ילדים זה שמחה

ילדים זה שמחה ../images/Emo95.gif

יש ימים כאלה שבשורות טובות מגיעות בצרורות. אני קיבלתי בשורה אישית טובה היום ועוד כמה שקשורות לחבר טוב. הנה עוד בשורה טובה עבור כולם בנושא אימוץ ילדים
צעד ועוד צעד, אמנם הקצב איטי....איטי מידי, אבל הכיוון הוא נכון (רוב הזמן)

yosef 30

New member
חברים אני ../images/Emo23.gif../images/Emo99.gif מאוהב../images/Emo99.gif ../images/Emo23.gif

כן, כן אתם קוראים נכון. אני מאוהב בזקנת השבט1 מי היה מאמין
אבל אתם יודעים כשזה מגיע זה מגיע
. זקנת השבט1 - את אלופה, מדהימה, חמימה, כ"כ מלאת כוונות טובות מפרגנת תמיד, אבל תמיד
חברים זה הזמן לפרגן קצת
פתחו את הלב
ונגרום לסטרייטית היחידה כאן להסמיק
באהבה גדולה יוסף.

../images/Emo12.gifלהסמיק? אני עגבניית שרי המומה כרגע

וואו יוסף יקירי, לזה לא ציפיתי
(דמעות של התרגשות). בניגוד למה שאמרתי לך ביום שבת, הנה נמצאה הדרך לסתום לי את הפה. פשוט אין לי מילים, אז רק תודה רבה רבה אוהבת אותך מאד
אני רק לומדת מהמאסטר הגדול (אתה, אם תהית) ומכולם כאן בפורום, על תמיכה,אהבה וחברות אמיתית שבאה מהלב
איריס

yosef 30

New member
עגבניית שרי מתוקה ....../images/Emo68.gif

ראשית זה מגיע לך
שנית - תמיד כייף לפרגן ולהעניק אהבה
ודבר שלישי - אני חולה עליך....כך שאם כבר יש פה חגיגה אז עד הסוף. מאחל לך שבוע קסום ונפלא ותודה שאת מאפשרת לנו לבטא את אהבתנו.
יוסף

מצטערת יוסף, אבל אתה לא משאיר לי שום ברירה

ready or not here it comes רשמתי אותנו ברבנות, החתונה בחודש הבא. הזמנתי מקום ב "אולמי בונבון"
וקניתי שימלת מלמלים, מכיוון שאנחנו מוכרחים, אבל מוכרחים להיות מיוחדים, כי הרי אי אפשר סתם כך ללכת לחופה, אנחנו נצנח ממטוס הישר על גב של גמל שיוביל אותנו לחופה.
יוסףףףףףףף לאן אתה בורח? אף פעם לא ראיתי אותך רץ כל כך מהר
אל תדאג אם תהיה נחמד לא מפריעה לי ביגמיה, תוכל להתחתן גם עם גבר חלומותיך
אשתך לעתיד נ.ב. משום מה אני רואה שני גברים עם חלוקים לבנים באים לקחת אותי
אני לא מבינה, אמרתי משהו לא בסדר?

yosef 30

New member
../images/Emo197.gif אני חייב להתקשר לאבא שלי

הוא בטח יישמח למשמע החדשות המלהיבות הללו. אני בורח
ממש לא, אני סה"כ אוהב לרוץ והרבה, ומהר ככל האפשר,....
. בואי נעשה הסכם את תשיארי על הגמל....
אני אלך עם שני הגברים בחלוקים הלבנים. הם באו לקחת אותי....
. יש אלוהים, ישתבח שמו לעד
ואת יותר מבסדר, איך את דואגת לי, יאללה אפילו בליל חתונתנו
חולה עליך, כבר אמרתי
יוסף.

בופיק

New member
מאוהבים בך....

מצטרפת לאיחולים של סידוני ויוסף... תודה על האכפתיות והכוונות הטובות .... את מלכה
אלופה
תודה על הכל !!!

tomeriko t

New member
בשורות טובות אבל יש תמיד מי שדואג לקלקל...

אלי ישי ואברהם רביץ הצליחו לעלות לי אתמול על כל העצבים... חייבים לקלקל חגיגיות:/ רשמתי על זה פוסט קצר בבלוג שלי אם בא לכם להציץ. תומר, שקצת עצבני משני האנשים האלה
http://blog.tapuz.co.il/tomerikot

איחולי, זקנת השבט, על הבשורות הטובות

ובעניין החדשות, אם מישהו מטיל ספק ביכולתו של זוג חד מיני לגדל ילדים שיבואו לכאן ויראו כמה ילדים שגדלו לתפארת אצל זוגות הומואים וזוגות לסביות. אני מכיר ילדים שבגרו והתחתנו (הם יצאו סטרייטים, הילדים) ועובדים במקצועות מכובדים, ואין להם שום תסביכים. להיפך, הם מבינים את העולם המודרני עם משפחות אלטנטיביות, ועם אפשרויות רבות ללא דיעה קדומה. ההורים עשו עבודה טובה, בלי ספק!! כן יירבו הבשורות הטובות, זיקנת השבט, גם אצלך וגם אצל כולנו כאן בפורום. פורטי

תודה זקנת השבט ../images/Emo13.gif הנה תמונת התחממות

מפל עם שיפוע די מתון, עליו טיפסנו - לקח שעה

../images/Emo13.gifאני שמחה שנהנתם

זה כיף לצאת מהשגרה, להתנתק, ולעבור מהקור של קנדה למזג אוויר חם.

yosef 30

New member
פורטי דרלינג - ברוך השב ../images/Emo13.gif

יופי של תמונות שוב הבאת לנו. אתה ובן זוגך נראים כלכך מאושרים ושמחים איזה חיוך גדול פרוש על פניכם, תענוג לראות את זה. שמח שחזרת, התגעגעתי לתשובותייך
. יוסף.

sidoni

New member
פורטי יקר

ברוך שובך ...קפאתי ממראה פינכם במפל , אתם נראים נהדר וחדר האוכל מדהים איזה יופי ( מותר לאכול שם ?) כל כך מסודר ונקי ממש מופתי.

למעלה