ילדים זה שמחה........

עופר 123

New member
ילדים זה שמחה........

אבל לא כשהם באים בקבוצות של 20 !! שלומות לכולן/ם, אחרי שבוע שהייתי עמוס בהפעלת קייטנה, הצטמצם המחזור החדש ל-7 ילדים חמודים ושקטים. יום אחד אני עוד אכנס בבוסית שלי על זה שהיא החליטה לעשות קייטנה במרכז המחשבים שלנו לכבוד הקיץ (סתם, סתם, כפרה עליך, ל´ !!) התנצלותי הכנה על שנעלמתי לשבוע, אבל יותר מדי עבודה ויותר מדי אנשים שסובלים מתסמונת ה"וואלה-אתה-נוסע-בוא-ניפגש-לפני-הטיסה", (למרות שהיתה יכולה לעבור שנה בלי שניפגש), כל אלו מנעו ממני ישיבה רצינית ליד המחשב. אם כן, אולי באמת גם כדאי לעדכן בקשר לאירוע קטן: ביום ראשון הקרוב, שעה 23:05 אני עולה על המטוס לבנגקוק, ומשם לסידני, אוסטרליה, למשך חודש ושלושה שבועות, לנוח קצת, לנפוש קצת, לטייל קצת. אני אמנם נוסע, אבל שלא תחשבו לרגע שנפתרתן/ם ממני - יש שם מספיק בתי קפה-אינטרנט, יש שם גם כניסה חופשית לספריות עם רשת (כרטיס סטודנט, אלא מה
?), ובקיצור, רחוק אבל קרוב. זה המוטו של הרשת, לא? ו....זהו. אין לי מה להוסיף בענייני ה
, אבל אם מישהי/ו רוצה קנגורו, קואלה או אוסטרלי מסוקס (למרות שסיפרו לי שהם קצת משעממים...), אז אני פה לבקשות וצ´קים עד יום א´
שלכן/ם, רועד מפחד מ- 27 שעות הטיסה שמחכות לי,
עופר

ס י ג ל י

New member
עופרררררררררר

תעשה חיים נשמה ... ואל תחשוב עליינו....טפי איזה כייף לו. נסיעה טובה . והכי חשוב....סע בשלום ותחזור בשלום כי.... אוהבים אותך

gal33

New member
עופר?!?! בשקט בשקט...

איזה כיף לך!! אני גם רוצה!! 7 שבועות של שכרון חושים. איזה כיף!! גל
מפרגנת...

גמני גמני גמני רוצה!!!!

מה אני עז??? כולם נוסעים.. בסוף אני אשאר בארץ לבד. ומעבר לעצמי רוב מה שיש לי להגיד לך זה.... ת ה נ ה אה- הא לך משימה- סטייל דודו טופז- נראה אותך מאמץ לנו ישראלית יורדת (מהסוג שיורדת מהארץ לאוסטרליה ולא..) בקיצור- צוד לנו שמנה וענוגה משכמה שמאלה שתשאר חברתנו מעבר לים.. מה רע? נתרחב קצת לחו"ל- ואולי נגרום לעלייה המונית של אוסטרליות שמנות ואוהדייהם
ומה שהכי חשוב יקיר -- תתפרע!

עופר 123

New member
כבר הצלחתי במשימה... יש פרס??

לאמץ ישראלית יורדת? המממ... זו בערך התוכנית. החברה שלי, ישראלית מטיילת, מחכה לי שם וכבר מזמן אימצתי אותה (אל ליבי). בנוסף, היא לא כל כך תרשה לי לצוד עוד שמנה ענוגה. למרבה הצער, האהובה לא שמנה, אך אל חשש, אני כבר אדאג שהיא תאכל היטב
). תודה על האיחולים, ועם קצת מזל, אני בטוח שגם את תמצאי עצמך על מטוס בדרך לחופשה חלומית. שלך,
עופר

גילה37

New member
עופר חמוד שלי ....../images/Emo24.gif../images/Emo23.gif

אני כבר מתגעגעת אליך אבל הכי חשוב שתעשה חיים, תמלא מצברים ותחזור מהר כדי שנוכל להיפגש שנית אוהבת אותך גילה (כפרה עליךךךך.....) .....

למעלה