ילדים והורים

yoavii3

New member
ילדים והורים

כגרוש מזה ארבע שנים,ומתוך בחירה,(שלו), גר איתי אחד מבני בן ה26. אנחנו כבר כמעט ביחד כאן בדירה (שלושה חדרים,מאוד מטופחת,חמודהולא קטנה)מאז שנפרדתי מגרושתי. ברור שלחיות עם בן לא קטן ,ואפשר כמובן לכנות אותו כגבר צעיר,זה לא פשוט ופרטיות מסוימת שלי וכמובן גם שלו נפגעת.אבל בשל היותו סטודנט שמשקיע זמן רב בלימודים,ולמחיתו עובד כמורה פרטי למטמטיקה ואנגלית, אין ביכולתו לעבור לדירה משלו,והייתי אומר שאני גם "חושד"בו שמאוד נח לו המצב. יש כאן אבא שדואג לכל צרכיי,מכבס ,מקפל,מגהץ,דואג לתשלומים שוטפים,דואג לניקיון(שמאוד חשובה לי)ועוד ועוד ועוד. עד כאן הכל בסדר. עד שהכרתי לפני כחודשיים בחורה מאוד נחמדה ,שנראית טוב.גרושה פלוס ארבעה ילדים.שלושה גדולים ואחד בן 12 שחי איתה. ההכרות שלנו הלכה והתהדקה ,אבל אליה וקוץ בה.הבן שלי הפריע לה מאוד כשהיא היתה מגיעה אליי. לשכנע אותה לישון אצלי,זה היה כמו לחצות את האטלנטי.ואני לא מגזים.ראשית היא היתה ממעטת להשאר בדירתי, פיזית,שמא הוא יכול להגיע כל רגע,ושנית ממש להכנס לשינת לילה משותפת,היתה במכלול של תנאים שהוא לא יגיע חו"ח כאנחנו עוד ערים ושלא יקרה מצב שהוא יתעורר יחד איתנו בבוקר.... תכלס,הצליחה להכניס אותי למצב כוננות תמידי.. כאן התחיל הסדק....היו ויכוחים בנושא..והיתה כמובן אי הסכמה שמהר מאוד גלשה לאווירה לא נעימה בלשון המעטה. מכאן ועד הפרידה הדרך היתה קצרה... היתה מאוד ישירה וכנה...הסבירה לי מה היא מחפשת... מחפשת גבר שכמובן צריך להיות גרוש ,בעל מעמד כלכלי גבוה,שלא חי עם הבן שלו,שברשותו או בבעלותו דירה גדולה ומפוארת שירצה ויוכל להכניס אותה עם בנה תחת צל קורתו,ושכמובן לא ידרוש ממנה הוצאות מחייה...וכך הלאה וכך הלאה.... סיפור מהחיים שקרה לי ממש בחודשיים שלושה האחרונים.... וזה נגמר.........

אז...

סיפור מהחיים...היה ונגמר
אבל אני נתפסתי דפקא לשורה אחרת בכל הסיפור הזה... "והייתי אומר שאני גם "חושד"בו שמאוד נח לו המצב. יש כאן אבא שדואג לכל צרכיי,מכבס ,מקפל,מגהץ,דואג לתשלומים שוטפים,דואג לניקיון(שמאוד חשובה לי)ועוד ועוד ועוד." גרגירי האותיות שם נכנסו לי לעין ועיקצצו אותה... זה מפריע לך שהמצב כזה...אחרת לא היית כותב "חושד"... ואני שואלת... למה בן 26 לא תורם את חלקו...הן כלכלית והן פיזית במטלות?

תגיד תודה ותמשיך הלאה

כנראה שנתקלת במישהי מסוג נחות ביותר שמה שהיא רואה בגבר זה אחד שייתן ויעשה בשבילה יפרנס אותה ואת הילד שלה ניצלת חביבי לך להגיד ברכת הגומל...

