ילדות קטנות

SubaruB4

New member
ילדות קטנות

שלום לכם/ן. בזמן האחרון אני לא יודע מה יש אני כל הזמן מחפש ילדות קטנות שיעברו ויבהו באיבר המין שלי.... אני לא יודע איך להגדיר את זה... כי זה לא פדופיליה אין לי חשק מיני בילדות האלה אבל לדוגמא אתמול ישבתי במדרגות הביניין מעשן סיגרייה עברה בת השכנה ילדה בת 12 משהו כזה אני ישבתי בתחתוני בוקסר וכנראה ה"חבר" שלי נזל החוצה כשהיא עברה קלטתי את זה וכנראה שגם היא, והיא פשוט בהתה בלי לזוז אחריי שקמתי והלכתי שמתי לב שהבוקסר שלי מלא זרע לאחר התקרית הזאת... מישו נתקל במשהו דומה??? יש למישהו פתרון בשבילי???

TopSound

New member
"נזל החוצה..." באיזה מצב צבירה הוא?

נדמה לי

שהקעקוע, הפירסינג בשתי הפטמות, בטבור, החזה הנפול והצלוליטיס קצת הורסים את תדמית הילדה הקטנה... אבל אולי זה רק אני.

petelt

New member
../images/Emo4.gif

בואנה, אני מקווה שאני לא אקרא עליך באיזה עיתון בזמן הקרוב...

מדובר בסטייה מינית ידועה..

שכחתי מה שמה. כדאי לך לקבל טיפול נפשי לפני שתהרוס לעצמך את החיים

daniella1980

New member
זה מילא, הוא יכול להרוס חיים של

ילדות וזה הרבה יותר גרוע - הוא סכנה לחברה ומחובתו ללכת לטיפול.

emh

Member
תחליף פנטזיה או שתלך לטיפול...

אם תמשיך ככה אתה רק תסתבך.

ALPHA DUDE

New member
זה פדופיליה

אני ממליץ לך ללכת לפסיכיאטר לפני שזה יהפוך לחלק מהחיים שלך. OH MY GOD!!!!!!!!

לבריאות שיהיה לך

לנו לא נותר אלא לקוות, שיום אחד אבא של אחת כזו יקלוט את זה, ויתלוש לך את ה"החבר הנוזל" שלך.

Octopussy

New member
תן לבוקסר אמיתי...

לטפל בנוזל לך מהבוקסר, וימנע ממך את כל הבעיות שאתה עלול להמיט על אחרים !

prosilence

New member
מה ציפית?

שמישהו יודה שכן, שמישהו יעודד אותך? זו הפרעה, זו סטייה וזה לא רחוק מהרגע שילדות שטוחות לחלוטין יראו לך הרבה יותר מושכות מבחורות ונשים. הפתרון היחיד שאני מציעה לך הוא כמה שיותר מהר להתחבר לצד הנורמלי לפני שתהרוס לילדות קטנות את החיים.

משיכה או גירוי בהחלט יכולים להיות

לפעמים בנוכחות של אוביקט שבדרך כלל אינך נמשך אליו אלא שהיה בסביבה כבר אחרי שהגירוי החל. כך שנוצר מצב בו המח שלך מחפש אוביקט להאשים אותו בגירוי. זה נורמלי לגמרי. יתרה מזו, גם אנשים סטרייטים לגמרי הנמשכים לבנות גילם, יודעים שבפנטזיות ובתת מודע שעולה בחלומות למשל עולים דימויים גם של נערות, חיות, בני אותו מין, חפצי לבוש ועוד. זה נורמלי. כעת, בגלל שאתה יודע ואף כתבת על כך שאתה חש שזה לא תקין ואולי אפילו נעשה איזה חיבור כזה בין ילדות קטנות לבין גירוי מיני אצלך, כדאי מאוד לפנות למרפאה לטיפול מיני כמו באיכילוב בתל אביב למשל כדי לחנך מחדש את התפיסות המיניות ולעבוד על הדרך שלך למיניות בריאה כפי שכתבת- אין לי חשק לבנות האלה.

למעלה