ילדים בפרק ב?

• פותח הנושא touti
  • פורסם בתאריך

touti

New member
ילדים בפרק ב?

מי מביניכם שחושב להקים פרק ב, חושב על הבאת ילדים משותפים? או שמספיק לכם לגדל את המשפחה שכבר הבאתם? ומה דעתכם, הצד השני יכול לאהוב ילדים שלא שלו כאילו ילדו? או שבעית ההפליות היא בעיה שצריך להתמודד איתה מראשיתה?

לנו לא היו ילדים

לכן ברור שאני רוצה בפרק ב', ובע"ה כמה שיותר מהר. כבר כמה שנים שאני כמהה לילד, זה קשה לי מאד.

קודם כל

ייקח זמן למיועד, רק מחרתיים ייפתח התיק. שנית, זה רצון לגיטימי, לא? הגבר שייתן לי ילד יזכה באהבתי הנצחית. זה מה שאנשים בוגרים אמורים לרצות, לא? להתחתן ולהוליד ילדים.

touti

New member
זה בהחלט רצון לגיטימי ורצוי.

אני חושבת שבטר התכוון שכשאת תיפגשי בעז"ה, אל תשדרי שאת מחפשת אבא, אלא בעל, בן זוג, אח"כ האבהות והאמהות יבואו בעזרת ה יתברך. זה ברור מאליו שכששני אנשים שאין להם ילדים נפגשים, נושא הילדים לא צריך לעלות כסוגיה, אלא זה דרכו של עולם...

touti

New member
אתה יכול לפרט על המובנים, בטר?

אני אגיש לך כוס מים קרים כדי שתתפקד...

touti

New member
רק שמפניה של הטבע כמובן

לא נרצה שתכאב לך הבטן:)

ילדים בהשאלה ...

נכון שזה נשמע מצחיק , אבל בכנות אומר לך,שאם זכית לילדים טובים ונוחים, ויש כאלה, אזי יקל מאד המיזוג בין המבקש והמתבקשת . כמה שהוא יאהב אותך ובאמת , כך יאהב את ילדייך !!! לדעתי העניה ... שמת לב כמה ענווה יש בי ?/tapuzforum/images/emo9.gif

touti

New member
בטר..הענווה זה הצד הבולט מאוד אצלך...../images/Emo6.gif

חשבתי על זה

והגעתי למסקנה שאם אני אביא עוד ילד זה יהיה רק אחרי שנה/ שנתיים של נישואין כשאני אהיה בטוחה שכל הקונסטלציה של אני והילדים שלי והוא והילדים שלו וכל הסלט שמסביב מצליח. את יודעת מה הבעיה העיקרית? לא נראה לי שבא לי לחזור לטיטולים, מוצצים, לקום בלילה... כשעובד זמן כבר אין חשק לחזור לזה <התינוק שלי אוטוטו בן 7
>

touti

New member
אני דודה מסורה../images/Emo13.gif

מרגישה מעין פיצוי על ששלי גדלו חחח, הילדים שלי מתים שאביא להם תינוק:) חחח

touti

New member
שהם יביאו לי בבוא העת

או שאני אאמץ להם אחד:)

למעלה