פברואר68

New member
אני בעד לשוחח עם הילדים ישירות

בהחלט עושה זאת בפועל גם היום כשהם צעירים 10 12 ובוודאי עם גבר צעיר בן 26 שיחה ברורה ועיניינית שבה נאמר שלדעתך רצוי שלשניכם יהיו חיים טובים יחסים טובים ופרטיות לאורך כל השנים הבאות ויתכן שהגיע הזמן שלו להיות עצמאי י, והזמן שלך לבנות זוגיות עם פרטיות כמו שאתה רוצה חד עם זאת תמיד מתאים להציע עזרה לגייס גם את האם לומר שאוהבים אותו לעשות הכל עם חיבוק גדול וסבלנות בהצלחה

ואללה

1. להבא שאתה מכיר אשה. וזה מגיע למצב קצת יותר מסטוץ ויש רצון להמשך קשר..כן ..הייתי עושה מאמצים לתת לבני עזרה למצא לו דירה משלו..אפילו עם שותף. הוא בן 26...הגיע הזמן שיעמוד על הרגליים לבד. 2. היא היתה ישרה. וישירה. לא ספרה סיפורים על מנת לצוד. היתה ישרה. לפחות לא שיקרה לך. וזה הרבה. שומעת המון סיפורים איך בנות שלושים ו 25 ניצמדות לגברים בני 40 פלוס ויותר..ותאמין לי..זה לא על מנת להיות חברה לחיים ולשיתוף..זה בגלל הכסף. תחשוב על זה. השאלה אם זה מספיק לך. מספיק לך הזיונים..וגיהוץ הויזה. זה מה שאתה מחפש..דרך צליחה יש מלא נשים בחוץ שמחכות לאחד שמוכן למערכת יחסים כזו. אתה רוצה משהו רציני..שנה את חייך. סתם מהרהרהת..ובלי לכעוס עלי..כן?

ערסlight

New member
הורים וילדים

כותרת מוזרה בחרת לך בשביל לספר על החברה שלך. אתה מחפש מתחת לפנס. אפשר לנהל אובייקטיבית מערכת יחסים טובה גם כשאתה גר עם הבן שלך. אלא אם עושים מזה סיפור. אתם [אתה והאישה] לא הולכים לאותו מקום. היא מחפשת להסתדר בחיים. [אתה אישית לא מעניין אותה] בקיצור... יש לך מזל שאתה לא יכול לספק את ציפיותיה.

לקנות לבן דירה../images/Emo127.gif

יש לי שאלה הבחורה הזו רצתה אותך או את כספך? דבר נוסף למה אטתה כאב לא יזמת שיחה עם בינך ובקשת ממנו לעזוב למען זוגיות טובה? שמע אתה מבוגר ממני אבל מה שהיה צריך לקרות קרה ומה שלא היה צריך לא קרה. אם אתה שווה היא תחזור אם לא תמצא לה פראייר אחר כידוע לך הם לעולם לא מתים רק מתחלפים.

n o g a1

New member
אשתף אותך

במה נפלט מפי כשסיימתי לקרוא את אשר כתבת :"חצופה". יש כאן שני נושאים נפרדים אך משיקים: 1. הבן הגדול. 2. החברה הזו שהייתה לך. לגבי 1: הבן שלך גר אצלך או איתך. אם אצלך , אז הוא צריך לקבל את "חוקי הבית שלך" , את החלקים שבהם אתה חושב שהוא צריך לקחת בהם חלק , להיות שותף במקומות שבהם אתה רואה לנכון , הרי גר הוא אצלך ואתה הוא הקובע. אם גר איתך , אתם שותפים לעסק... אז ביחד להחליט על התנאי השותפות. משום מה נראה לי שבכל מקרה צריך לדבר על זה ולהחליט אך מעל הכל תשאל את עצמך במה אתה מעוניין או מה נכון לך ומה נכון לו. לגבי 2 : אין לי כמעט מה לומר מעבר לזה שהיא חוצפנית... ולא בגלל ששתפה אותך בכך שהחיים המשותפים שלך ושל בנך מפריע לה אלא שבאה היא לחפש משהו מאד ספציפי וניסתה לעשות שנויים בחיים שלך מתוך אגואיזם לשמו , בלי לראות או לחשוב באופן זה או אחר על הצרכים שלך, היא לא ראתה אותך בכלל. זהו מקום מאד עצוב להתחיל מערכת יחסים. בטרם גיבשת לעצמך עמדה יציבה ומודעת בנוגע למגורים המשותפים שלך עם בנך , באה הגברת וזה מפריע לה ... אם הוא גר אצלך , שיהיה מהלב.. תעזור לו - הוא בנך . הוא יכול בלי קשר, להשתתף בדברים אופרטיבים הקשורים לבית , מתוך תחושת שייכות (יתכן שיש מקום לעבוד על זה) ולא בגלל שהוא בן 26 ואתה עושה לו את טובת חייו. אם הוא גר איתך , תגדירו מה נכון לכם. בהצלחה

למעלה