ילדים יקרים

יויו.

New member
ילדים יקרים

יויו הגיע לפורום שלכם בטעות. למה לריב? תלכו ישר מכות! יהיה אשר יהיה אוהב את כולכם, בדיוק כפי שאתם!

*LIHI 007

New member
היי יויו ברוך הבא

היי יויו חדש; בבית``ר ירושלים אומרים: ``ברוכים הבאים לגיהנום`` !!! גם כאן אפשר לאמץ את המשפט הזה בזמן האחרון; אבל זה רק זמני ידידי כי בסופו של דבר; הכל יבוא על מקומו בשלום. אז אל תיבהל, תישאר כאן איתנו תהנה בינינו תתחבר ``לטובים`` ואז אולי יהיה נכון גם המשפט המפורסם: ...``ותשקוט הארץ ארבעים שנה``. 007 - ליהי

דג ערום

New member
ליהי . יש פה רעים?

ואני חשבתי שכולנו על הכיפק רק שמידי פעם בא לנו לפרוק זעמון קטן בפורום והרי הפורום הוא לא ממש חיים. וירטואליות לחוד וחיים לחוד וקרוב לוודאי שהמילים פה לא ממש מאפיינים את האנשים בחיי היום יום. כל אחד יוצר לו דמות. ממני דג וירטואלי.

דג ערום

New member
במחשבה שניה .!

יתכן שטועה כנראה שיש אנשים שכל חייהם בפורום החיים הוירטאלים והאמיתיים התערבבו דמיון ואחיזת עיניים הפכו לחיי היום יום. היתכן???

*LIHI 007

New member
דגיגון - האם יומרנות אני מריחה?

דגיגון; כתיבתי אינה לגבי הפורום או לגבי הכתיבה עצמה; אמנע מלהגיב על הערתך לגבי וירטואלי או מציאותי, מאחר ולי נשמעו הדברים כיומרנות והתגרות (ואם אני טועה קבל את התנצלותי) אך מאחר ולא בזה העניין; אתעלם ולו משום שאינך מוכר בצ`אט עצמו ובחיי החברה שמאחוריו (לפחות לא לי); בכל אופן כן !!!!! תתפלא לשמוע יש גם אנשים רעים כמו בכל חברה - כמו בכל משפחה; אחד הצעדים החשובים אותו עושה האדם לעיצוב אישיותו וחייו הוא בחירת חבריו. הייתי מוסיפה ואומרת שנאיבי מצידך לחשוב שאין אנשים רעים ואם טרם פגשת בהם, הרי שאני מאחלת לך שלא תפגוש ברע לעולם. (למרות שעוד מעט מישהו יחליט בשבילך כי חלפו ימי תהילתך.... זהירות חבר מהגובה לא להסתחרר) 007 - ליהי

דג ערום

New member
אנו ממש תמימי דעים בחלק מהדברים

כל מה שאמרת לגבי רעים בחברה(ובחיים)...צודקת וזה ברור שאלתי היתה איך אפשר לקבוע מי טוב ורע בפורום? הרי פה יש רק מילים ..מילים ,מילים. אי אפשר לגנוב,לרצוח,להכות ולהתעלל. נכון..כל חבריי הם לא מהפורום הם מהתנועה ,מהצבא,מהאוניברסיטה ומטיולי. לגבי ,לפחות הפורום הוא חלק אחר מחיי הוירטואלים. וחיי הוירטואלים מופרדים לחלוטין מחיי היום יום. האם זה הופך אותי לאאוט סיידר? האם אני רע? ליהי אנא אל תקבעי סטיגמה קבלי אותי כמו שאני (בסה``כ דג) ואם רמזת שמפריע למהלך השליו של הפורום מוכן להעלם מחר...בדממה דקה.

שלא תעז..........

אתה מוסיף פלפל ועניין וחיות. תהיה ציני. תהיה בוטה. תהיה חביב. העיקר תהיה מעניין. יש מקום לכולנו בפורום על מגוון דעותינו, עמדותינו,מחשבותינו.

אפרת.א

New member
דג שותק - הוא ...עוד סתם דג

גם אני כמו סופגניה מאד מקוה שלא תצא מאקווריום זה באם תרצה נתחנף נאנפף נטפח נדסקס והעיקר נשמע אותך מקשקש כי דג שותק - הוא עוד סתם דג שלך - אפרת

*LIHI 007

New member
דגיג זהב

אהלן, ראשית, חס וחלילה אל תלך לשום מקום לא זו הייתה כוונתי ההיפך הוא הנכון אני נהנית מעצם היותך בינינו. שמחה שהבהרנו אחד לשני את הכוונות. נעים מאוד - אני 007 שמחה להכיר אותך

narkisa

New member
הודעה אחרונה בהחלט ממני

עייני תינוק כחולות,תמימות וחזקות....... איש העולם...שווה שווה!!!!!!! אני,נרקיס כחול,מצווה עליך לא להופיע יותר בפורום זה.קטן עליך כאן,וצפוף ורדוד...ואתה הרי יודע,דג,מה קורה כשרדוד...... :)))))))))))))))))))))))))) דגים שוחים במים,לא בביצה,ומי כנרקיס יודע?

narkisa

New member
הודעה אחרונה בהחלט ממני

עייני תינוק כחולות,תמימות וחזקות....... איש העולם...שווה שווה!!!!!!! אני,נרקיס כחול,מצווה עליך לא להופיע יותר בפורום זה.קטן עליך כאן,וצפוף ורדוד...ואתה הרי יודע,דג,מה קורה כשרדוד...... :)))))))))))))))))))))))))) דגים שוחים במים,לא בביצה,ומי כנרקיס יודע?

@poet

New member
welcome yoyo

ומי לא רב לפעמים? ואם מצאת דרך לפתור ריבים בבקשה גלה לנו!

נטע בת 20

New member
אבא יקר... והדוגמאח נשארה בבית...

יויו, חן חן על עצתך אבל... למה מכות? הרי עכשיו אנו נגד האלימות ובעד השלום או ש... ? למה שלא תיתן לילדיך היקרים דוגמא כדי שבעתיד ישרור בפורום ``מזג-אוויר`` טוב יותר ונטול ריבים, מכות ופגיעות? ורק שתדע מכות לא פותרות דבר, להפך !!! נטע

למעלה