ילדות רעות פרק 10

תודה../images/Emo24.gif../images/Emo79.gif../images/Emo23.gif

שומעים רק חלק אבל דווקא די טוב יחסית לכזאת הקלטה
נחכה שתהיה גם גרסה נורמלית

יוווו../images/Emo131.gif../images/Emo118.gif

אתמול בלילה שבאתי להקליט לכם אז לא ממש זכרתי מתי השיר ופספסתי וזה אבל עכשיו אני זוכרת בדיוק!!! חחחחחחח קיצר אז שמעתי בסוף הסידרה את השיר[שרץ הרולר]והקשבתי למילים והתחלתי לבכותתתתתתתתתתתתתתתתתתתתת אני כזה יו איך היא כתבה בדיוק מה שאני מרגישה בדיוק הכל לא יאמן שהיא כתבה את זה היא מוכשרת והיא תמיד נותנת לי תקווה להלחם ולנסות להגשים אני מתה לשמוע את השיר שוב ושוב ושוב ושוב ושוב ושוב ושוב!
.

כתבתי לאלה בילדות רעות../images/Emo79.gif../images/Emo23.gif

לפה טוב? שאלתי אותם קודם ולא היה להם אז לא היה לי נעים שאני שמעתי והם לא

כנסי לקישור...../images/Emo131.gif../images/Emo118.gif

תרדי למטה בטלבה תלחצי FREE או איך שלא כותבים את זה! ואז זה יפתח לך חלון אחד תרדי למטה יהיה כתוב לך אותיות ומספרים וליד חלון לבן כזה לכתיבה אז תכתבי את מה שכתוב לך את האותיות והמספרים ובחלון הלבן ואז זה יפתח לך את הקובץ.

linoy7

New member
../images/Emo99.gifתודה../images/Emo70.gif../images/Emo24.gif../images/Emo41.gif

מנהרת הזמן\שירי מימון-המילים

תודה לנעה (NoEiT) מהפורום הרשמי מנהרת הזמן\שירי מימון איך בזוהר נגענו איך כמעט הסתנוורנו רצינו להיות שם למעלה הבמה כבר זוהרת ואני מאחרת איך שרצינו להיות רצינו להיות שם למעלה בתוך מנהרת הזמן ורק רוצה סימן חלומות נוגעים לי לרגע לפעמים זה נדמה האור עליי כבה אבל יודעת שכרגע אעשה את הכל אשאר לא אפול אאבק בדמעותיי אז תאמינו בעיניי המנגינה בי לנצח שהייתי ילדה חייתי באגדה וחלמתי להיות חלמתי להיות שם למעלה מעריצים צועקים לי הכוכבים מאירים לי איך רציתי להיות רציתי להיות שם למעלה בתוך מנהרת הזמן ורק רוצה סימן חלומות נוגעים לי לרגע לפעמים זה נדמה האור עליי כבה אבל יודעת שכרגע אעשה את הכל אשאר לא אפול אאבק בדמעותיי אז תאמינו בעיניי המנגינה בי לנצח ובלבי משאלה שרק אוכל לשיר אני אדם אמיתי שבוכה לו בלילה ובתוכי התקווה שהדרך תאיר כבר לא ילדה עם חלום שנשאר לה בתוך מנהרת הזמן ורק רוצה סימן חלומות נוגעים לי לרגע לפעמים זה נדמה האור עליי כבה אבל יודעת שכרגע אעשה את הכל אשאר לא אפול אאבק בדמעותיי אז תאמינו בעיניי המנגינה בי לנצח

../images/Emo41.gif-->כנסו

D:\My Documents\My Pictures\hgghgfללא שם.bmp D:\My Documents\My Pictures\ghgfh.bmp D:\My Documents\My Pictures\ghgfhfd.bmp תהנו

חחח מאמי את שמה לנו קישורים../images/Emo79.gif../images/Emo23.gif

לתיקיות שנמצאות המחשב שלך... זה לא על הרשת אז אנחנו לא יכולים לפרוץ לך למחשב ולהיכנס
תעלי דרך איזשהו אתר

אסור לכתוב פה מילים...../images/Emo79.gif../images/Emo23.gif

תתקנו אותי אם אני טועה אבל נראה לי שאסור אין לי מושג למה
בגלל זה שמתי קישור קודם...

את לא יכולה..../images/Emo79.gif../images/Emo23.gif

רק המנהלים אם הם יחליטו למחוק אל תדאגי יהיה בסדר... לא נראה לי שזה כזה קריטי

Kryptonite

New member
אממממ../images/Emo168.gif

כיוון שזה לא ממש שיר רישמי (שיצא למכירה) ואני לא בטוח שהוא אפילו רשום באקו"ם או משהו כזה, ניראה לי שזה בסדר... נקווה

למעלה