ילדים חמודים

ילדים חמודים

הכל יהיה בסדר. הטלנובלה פירות אסורים ממשיכה למרות הטרגדיה האיומה. ביזנס אז יוז'ואל. תמשיכו לקנות יומנים. אנחנו נסיר את התמונה של אפרת שושן מהמהדורה החדשה. שלכם, בני

Riot girL 14

New member
אנחנו נסיר את התמונה של אפרת?!?

מהזהמהזהמהזה?! כמה בן אדם יכול להיות חסר רגישות!? אתם לא תסירו שום תמונה של אפרת שושן משום מהדורה חדשה- אחרת נחרים את היומנים! ועוד שאלה... איך פירות אסורים תמשיך?? מה עם הדמות של רות איך העלמתם אותה? יביאו שחקנית מחליפה?

מישהי...

חחחח איזה גועל נפש בני אתה צריך להתבייש לך!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1111 איך איך לעזאזעל אתה אומר כזה דבר מישהי מתה לך על הסט ואתה רוצה להמשיך בטלנובלה??????????????? תגיד אין לך בושה???????????????????????????????????!!!!!!!!!!!!!!!!?????????????????????????!!!!!!!111111 איה גועל נפש אני במקומם הייתי מפטרת אותך ומחזירה את ניצה במקומך היא הרכבה יותר טובה!!!

R E N I

New member
לא רוצים לקנות יומנים!!!!

וגם לא לראות את הסדרה- זה עצוב מדי...

Freaky love

New member
כי זה בני מהסדרה ../images/Emo109.gif

בפורם הזה לא השחקנים כותבים, אלה הדמויות.

g a l4

New member
../images/Emo4.gif

הטלנובלה תהיה בסדר
אבל...מה עם שחר???ומה עם רננה???
איך הטלנובלה תמשיך בלעדיהם??? הם ממש בהלם ובטראומה
הם לא יוכלו לעבוד
ו... גם היא היא תמשיך(ואני מקווה שכן
) אתה לא מוריד את אפרתו'ש מהיומן!!!

בנייייייייייייי../images/Emo46.gif

מה זאת אומרת שתורידו את התמונה של אפרת שושן??לאא לאא לאא!!!!!! פירות אסורים תמשיך??????. איך בידיוק??? איך תמצאו מי שימשיך את הדמות של רות????..... ארררר.... "ביזנס אז יוז'ואל...." כן...עאלק אפילו באזז אין

mary17

New member
../images/Emo10.gifרק על כסף ובאאאז אתה חושב../images/Emo46.gif../images/Emo41.gif

מתה לך פאקניג שחקנית על הסט ועל זה אתה חושב?!!? חסר לב מגעיל גרררררר
אידיוט לך לדנה שלך ותפתחו ביחד את מועדון חסרי הלב

עמרי 14

New member
בני קייזרמן מספר 1

בני אני אוהב אותך באמת אבל מה נסגר איתך יאללה שחקנית מתה לך על הסט ואתה ממשיך בשלך אני לא מבין אותך ...

shir1400

New member
חחח בני לך תקנה לך תחפושת

לך תקנה תחפושת!!! להסתתר מהפדיחהה... חחחחחחח אנחנו מחרימים את היומניםםם זמר לך + דוד 12= בוזזז פירות אסורים= באזזז

עמרי 14

New member
לבני קייזרמן

בני איזו פדיחה חמישה צופים ואחד מהם עיוור נו לך תרביץ לניצה חחחחח "הכיסא שלי בוער אונגר , בוער ! אם אני נופל אני מפיל אותך איתי "

iforget

New member
בני כנס נשמה

אני אוהב באזזזזזזזזזזזזז והכל חבל"ז אה איזה חרוז... קיצור בני שמע, אי אפשר להמשיך ככה. הבחורה הכי עדינה בפירות אסורים מתה לנו ( הצופים ) לנו ונדהמנו לגלות על זה! אסור להוריד את התמונות של אפרת שושן כי אחרת זה רק יכעיר את האווירה ויראה כאילו אין לם כבוד. אחרי הכל. היא היתה שחקנית מדהימה בפירות אסורים והיא מתה באחריותכם.

charmedl

New member
איך רננה אמרה:

"לך תחפש מי ינענע אותך!!!!!!!!!" לא איכפת לך בכלל מזה שאפרת מתה?? מה היא עשתה לך??? ואם אתה תוריד את התמונה שלה מהיומן אז אווווווווווו יהיה לך עסק איתי
תזהר ממני בני!!! לך תבלה עם טליב המטורפת ודנה האגואיסטית!!! אתם תשתלבו מעולה ביחד!!

למעלה