ילדים זה שמחה???

ילדים זה שמחה???

הבעיה שלי היא לא גנבים... אלא... ילדים... יש לי בעיה עם הילידים בשכונה, שמשחקים לי כל הזמן בקטנוע, והגדילו לעשות כאשר הם דחפו לי לסוויץ לא יודע מה ודפקו לי אותו, היתי צריך לגרור אותו ולהחליף סוויץ. אז מה עושים???

אבן חצץ

New member
אזעקה אם רגישות גבוהה

לי היתה בעיה דומה, זה נפתר אחרי פעם אחת שהם התיישבו לי על הקטנוע, וכן, גם כיסוי,כי לא בטוח שלדחוף משהו לסוויץ' יפעיל את האזעקה, להוריד כיסוי יפעיל ועוד איך, אמנם זה עולה כסף, אבל פחות מלתקן ריפוד, אם יום אחד הילדים יחליטו להשחיז סכינים על המושב, תחשוב על זה, אגב, זה טוב גם נגד חתולים.

jinjy SportBike

New member
עכשיו אולי זה מאוחר מידי...

כי הילדים יודעים כבר שהכלי שם. אבל בעיקרון, לכסות את האופנוע זה טוב גם כנגד עיניים של גנבים וגם כנגד ילדים משועממים שמחפשים משו מיוחד להתעסק איתו. כיסוי הופך כל R1 מנצנץ לגוש אפור לא מענין.

הבעיה הגדולה בכיסוי

זה איפה לשים אותו, מה לעלות הביתה ולהניח אותו שם? אין חשק! להכניס אותו לתוך הקטנוע? אז מה נעשה עם כל אלו שגרו שם עד היום? (תיק מעיל וכו')

dblast

New member
זה נשמע לי כמו

אוי אוי אוי..
ועכשיו ברצינות.. תוציא מה שלא חיוני. כיסוי הוא חשוב כדי למנוע את מה שקרה לך. אם צריך, תיקח תיק גב.

jinjy SportBike

New member
המעיל עולה הביתה.

בקטנוע יש אצלי מנעול שרשרת דיסק והכיסוי. דברים ששייכים לו. דברים ששייכים לי, קסדה מעיל כפפות, אצלי.

אורי-

New member
כיסוי לא תופס הרבה מקום

כשהוא חדש הוא בגודל של שק שינה, עם הזמן הוא מתרכך ותופס הרבה פחות מקום. אפשר גם לקשור אותו על הסבל/ מושב מורכב. למה לשים את הכיסוי בבית? תכסה גם במקום אליו אתה נוסע, ילדים ושאר מזיקים יש בכל הארץ.

TOMMEYLEE

New member
גם חניה ליד בית ספר

ממש לא כדאית. הגעתי לבית ספר להעביר שיעור לילדים במסגרת איזה פרוייקט, וכשאני יוצאת אני רואה כמה ילדים ערסים עומדים ליד ושואלים אותי שאלות מציקות. אחר כך אני קולטת שמשהו שיחק עם הסוויץ והמתכת עקומה קצת. איזה עצבים. מזל שלא התקלקל. מאז אני לא חונה שם.

deri2005

New member
ילדים ערסים קטנים - מכת מדינה

וחכי שהם יגדלו :) הונדליזם שהם עושים בכל חלקה במדינה הזאת - אוטובוסים, גנים ציבוריים רכוש פרטי וכו,

למעלה