהל אני די עדינה יחסית..:) גיל: כבר אמרתי 22.. ו.. זהו מייקל אם אני לא טועה אתה ביקשת את המידע הצולב.. תרגישו חופשי גם שאלות משפטיות.. אני אתאמן עליכם.. עוד דבר קטנטן ואחרון.. בהופעה האחרונה שהייתי (לפני תקו' המבחנים הבלתי נגמרת) זה היה בבר אילן ביום הסטודנט שם חברה שלי מטורפת על עברי בפני עצמה ואישיות קוסמת.. הביאה לעברי ציור שציירה במו ידיה (הבחורה מוכשרת..) ובו רואים את עברי הולך כאילו ברחוב .. יוצא ממנו אור וכל הרחוב מלא דמויות מסרטים מצויירים.. מי ינחש איזו שורה היתה כתובה בענק בראש הציור???

ZVI Z

New member
חחח

חמודה חמודה.. הממ תבואי עכשיו,רק עכשיו מתחיל האקשן האמיתי. החברים הישנים לדעתי האופי הכללי נשאר אותו דבר למרות ש-1 נהיה ככה ו-1 נהיה ככה אבל בסך הכל הם אותם אנשים שאפשר לדבר איתם על ספורט ואמנות,או לעשן איתם מריחואנה. ומה זה המי ינחש הזה בסוף?גם אם אנחנו ילדים(ולא כולנו כאלה) אנחנו לא מהזן הטיפש..אבל חפיפיפי

מרילנצח

New member
באמת עכשיו זה הזמן ../images/Emo108.gif

עקב החופש הגדול העברנו את שעות הפעילות ללילה!!!
בכל מקרה תבואי, תהני, תשארי.

ZVI Z

New member
מור,ואחות של ספיר וכל מי שער.

בא לכם להתחיל שרשור של סיפור ממשפטים של עברי? או שנעשה רק ציטוט מדויק של המשפטים או שאפשר לשנות,והעיקר שזה דומה לעברי.

ZVI Z

New member
חחחח

ענבר ענבר ענבר אחות של ספיר זאת ענבר ענבר ענבר מקווה לזכור כי אצלי את אחות של ספיר..ענבר ענבר ענבר.לא נראה לי שזה ילך אבל אולי עכשיו שספיר לא פה אז כן. נו אז שאלתי איזה מ-2 הסגנונות כדאי?

לדעתי ציטוט מדוייק

זה יותר מגניב.. ((ענבר ענבר ענבר - אחות של ספיר...זאת ענבר ענבר ענבר)) כן כן!!!

ZVI Z

New member
נראה לי אני אשאר עם אחות של ספיר.

זה הרבה יותר קליל.ענבר זה שם יפה אבל את כבר אחות של ספיר.נעימי להכיר עם עצמך.אם זה ממש מפריע לך אז תגידי..אבל אם לא אז את אחות של ספיר. ואת מוזמנת לצ'אט של הפורום(אנלא שם אבל יש שם אנשים ואנשות) נעשה ציטוט מדויק..נתחיל שירשור.אם את רוצה תתחילי,או אני,מה שיצא ראשון.

תתחיל אתה

אני עוד חדשה פה...לא ממש מבינה מה הולך..:) ואין לי בעיה..תקרא לי איך בא לך..רק שאני אבין למי אתה קורא..:)

ZVI Z

New member
וזה יצא אחלה!

יותר ממה שלדעתי ייצא פה אבל אני עלול להיות מופתע.

למעלה