ילדודס

iluvsp

New member
אוי.... :(

הלוואי והיו מרשים לי לקנות אקוסטית... אפילו קלאסית לא ארשו לי לקנות!

iluvsp

New member
למה לא? אממ..

ההורים שלי בכלל לא רצו שתהיה לי גיטרה את הגיטרה שלי קיבלתי ליומולדת מהחברות שלי... בהתחלה הם אמרו שאם תהיה לי גיטרה אז הם יקחו לי מורה כי אז הם היו בטוחים שאני לא יכולה להשיג גיטרה אבל הם טעו! חעחעחע ואז עוד פעם התחילו התירוצים שלקחת מורה זה עולה ממש הרבה ובלה בלה בלה... עכשיו אני מנסה לחסוך אבל זה לא בדיוק יוצא לי כי מאוד קשה לי לשמור את הכסף אצלי, או שאני מבזבזת אותו או שאני מאבדת אותו =/ ואם אני יביא אותו להורים שלי לא נראה לי שאני יראה אותו שוב.. אניווי אני מנסה לחסוך וביומולדת שלי מקווה לקנות חשמלית היומולדת שלי הוא בעוד אמממ... איזה 7 חודשים או חצי שנה אין לי וח לספור, ןגיטרה טובה עולה בערך 1500 שקל! צריך להפסיק לבזבז כסף! ואם אני יקנה אקוסטית אני יקנה אקוסטית מוגברת... כמה עולה אקוסטית?

N 1 F 8 R 2

New member
אקוסטית מוגברת?

מעל 1000 וחשמלית לא תמיד יעלה לך 1500 נגיד את יכולה לקנות פנדר סקוויר שהם עולות בסביבות 700-900

Unaffected

New member
זה לא פנדר זה סקוויר. ../images/Emo3.gif

זה רק נראה אותו דבר. אניוואי.אל תשכחי שאת צריכה גם מגבר

N 1 F 8 R 2

New member
חחח

סקוויר זה חרא אבל זה טוב למתחילים על חשמלית ומגבר.. מרשל 15 וואט יספיק חח

iluvsp

New member
אם אני יקנה חשמלית

אז בטוח שאני יקנה משהו טוב... והמטרה שלי היא פנדר! פנדר פנדר פנדר *הליכה זה זומבים*

N 1 F 8 R 2

New member
פנדר

פנדר סטראטוקרסטר מקסיקנית[אני מניחה שתרצי מקסיקנית למה אמריקאית עולה הרבה מאוד..] תעלה לך בערך 3000+ עוד דבר טוב זה לקנות יד שניה הרבה מוכרים גיטרות יד שניה מצויינות במחירים זולים ומצב מצויין

Unaffected

New member
כן אבל,

אם היא תקנה סקוויר היא תרצנה גיטרה חדשה אחרי שנה. עדיף לה לחכות ולקנות גיטרה טובה מההתחלה. בלאט,אני גרועה בלנסח.

לגיטרה מס' אחד שלי קוראים רוחמה

לשניה קוראים ברכה ולשלישית סנוט.. ולרביעית אין שם.. היא זקנה .. אז אני קורא לה גיטרה זקנה ..

hadasrulez

New member
מזל טובבבבבב ../images/Emo9.gif ../images/Emo9.gif

גיטרות שליטה ^_^ מתי את מתחילה ללמוד?

למעלה