*את התמימות (אבל לא הייתי תמימה
לגמרי) *וללכת עם אבא לכל מיני מקומות שהיום לא נלך לשם יחד. *לבקש מאבא עזרה בשעורי בית בגאוגרפיה והסטוריה *להכנס הבנות דודות ובני דודים יחד לים עם הבגדים.. פשוט עומדים בשורה, נותנים ידיים.. עוצמים עיניים ומחכים שהגל יבוא *לבקש מהמוכר פסולת בזמן שאני רוצה סולת, ולא להבין למה הוא אומר לי שזה בפח. *לנקות כל יום שישי את כל התריסים, מה שהיום אין לי כח לעשות פעם בשנה (הם לא מטונפים, פשוט אמא מנקה אותם). *להתלהב באמת ממשהו חדש * ואני מתגעגעת להלוות כסף.. כשהייתי ילדה הייתי הגמ"ח של הבית ספר.. אני מדברת על שקלים ספורים. הבנות רצו ללכת למכולת לקנות מסטיק/במבה/ארטיק ושכחו כסף או נגמר אז ידעו שאני יביא.. בסמינר פתחתי קופת חסכון בשביל חברה.. ולא מזמן הלוותי כסף כשאני במינוס. אז זהו זה אני עכשיו מחכה לכסף. * לצחוק צחוק הכי אמיתי כמו שרק ילדים יודעים * לקרוא תהילים כמו פעם * להיות חכמה ולהנצל ברגע האחרון.. נראה לי לקחתי את זה איתי עד היום. * לבוא הביתה ולדעת שאבא יכין צהריים (בתקופה שזה היה שעות עבודה של אמא) או לחזור מהסמינר ולהריח בכל הבניין את התבשילים של אמא. היום בירושלים אני רק יכולה לחלום על זה. *להיות הילדה הכי טובה של אבא ואמא בלי לצער אותם ובלי להתחצף.|