ילדים בני ארבע

sivi18

New member
ילדים בני ארבע

ביום ראשון הקרוב יצא לי לשמור על שני ילדים בני ארבע בדרך כלל זו לא בעיה בכלל במיוחד שאני מטורפת עליהם הבעיה היא שזה בעבודה ותוך כדי אני עושה עוד כמה דברים (גם אמא שלהם תהיי שם אגב D: ) אז כמובן שאני מביאה להם מחשב נייד עם סרטים וכמה ציורים של הדמויות שהם אוהבים מה עוד אפשר להכין (עדיף כמה שיותר יצירתי D: ) בשביל לשעשע אותם או שיראו שחשבו עליהם? משחקים רעיונות לצ'ופרים וכו'

KarinDi

New member
רעיונות

איזה כיף להם שאת משקיעה ככה! כמה רעיונות: - להכין ערכת יצירה. למשל להכנת צלחות פסח (צלחת חד"פ, עיגולים מוכנים עם ציורים של המאכלים, מדבקות, צבעים וכו'). - לתת להם להכין חפש את המטמון- להביא מראש כמה הפתעות קטנות, להגיד להם להחביא אותן ברחבי המשרד ולהכין ציורים/חידות שמסבירים איפה זה מוחבא. בהפסקה- את או אמא שלהם תחפשו את המטמון. את ההפתעות כמובן תתנו לילדים. אפשר גם לעשות הפוך- שאת תכיני להם חידות מצויירות - לצייר על חולצות- ילדים פשוט מתים על זה! היום במחסני הביגוד למיניהם אפשר לקנות חולצה לבנה פשוטה לילד ב-10 ש"ח. אפשר עם טושים רגילים ונצנצים. אם את רוצה להשקיע- אפשר עם טושים מיוחדים לבד. - לבקש מאמא שלהם להביא כמה תמונות שלהם ולתת להם להכין דפי אלבום או מסגרת לתמונה. האם זה הכיוון?

sivi18

New member
תודה תודה תודה

אין לך מושג כמה עזרת לי :) איזה באסה הייתי חולה במשך כמה ימים והרעיון של החולצות נראה לי קטלני ביותר הבעיה איפה לעזאזל עכשיו אני אמצא חולצות :( טוב נו ננסה לארגן איזה משהו :)

KarinDi

New member
במוצ"ש

רוב חנויות הבגדים-בזול פתוחות...שווה לבדוק נשמח לשמוע איך היה!

למעלה