ילדים,בואו לצ´אט............

הנה תוכן הצ´ט: ../images/Emo13.gif

יוצא חדש? - ים צלול ותכול ___________________________ דער משומד: וואלה, הפכנו לקהילה של ממש אחת שמצאה: הייתי שם לפני כמה חודשים, בביקור משפחתי. אז זה לא צפוי שוב בזמן הקרוב יוצא חדש? *: עוד אין חזן. ShakeSpearE: basa אחת שמצאה: קהילה זה מילה גסה. אחת שמצאה: תגיד חבר´ה דער משומד: יוצא, יצא לך מצחיק "סיסלווסטר" החג של הטרנסווסטים grinberg: קבוצה יוצא חדש? *: נכון
דער משומד: אורגיה grinberg: :) יוצא חדש? *: אני לא נגד. אחת שמצאה: לא נגד מה? adipo: יצא מהצ´אט grinberg: נקרא תמיד את החדר ירוקים grinberg: כך יש אנשים דער משומד: יצא לנו אורגיה מכובדת עם חזן והכל... יוצא חדש? *: לא נגד אורגיות עם חזן. יוצא חדש? *: ובימה. דער משומד: וארון הקודש אחת שמצאה: חזנים זה לא ממש לטעמי. מעדיפה גולשים יוצא חדש? *: וטליתות! דער משומד: האמת היא שיש לי פנטשיה דער משומד: פנטזיה amier *: נכנס לחדר דער משומד: שאני כנראה כבר לא אממש יוצא חדש? *: חשבתי שזה ביידיש... יוצא חדש? *: איזו? דער משומד: אבל אני חושב שהדרך הטובה ביותר לצאת בשאלה היא בדרך הבאה: amier *: עזב את החדר יוצא חדש? *: ? חרמן במצלמה *: נכנס לחדר דער משומד: אני עולה לתורה ביום כיפור יוצא חדש? *:
מתחיל טוב... דער משומד: שומר לעצמי סכין יפני בכיס הקפטן grinberg: או הקיטל יוצא חדש? *: או בשטריימל. חרמן במצלמה *: עזב את החדר דער משומד: כאשר קוראים בתורה אני מוציא בשקט את הסכין וחותך את ספר התורה כולה באלכסון ומכריז בקולי קולות ובצרחות: יוצא חדש? *: נוווו!? grinberg: רעיון אדיר! יוצא חדש? *: **מתגלגל מצחוק*** דער משומד: ה´ אינו האלוהים, ה´ אינו האלהים. איפה הוא היה כאשר מליוני ילדים נרצחו.ץ.... דער משומד: וכו´ וכו´ יוצא חדש? *:
!!! the_main_man *: נכנס לחדר grinberg: עדיף בלי ההוספה אמיצה עם מצלמה *: נכנס לחדר grinberg: אז ינסו לתרץ דער משומד: אולי תגידו שאני קיצוני יוצא חדש? *: דווקא כן, זה חמוד. כופר עם שטריימל: וי וי, עכשיו אני אצטרך לחכותליו"כ הבא? דער משומד: אבל אם רוצים שזה יחרט בזיכרון כך צריך לעשות זאת ShakeSpearE: i also many times wanted to stand up in the middle and say--don´t you feel stupid? grinberg: תציע משהו אחר לכופר לפסח אחת שמצאה: מצטערת, הפנזטיות שלי קצת שונות the_main_man *: עזב את החדר יוצא חדש? *:
שייקספיר. ShakeSpearE: you all know this is shtuyot.. אמיצה עם מצלמה *: עזב את החדר אחת שמצאה: אין לי בעיה שיתפללו כמה שהם רוצים יוצא חדש? *: גם לי לא, אז מה? יוצא חדש? *: זאת פנטזיה נהדרת בכל זאת! יוצא חדש? *: אהבתי.... grinberg: אבל תתכונן משם לבית-חולים דער משומד: פנטזיה נהדרת בלה בלה אחת שמצאה: יש בזה יותר מדי שנאה לטעמי, מצטערת משומד דער משומד: לבית הקברות דער משומד: זאת לא שנאה זאת מחאה ShakeSpearE: every time i´m around when ppl are praying quietly.. i think of it אחת שמצאה: מחאה זה טוב יוצא חדש? *: מצוות מחואה. דער משומד: חחחח דער משומד: שבת שבת שבת grinberg: זה כמו שהם קורעים תועבה וכפירה אחת שמצאה: אבל לי היה יותר דחוף למחות על מעמד האשה וכד´ ShakeSpearE: right, it is a mitzva limchot gam im lo ishmeu amit *: נכנס לחדר ShakeSpearE: achat--ze losoter דער משומד: אז את יכולה לבחור קטע בתורה שמדבר על מעמד האישה וכאשר יקראו את זה תעשי משהו יוצא חדש? *: נכון. אחת שמצאה: אוקי. מתאים לי grinberg: יוצא חדש? *: תורידי כיסוי ראש. grinberg: נכון דער משומד: יענו, כאילו יעשה זאת באמת Linkin Boy *: נכנס לחדר grinberg: תרימי את השמלה יוצא חדש? *:
amit *: עזב את החדר דער משומד: תקרצי לאדמו"ר grinberg: וכולם יצעקו פריצה! אחת שמצאה: או לבן שלו... יוצא חדש? *: דער משומד: וואלה, השיחה מעניינת יוצא חדש? *: אהבתי... grinberg: כופר עם שטריימל: אין אייקונים grinberg: הסמלים לא עובדים יוצא חדש? *: Linkin Boy *: עזב את החדר דער משומד: יוצא... תשמור את הלוג ותשים אותו בפורםו grinberg: זה יותר מתאים יוצא חדש? *: שמרתי.

grinberg

New member
יש להזכיר!!!

הצ´אט אינו דבר נפרד מהפורום, ולא קהילה בפני עצמה (מצטער על הגדולות) ולכן אתם מתבקשים לבקר בו הרבה (ביידיש אָפט, אין לי תרגום) בעיקר בשעות הערב משעה 11. זה מענין, יש חברים והרבה אקשן.... אז בואו בהמוניכם הכניסה בלבוש לא צנוע מומלץ... נ.ב. בחורות שרוצים להמנע מהצפות שידברו איתי או עם שאר חברי הצ´ט

grinberg

New member
שרוצות לעזאזל היידיש הזה

או האעברית. אני תמיד שוכח להבדיל בין בן לבת...

למעלה