הנה תוכן הצ´ט: ../images/Emo13.gif
יוצא חדש? - ים צלול ותכול ___________________________ דער משומד: וואלה, הפכנו לקהילה של ממש אחת שמצאה: הייתי שם לפני כמה חודשים, בביקור משפחתי. אז זה לא צפוי שוב בזמן הקרוב יוצא חדש? *: עוד אין חזן. ShakeSpearE: basa אחת שמצאה: קהילה זה מילה גסה. אחת שמצאה: תגיד חבר´ה דער משומד: יוצא, יצא לך מצחיק "סיסלווסטר" החג של הטרנסווסטים grinberg: קבוצה יוצא חדש? *: נכון
דער משומד: אורגיה grinberg:

יוצא חדש? *: אני לא נגד. אחת שמצאה: לא נגד מה? adipo: יצא מהצ´אט grinberg: נקרא תמיד את החדר ירוקים grinberg: כך יש אנשים דער משומד: יצא לנו אורגיה מכובדת עם חזן והכל... יוצא חדש? *: לא נגד אורגיות עם חזן. יוצא חדש? *: ובימה. דער משומד: וארון הקודש אחת שמצאה: חזנים זה לא ממש לטעמי. מעדיפה גולשים יוצא חדש? *: וטליתות! דער משומד: האמת היא שיש לי פנטשיה דער משומד: פנטזיה amier *: נכנס לחדר דער משומד: שאני כנראה כבר לא אממש יוצא חדש? *: חשבתי שזה ביידיש... יוצא חדש? *: איזו? דער משומד: אבל אני חושב שהדרך הטובה ביותר לצאת בשאלה היא בדרך הבאה: amier *: עזב את החדר יוצא חדש? *: ? חרמן במצלמה *: נכנס לחדר דער משומד: אני עולה לתורה ביום כיפור יוצא חדש? *:
מתחיל טוב... דער משומד: שומר לעצמי סכין יפני בכיס הקפטן grinberg: או הקיטל יוצא חדש? *: או בשטריימל. חרמן במצלמה *: עזב את החדר דער משומד: כאשר קוראים בתורה אני מוציא בשקט את הסכין וחותך את ספר התורה כולה באלכסון ומכריז בקולי קולות ובצרחות: יוצא חדש? *: נוווו!? grinberg: רעיון אדיר! יוצא חדש? *: **מתגלגל מצחוק*** דער משומד: ה´ אינו האלוהים, ה´ אינו האלהים. איפה הוא היה כאשר מליוני ילדים נרצחו.ץ.... דער משומד: וכו´ וכו´ יוצא חדש? *:
!!! the_main_man *: נכנס לחדר grinberg: עדיף בלי ההוספה אמיצה עם מצלמה *: נכנס לחדר grinberg: אז ינסו לתרץ דער משומד: אולי תגידו שאני קיצוני יוצא חדש? *: דווקא כן, זה חמוד. כופר עם שטריימל: וי וי, עכשיו אני אצטרך לחכותליו"כ הבא? דער משומד: אבל אם רוצים שזה יחרט בזיכרון כך צריך לעשות זאת ShakeSpearE: i also many times wanted to stand up in the middle and say--don´t you feel stupid? grinberg: תציע משהו אחר לכופר לפסח אחת שמצאה: מצטערת, הפנזטיות שלי קצת שונות the_main_man *: עזב את החדר יוצא חדש? *:
שייקספיר. ShakeSpearE: you all know this is shtuyot.. אמיצה עם מצלמה *: עזב את החדר אחת שמצאה: אין לי בעיה שיתפללו כמה שהם רוצים יוצא חדש? *: גם לי לא, אז מה? יוצא חדש? *: זאת פנטזיה נהדרת בכל זאת! יוצא חדש? *: אהבתי.... grinberg: אבל תתכונן משם לבית-חולים דער משומד: פנטזיה נהדרת בלה בלה אחת שמצאה: יש בזה יותר מדי שנאה לטעמי, מצטערת משומד דער משומד: לבית הקברות דער משומד: זאת לא שנאה זאת מחאה ShakeSpearE: every time i´m around when ppl are praying quietly.. i think of it אחת שמצאה: מחאה זה טוב יוצא חדש? *: מצוות מחואה. דער משומד: חחחח דער משומד: שבת שבת שבת grinberg: זה כמו שהם קורעים תועבה וכפירה אחת שמצאה: אבל לי היה יותר דחוף למחות על מעמד האשה וכד´ ShakeSpearE: right, it is a mitzva limchot gam im lo ishmeu amit *: נכנס לחדר ShakeSpearE: achat--ze losoter דער משומד: אז את יכולה לבחור קטע בתורה שמדבר על מעמד האישה וכאשר יקראו את זה תעשי משהו יוצא חדש? *: נכון. אחת שמצאה: אוקי. מתאים לי grinberg: יוצא חדש? *: תורידי כיסוי ראש. grinberg: נכון דער משומד: יענו, כאילו יעשה זאת באמת Linkin Boy *: נכנס לחדר grinberg: תרימי את השמלה יוצא חדש? *:
amit *: עזב את החדר דער משומד: תקרצי לאדמו"ר grinberg: וכולם יצעקו פריצה! אחת שמצאה: או לבן שלו... יוצא חדש? *: דער משומד: וואלה, השיחה מעניינת יוצא חדש? *: אהבתי... grinberg: כופר עם שטריימל: אין אייקונים grinberg: הסמלים לא עובדים יוצא חדש? *: Linkin Boy *: עזב את החדר דער משומד: יוצא... תשמור את הלוג ותשים אותו בפורםו grinberg: זה יותר מתאים יוצא חדש? *: שמרתי.