ילדים במסעדות

פ ו ל ק ע

New member
ילדים במסעדות

במקרה ראיתי את הסקר הזה בוואלה אמנם במקום הראשון הכי מעצבן זה אנשים שעושים קולות, אבל במקום השני המכובד - אנשים לא אוהבים ילדים במסעדות. מה דעתכם? אני מעלה את זה אפרופו ארוחה משפחתית שלנו אתמול בבלאק - על ההתחלה היה ברור שהילדה שלי לא בעניין של לשבת בשקט ולאכול. במקרה זאת מסעדה מאוד רועשת והיא לא באמת הפריעה לסועדים מסביב - אבל אני לא הצלחתי לאכלו כמו בן אדם. אחרי 10 דקות ביקשנו לארוז והלכנו הביתה...

anatc

New member
נורא תלוי בהורים...../images/Emo123.gif

יש הורים אדישים, שרואים ושומעים את ילדיהם מחרבים לכל המסעדה את הארוחה וממשיכים לאכול כאילו כלום
יש הורים שלוקחים אחריות על הילדים ויוצאים איתם בתורות החוצה/מעסיקים אותם - העיקר שלא יפריעו לסביבה
ואכלתי גם עם ילדים מחונכים, שיושבים ואוכלים יפה (ובפה סגור...) מנהלים שיחות נחמדות עם הסועדים המבוגרים וממש ממש לא משתוללים/רועשים/מעצבנים
(מי אמר הילדות של מרב
)

SimpleAim

New member
../images/Emo127.gifמסכימה מאוד עם ענת

בסה"כ ילדים כשלעצמם לא מפריעים לי, וזה אפילו יכול להיות חמוד ומעניין למשל, פעם ראיתי ילדה (כבת 3) יושבת ואוכלת סושי בעניין כזה שזה היה פשוט מקסים. אבל לפעמים הורים יכולים פשוט להעלות לי את הסעיף - כשהם נותנים לילדים לטנף את הסביבה ברמות לא הגיוניות עד כדי גועל (אולי כי מישהו אחר מנקה?) או פשוט לצווח ולהשתולל ברמה שזה מפריע לשולחנות סמוכים. אז אין לי בעיה עם זה, כל עוד שהאפקט הסביבתי הוא בגדר הסביר. ואגב, זה מפריע לי כמעט מידה בארוחות משפחתיות, כשיש הורים שמרשים לילדים לתקוע את הידים הלא ממש נקיות שלהם בכלי הגשה וכו'... רק ששם אני יודעת שהם יהיו מראש והם לפחות לא הורסים לי בילוי ששילמתי עבורו כסף טוב.

ssyוM

New member
גם אני מסכימה עם ענת אבל...

לצערי ומנסיוני העשיר קיימת בארץ מן מנטליות של "על הז@#% שלי.." ולא רק בנושא הזה. מעטים היו המיקרים שסעדתי במסעדות בהן ההורים לקחו שליטה/אחריות על הילדים.

אשכר ש

New member
יכולה להבין

אני אמא לילד בן שנה, לאחרונה כבר לא כ"כ קל לשבת איתו במסעדה. לא מעניין אותו לשבת בכסא שעה, הוא רוצה להסתובב. אז, אני לא אלך איתו למסעדות שקטות ורומנטיות וגם לא למקומות צפוצים בלי מרחב. אם הוא רועש אדאג להרגיע אותו ולא לאפשר לו להפריע לאורחים במסעדה. אם יש אנשים שלא עושים כך, אני יכולה להבין למה זה מרגיז את אורחי המסעדה (אלא אם זו מסעדה מפוצצת בילדים ומיועדת למשפחות + ילדים- אז זו כבר בעיה של האורחים שלא יודעים לאן הם נכנסים...).

אחשל

New member
הילדים ירדו למקום שלישי ../images/Emo13.gif...

בראשון - אנשים קולניים בשני - אנשים שעושים קולות בזמן שהם אוכלים... חסר - אנשים שמעשנים גם במקום שבו אסור לעשן
לעצם העניין - ילדים כלשעצמם לגבמרי לא מפריעים, אבל כשהם מתפרעים בלי שליטה, וההורים שלי לא מטפלים בזה, לרוב כל האווירה תהרס וההנאה תיפגם קשות.

ו שתי

New member
אני מהאסכולה שלך כנראה

יש מסעדות מאד מסוימות שנלך עם הגמדת. מקומות שמצריכים ישיבה ממושכת ושקט מופתי לא מתאימים לילדים, כי ילדים מטבעם לרב לא מסוגלים לעמוד בשעה וחצי של ישיבה ממושכת ושקטה (וכן, זו דעתי המקצועית). אישית, אנחנו מעדיפים לשלם לשמרטפית ולאכול לבד, למעט מקומות יוצאי דופן, בהם אוכלים מהר, אין בעיה עם רעש, ואנחנו יודעים שהפעוטה שלנו במצברוח מתאים. (אם זה מנחם אותך, אנחנו לקחנו T.A ממסעדה באילת אחרי רבע שעה במקום, ואכלנו בידיים, כי מרב מהירות, שכחנו את הסכו"מ)

ו שתי

New member
וחבל שאין קטגוריה נפרדת ל

"אנשים עם צלצול מעצבן וחזק במיוחד בנייד" או לחלופין "אנשים עם מירס"

פ ו ל ק ע

New member
ראיתי בשבוע שעבר בבית קפה

בקריות - שלושה שולחנות עם בחורות שנראו בדיוק אותו דבר...

ssyוM

New member
כשהייתי אצל המעצב שיער ../images/Emo3.gif שלי...

השבוע, נכנסו עוד שתיים עם בקשה לפונינט ... הוא :
זו ממש מחלה... אני : " אל תדאג אני מחוסנת "

ננה f

New member
במחשבה שניה

זה יכול ממש להתאים לפנים היפות שלך, קלאסי, חשבת על זה?

ssyוM

New member
תודה ../images/Emo9.gif

כבר היה... בגיל 16. אולי יום אחד ...

למעלה