ילדים זה שמחה...

ילדים זה שמחה...

הלכתי היום לגנון, לילדים שאני כל כך אוהבת.... התגעגעתי נורא...אבל היה די קשה. אני יודעת שזה נשמע מוזר...אבל כל הזמן חשבתי עליך, אלן שלי... חיכיתי לטלפון שלך...לשמוע את קולך. ממש חשבתי שהוא יבוא...ציפיתי לו. כמו פעם. בלילה....לא יודעת למה ואיך, אבל פתאום הרחתי את הריח שלך. ממש מוזר... הרגשתי כאילו אתה פה, לידי... רק שאתה לא. אני זוכרת את החלום שלי על הגוזל שלנו... את החלומות שלנו ביחד... על העתיד... וכל כך כואב לי שאני יודעת שהם לא יתגשמו. כיף לי עם הילדים. אבל אני לא מצליחה להתרכז ...חושבת המון עליך. אני מרגישה די מעופפת...בוהה באוויר...חולמת. חלומות בהקיץ..שלא יתגשמו לעולם. אוהבת אותך כל כך... מתגעגעת לריח...למגע ידיך...לקול שלך. יודעת שלא יבוא יותר. וחצי הלב שנשאר לי כל כך דואב... נמחץ תחת נטל הזכרונות...והאהבה שנשארה אצלי...ויצאה ממך. אוי, כמה חיכיתי לך היום... שלך תמיד לעולם ועד.. מתוקה

שכחתי...

שכחתי לספר לך משהו... נחש מה קיבלתי לחג? שוקולד... ואין מי שיאכל אותו. איפה אתה? איך אני אשלח לך את זה לשם? עם נשיקה...וחיבוק... ודמעות שיורדות לי עכשיו. איפה אתה? ולמה? נמאס לי... רוצה להיות איתך. לא מבינה למה השארת אותי כאן לבד. בשביל מה?

יש אי שם...

יש אי שם מישהו חושב עליך מישהו אוהב אותך כל כך יש אי שם... אוהבת אותך, מלוח שלי... איפה אתה? קח אותי לשם. בבקשה... מתוקה.

מאיה שלי..

אני כל כך לא רוצה שהוא ייקח אותך איתו.. אין לך מושג כמה אני אגואיסטית.. אבל אני כבר צריכה אותך איתי.. פה אצלנו.. כאן ואיתנו.. כי החיים שלי השתנו ביותר מאז שאני מכירה אותך.. הפכת אותי לגוש דביק ובלתי נסבל של אהבה.. אז גברת.. קחי את זה לתשומת ליבך.. את צריכה גם לחשוב עלי עכשיו.. אוהבת קצת.. אני

שירז29

New member
הילדים הם העתיד של כולנו........

למאיה יקירתי. אני לא מכירה את סיפורך. אך מזדהה עם כל מילה שרשמת,מחזקת אותך,ומחבקת אותך חיבוק חזק. אוהבת אותך ש י ר ז

irka

New member
זה שוב אני, מאיקה

מאיקה , שלום. זה שוב אני. מקווה שאני לא מנדנדת לך יותר מדאי. שמחתי שהלכת לעבוד, אפילו בלי להתרכז, זה טוב. אני בזמנו עסיתי טעות ונשארתי בבית, ואת יודעת לאן הגעתי. אני מאוד שמחה שאת ממשיכה לנסות ולא מוותרת. נחון שבדרך יש עליות וירידות, אבל זה בכול דרך. ישנם כל כך הרבה אנשים שאוהבים אותך, שאין צורך להתלבתות. תחיה... גם אני מצתרפת לכול מי שאוהב אותך, ושולחת לך חיבוק חם וחזק. אירקה ויוליק.

למעלה