ילדונת...

ילדונת...

מילתך היא זאת שסוחפת אותי לים של דמעות גורמת לי להרגיש שעדיין יש תקווה פותחת את עיני מעוררת תשוקתן למה את לוחשת את זאת האמונה מילתך הקובעת שבלב לוחשת לי תנועות שורפת מחשבות קולך מהדהד את חושי חולם על מה שאמרת והכל כאן קריר מתפתה לזאת המציאות אשר את מספרת מושיט ידיי אלייך אך מוצא עצמי כבול חולם כמותך על אותה אהבה מיסתורית כמוך שואל היכן אותה המנגינה אשר אבדה שוקק כולי להרגיש את התחושה שנמוגה נגוזה כמוך מתרוצץ מחפש את אותה מיוחדת כולי שאלות אך אין תשובות איך עובר היום כך עובר לי מילותייך איך השמש שוקעת כל שוקעת את אל חיי איך הקשת מראה את צבעיה כך את צובעת ריגשותי איך הים שקט לו אך גועש בלהט כך את מעירה כל מה שמוסתר אי שם איך הירח מאיר את הלילה כך את מאירה את חיי איך הכוכבים נוצצים לאור משאלה כך את משאלתי היחידה איך החול מתפזר בין ידי כך רוצה שתתפזרי על כל גופי ואיך שהבוקר מאיר את העולם כך רוצה שתאירי את עולמי ואיך הלילה עוטף אותנו בחום כך רוצה שתעטפי את כולי איך שפרח פותח כותרתו כך רוצה אותך מולי רוצה את חיבוקך את נשיקותיך לעולמים לישון איתך בחיבוק מלטף להתעורר מולך להרגיש את שפתיך על מצחי אפי ושפתיי אך במיוחד להרגיש את אהבתך אלי

S H I L G I

New member
הפכתי את זה למין נקבה..../images/Emo176.gif

ואהבתי, אהבתי נורא.

למעלה