ילדים והרגלים

דנדי1

New member
ילדים והרגלים

לא לא הפעם לא אדבר על מזונות לא קיצוץ ולא על הגדלה מספר פעמים נפתחו כאן שירשורים על שינויים לילדים והחשש מזה כל החלטה שלנו שגורמת לשינוי הכי קטן (וגם גדול) בחיי ילדינו הופך להיות החלטה גורלית כמה פעמים שמענו את משפט "השינוי יכול לגרום לו/ה לטראומה"???? אז הנה סיפור קטן שמראה שלרוב אנחנו דואגים לחינם כפי שהזכרתי הבנות אצלי כבר שבועיים (כן ירבו ימים כאלה) במשך השבועיים אמא שלהן ביקרה אותן פעם אחת לשבת הקרובה תכננו להתפצל - בת הזוג שלי תלווה את הגדולים (שלי ושלה) לטיול בצופים ואני אעשה יום כיף עם הקטנים היום גרושתי התקשרה ואמרה שהיא מגיעה למרכז מחר ושהיא רוצה לקחת את הילדים לכמה שעות אמרתי לה שמבחינתי אין בעיות ושלמרות שהיא מבטלת לנו את התוכניות אני מבין שהיא מתגעגעת אבל אמרתי גם שחבל שהגדולה לא תצא לצופים בשביל שעה או שעתיים היא הסכימה איתי ואמרה שהיא תיקח רק את הקטנה ושביום ראשון היא גם עובדת במרכז ותבוא לקחת את שניהן הגדולה התקשרה אליי ואמרה שלא פייר שהיא תיקח רק את הקטנה ושביום ראשון היא רוצה להיות גם לבד עם אמא שלה דיברתי קצת על זה ובמהלך השיחה שאלתי אותה: = ממתי סופרים כמה שעות את מבלה עם אמא או אחותך מבלה איתה ומי אמר שאנחנו צריכים להשלים את השעות אחר כך התשובה שלה היתה טבעית וברורה - אבא זה לא אותו דבר איתך, אותך אנחנו רואים כל הזמן את אמא כמעט ולא
אותי כל הזמן????? עד לפני שבועיים המצב היה הפוך......
וואלה נכון....אתה צודק אני חושב שהסיפור הזה מראה כמה הילדים מתרגלים הרבה יותר מהר לשינויים ממה שאנחנו יכולים לדמיין וכמו שמישהו היה אומר פעם.....תחשבו על זה

ת י א ה

New member
../images/Emo6.gif

אותך, לראות יומיים, זה כמו לראות שנה. מנסיון אני אומרת. צריך הרבה זמן כדי להתאושש.

jesie12

New member
../images/Emo6.gif

ואת אפילו לא הכרת אותו בתקופה של הסטרפטיזים

דנדי1

New member
עכשיו אני מבין....

למה לא ראיתי אותך כל כך הרבה זמן..... עדיין לא התאוששת מהיומיים ההם לפני........כמה זמן עבר מאז?

Snarc

New member
לדאגה

דרך כלל אין קשר ריאליסטי לנדאג...אלא צורך פנימי שמתקים מעצמו,ללא צורך באמת אוביקטיבית שתתמוך.

Dardar63

New member
ואולי זה כי ילדים חיים את העכשיו

לא כמונו שחיים מחשבונאות של העבר והעתיד. כרגע הן איתך, אז סופרים את השעות עם אמא . הלוואי עלינו.

למעלה